Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wroblowa dobrze zrobie 16 ale ostatnio testy negatywne a beta pozytywna wiec nie wiem czy nie lepiej betę odrazu. Może zamiast zajączka przyjdzie do mnie fasolka na święta
. Martwię się przez bo miałam teraz dwa dni plamienie i nie wiem czy to nie zaszkodziło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:22
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Jaspis, mnie możesz na pierwszy dzień świąt przepisać, wg owulki powinnam 17 bo tak @ wypada, ale że mam gości to wolę wcześniej sprawdzić, bo będą męczyć żebym drinka wypiła
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Karola i Anciaa tule Was mocno, co za wredna @
EA wrote:Kochana to miesiąc przerwy i do dzielaTrzymam mocno kciukasy za Ciebie, you know
EA w tym cyklu nie odpuszczamy, nie mam tylko stymulacji CLO i monitoringu.
Jak w tym cyklu się nie uda to napewno w następnym nie będziemy się starać bo na początku czerwca mam operację kolana
A muszę Wam się dziewczyny pochwalić, dzisiaj jak przyszłam po pracy do domu to zostałam w ciężkim szoku, gdyż pojawił się u mnie rozciągliwy śluz, którego nie widziałam od x lat, tak więc dzisiaj będziemy cięzko pracować nad fasolinką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:36
Lunna lubi tę wiadomość
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
nick nieaktualny
-
Lunna wrote:A nie mialas wlasnie ovu? Jesli tak to pewnie właśnie zlapane pekniecie pecherzyka
Teoretycznie, wg mojej aplikacji okresowej, owulację powinnam mieć dopiero jutro.
Okres był 25 marca, cykle mam zazwyczaj 27-28dni. Według aplikacji od poniedziałku mam dni płodne, a owulacja powinna być jutro właśnie. Może to uwolnione jajeczko?
Zastanawiam się tylko czy nie było owulacji wcześniej - poprzedni cykl był dziwny jak na mnie, dostałam okresu w 25dc. Wiem, że to kwestia ruchoma, może w tym miesiącu też się coś poprzestawiało... -
EA głowa do góry na każdą z Nas przyjdzie swój czas, żeby mieć fasolinkę, trzeba wierzyć i się nie poddawać, głowa do góry EA!!!!
Każda z Nas ma takie chwilę zwątpienia, ale trzeba odgonić od siebie te złe myśli jak najszybciej i pomimo przeciwności losu myśleć pozytywniekir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Jaspis kochana jak możesz to "wrzuc" mnie do staraczek
?
Anciaa, Karola tule Was mocno:*.
Ja nadal czekam na @. Najgorsze jest to ze testy negatywne, @ brak a jajniki i podbrzusze bola (przed @ nigdy takich boli nie miałam
). Mam nadzieje ze szybko przyjdzie i pójdzie w cholerę na dluuuuuuugo.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
calza wrote:Teoretycznie, wg mojej aplikacji okresowej, owulację powinnam mieć dopiero jutro.
Okres był 25 marca, cykle mam zazwyczaj 27-28dni. Według aplikacji od poniedziałku mam dni płodne, a owulacja powinna być jutro właśnie. Może to uwolnione jajeczko?
Zastanawiam się tylko czy nie było owulacji wcześniej - poprzedni cykl był dziwny jak na mnie, dostałam okresu w 25dc. Wiem, że to kwestia ruchoma, może w tym miesiącu też się coś poprzestawiało... -
Hej Dziewczynki, jestem po dwóch dniach w szpitalu, nie ma opcji żebym Was nadrobiła. Wysyłam więc moc przytulasków do wszystkich, które nawiedziła @ i u których słabszy nastrój.
Wczoraj miałam laparoskopię, okazało się, że było co naprawiać: zrosty ujścia macicznego jajowodu, zrosty na prawym jajowodzie, łukowate dno macicy, endometrioza (!!!!). Lekarz mówił, że wszystko udało się naprawić i jestem jak nowaDostałam antybiotyk na 5 dni (w związku z endomendą) i mamy zielone światełko już tym cyklu
Wróg rozpoznany i pokonany, został więc ostatni punkt kwietniowego planu
Jaspis, kmala, agu92, Lunna, Lorien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, wróciłam od ginekologa.
W skrócie:
- za wysoka prolaktyna
- za niski pogesteron
- Cysta na prawym jajniku.
Więcej opisałam w moim pamiętniku...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Oj dziewczyny, ja tez testuje na dniach. Planowana @ jest na 16.04 ale mam nadzieję, że nie przyjdzie. Może zajączek wielkanocny dopomoże hi. Jestem dobrej mysli i tego tez wam zycze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 18:20
Jaspis, dineh, MalPog, Lunna lubią tę wiadomość