Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna wrote:Ewcia w którym tygodniu wg Ciebie najlepiej na 1wszą wizytę? zaraz po dobrej becie czy odczekać do 7 coby serducho się pokazało??
Luna ja byłam w 7 tygodniu ( skończonym) serducho było,dzidziol 11 mm. Wczesniej ginka mi odradzała żeby się nie stresować tym że nie widać serduszka. -
Ewcia_92 wrote:Wróblowa, Milka - możemy podać sobie rękę.. Na samą myśl mam "gęsią skórkę" i spocone dłonie..
Ja takiego robactwa się nie boję ale za to ptaków tak. Paraliżuje mnie gdy widzę że na wprost mnie leci gołąb kruk wrona gawron czy sroka a pozostałych się brzydzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 11:59
-
Hej dziewczyny
Mi jakoś ta grupa fb nie chce się otworzyć. Zalatana strasznie jestem, ale u mnie to norma na początku miesiąca
Czekam za owulką, ale najwyraźniej castagnus dobrze na mnie działa, bo dzisiaj 12 dzień cyklu, a wczoraj jeszcze testy ovu nisko, normalnie miałam już 10-11 dzień, a to za szybkoMam nadzieję, ze i moje plamienia przez @ znikną, a najlepiej na najbliższe 9 miesięcy
To będzie mój najdłuższy cykl od kiedy tabletki anty odstawiłam, nawet zbicie prl Dostinexem nie dało takich rezultatów
No nic, czekam cierpliwie na owu i mam nadzieję, ze będzie owocna
Wróblowa, Gratuluję Wróblowi odstawienia papierosów, ja też na desmoxanie rzuciłami nie pale już 2 lata i wcale mnie nie ciągnie
, a po rozwodzie zaczęłam sporo palić, jedyny minus, jestem teraz chodzącym detektorem dymu tytoniowego, czuję go na kilometr, i od razu wiem, kto pali hehe.
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Ja takiego robactwa się nie boję ale za to ptaków tak. Paraliżuje mnie gdy widzę że na wprost mnie leci gołąb kruk wrona gawron czy sroka a pozostałych się brzydzę.
. Inaczej nie nosiłabyś pod serduchem synka
. Haha..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 12:15
plinka lubi tę wiadomość
-
Lunna, i jak emocje? Napisz coś więcej, jak to jest wiedzieć, że wreszcie się udało i że zostanie się mamą?
P.S. nie jestem ekspertem ale Progesteron mógłby być chyba nieco wyższy.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualnyDżoana89 wrote:Lunna, i jak emocje? Napisz coś więcej, jak to jest wiedzieć, że wreszcie się udało i że zostanie się mamą?
P.S. nie jestem ekspertem ale Progesteron mógłby być chyba nieco wyższy.
nie jest zły ale pomogla bym troche temu "progowi"
Lunna gratulacje! -
nick nieaktualny
-
Udało się wysłać prośbę, ten drugi link, który dodałaś, nie działa, po tym pierwszym który wrzuciłaś się udało
A wogóle to wielkie gratulacje)))))
Lunna lubi tę wiadomość
-
Lunka, tak się cieszę!!!!
teraz mogę powiedzieć całe: GRATULUJĘ! :*
Lunna lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Cześć dziołuszki!!!!
Lunna toż to cudowna wiadomość!!
GRATULACJE Z CAŁEGO SERDUCHA!!!
Dużo, dużo zdrowka!Lunna lubi tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Lunna wrote:dzięki Kochane!
no to teraz uffmąż jak się ucieszył... już wczoraj docierało po mału a teraz już zacznie na poważnie
lista produktów zakazanych wydrukowana)))))):*** super wiedziałam że to tylko formalność
Lunna lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
No to fasoleczka kwietniowa jest.
Lunka mam nadzieję że rozpoczęłaś dobrą wiosenną passę.
Lunna lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.