Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Jakiś czas temu prosilam,żeby mnie wykreślić.
Testować nie będę bo moje pęcherzyki na monitoringu miały po 30mm.Chyba ,że zdazyl się cud.
@ dalej nie ma.Cykle 25 dniowe.Na tempke nie zwracam uwagi bo ciężki czas mam i szaleje jak glupia.
trzymam kciuki mocno zaciśnięte -
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Milli ja czekam własnie na ten CUD
trzymam kciuki mocno zaciśnięteJaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dzień dobry w weekendowy poranek
u nas dzisiaj imprezka rodzinna 70 dziadka wiec pewnie za dużo mnie tutaj nie będzie miłego dnia lecę na śniadanie bo głośna jak wilk wczoraj zrobiliśmy sobie wieczór z filmem i pierwszy raz w życiu nie wchodzili mi alko wręcz mega smierdzialo ale to chyba coś z żołądkiem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyJa jestem w szoku bo OF wyliczylo mi owu na wczoraj i wszystko by sie zgadzalo
w czwartek test owu wyszedl pozytywny, wczoraj juz nie. Szyjka bardzo wysoko, sluz rozciagliwy. Przytulanie bylo w czwartek i wczoraj a wczoraj to juz mialam jakas wybitna ochote
oby sie udalo! Takze testowac bede 22 kwietnia.
Lunna lubi tę wiadomość
-
Heja ho.
Ja ten cykl odpuściłam zupełnie. Nawet jeśli nastąpi skok, to zapewne pecherzyk nie będzie zdatny do zapłodnienia o endometrium nie wspomnę. Także chill i czekam do piątku.
Witam świeżynki
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
MilliSBB wrote:Jaspis kohana,nie nastawiam się,nie czuje się ani okresowo ani ciążowo.Cycki co prawda trochę powiększone,ale w ogóle nie bolą.Przed @zawsze puchną i bola jak szalone.Czasem jajnik się odezwie.Czekam cierpliwie.
-
Czesc dziewczyny. Nie wiem czy dziś się juz witalam czy nie
. Ja weekend niestety na uczelni...
Mili_moli u mnie niestety ani pozytywnego testu ani pozytywnej bety i nawet @ nie chce przyjść. Beta raczej się nie myli ale Jaspis kochana jesteś ze tak w to wierzysz :*.
Toonney witaj w naszym gronieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 10:14
Jaspis lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
karollka29 wrote:Czesc dziewczyny. Nie wiem czy dziś się juz witalam czy nie
. Ja weekend niestety na uczelni...
Mili_moli u mnie niestety ani pozytywnego testu ani pozytywnej bety i nawet @ nie chce przyjść. Beta raczej się nie myli ale Jaspis kochana jesteś ze tak w to wierzysz :*.
Toonney witaj w naszym gronie