Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aika wrote:Ooo Bella powróciła! Jak tam u Ciebie?
Mnie możesz przepisać na 2.02 bo owulacja jednak się pośpieszyła i przy okazji skróciła cykl
Chyba żeśmy Cię Bella wykrakały z dziewczynami, bo ostatnio wspominałyśmy o Tobie, że Cię długo nie ma.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
OLAM współczuję sytuacji... na szczęście przeciętny cykl trwa jakieś 36 dni, więc nie trzeba długo czekać na następną okazję.
Przytulam. :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyBella! Jak miło, że jesteś! od razu zrobiło się kolorowo i jakoś jest tak jeszcze pozytywniej jak się widzi tyle zafasolkowanych dziewczyn .
Aika, mi wiary nie brakuje!
Olam, czas jest najlepszym lekarstwem na wszystko. Tulę Cię! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 20:28
-
Wróblowa a niech żałuje Ale cieszymy się że mamy Cię całą dla siebie dzisiejszego wieczoru Co do domu jednorodzinnego to myślę że również chętnie zawita
Ola nie martw się, ważne żeby było miło Wróblowa ma rację, jaak się nie uda w tym cyklu to jest następny, prawda? -
Cześć Bella, mnie możesz wpisać na 25.01 bo wtedy mam iść na betę.
Dziewczyny, ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja dobra znajoma jest w ciąży. Jest po ślubie rok dłużej niż ja i o tyle dłużej się starali. Ale w końcu im się udało. Także jest nadzieja.
Co do mnie to nie sądzę, żeby się jednak w tym cyklu udało. Boli mnie lewy jajnik, czyli ten, w którym lekarz dostrzegł trzy pęcherzyki. A @ powinna przyjść w piątek. Także nie liczę na cuda w środę, ale nie poddaję się. Dziś naładowałam akumulatory u mojej słodkiej, rocznej siostrzenicy i próbowałam się zarazić od siostry, która jest w piątym miesiącu. A nuż się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 20:30
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
agi25 wrote:A u mnie czerwona rozpacz eh... dzisiejszy dzień to walka ze łzami...
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!
Agi, za parę dni znowu będzie owulacja i do dzieła! Nie poddajemy się!agi25 lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
No... Jutro będzie standardowy tekst: "Myszko, bardzo narozrabiałem?"
annde, trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła. bolący jajnik to jeszcze nie taka 100procentowa wyrocznia.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Annde jest nadzieja! Trzymam kciuki
Ewcia święta prawda A My kobietki już wiemy jak z tego skorzystać hehe
Agi nie martw się kochana, nowy cykl nowe szanse Trzeba mieć nadzieję i walczyć o marzenia, mam nadzieję i wierzę że się udaagi25 lubi tę wiadomość
-
Agi tulę mocno. na szczęscie świat się jutro nie kończy i za parę dni można działać dalej.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Agi idź kontrolnie na hormony. Można zrobić prywatnie (tak jak u mnie każde badanie koło 30zł).
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Agi, dla podpowiedzi jakie ja robiłam badania: prolaktyna, progesteron, LH, FSH. Skoro tarczyca jest w porządku to to możesz odpuścić.
agi25 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyJa idę jutro przebadać tarczycę. Kilka lat temu miałam podejrzenie niedoczynności, ale niby wszystko się później unormowało i było ok. Sprawdzam ją dwa razy do roku. Mam nadzieję, że i teraz wyniki będą ok.
Agi, Wróblowa dobrze Ci radzi. Zrób hormony. Koszt nie taki duży a czegoś się więcej dowiesz.agi25 lubi tę wiadomość
-
agi25 wrote:Chyba dla spokoju duszy pójdę.. Tylko kiedy najlepiej ?
Możesz dowolnego dnia cyklu, bylebyś wiedziala, w której fazie jesteś. Przy wynikach badań masz normy jakie obowiazują w danej fazie cyklu.
Chyba, ze chcesz zobaczyć czy owulka była, to idziesz 7-8dpo na progesteron.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.