X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega mi się podobał ten ślub,uryczalam się w urzędzie.Panna mloda z cudownym 21 tygodniowym brzuchem:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 15:22

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pełny wyspas! Zazdroszczę! Milli nie spodziewałam się że ślub w urzędzie może wycisnąć łzy. ;O

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz,są zajebista wesola parą.Szczescie,aż buchalo od nich.Byłam na wielu slubach,i często te w kościele,nie dorastaly do piet tym w urzędach:-)

muminka83 lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O patrz, ja byłam na dwóch cywilnych i było strasznie. Urzędnik wyglądał jakby był za karę, byle by odbebnic i iść do domu.
    To milli życze udanej zabawy! :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O patrz, ja byłam na dwóch cywilnych i było strasznie. Urzędnik wyglądał jakby był za karę, byle by odbebnic i iść do domu.
    To milli życze udanej zabawy! :)
    Ja znowu miałam takie przypadki na slubach kościelnych i pogrzebach niestety.

34cs

• Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w sobotę.
    Wczoraj byłam rak zmęczona, że wypiłam lampkę wina i padłam jak długa. Spałam prawie 10 godzin :O
    Dziś mama przyszła i mówi, że byli na zakupach i widzieli łóżeczka dla dzieci i takie same mamy na strychu jeszcze po mnie. Tata chce je odnowić dla wnuka. A tu wnuka nie widać...

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • kmala Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy ślub cywilny w plenerze w cudownym ogrodzie, który mieścił się dookoła naszej sali, w którym było przyjęcie weselne, było pięknie ;) :P

muminka83 lubi tę wiadomość

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Raven Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa melduję się po monitoringu.
    Pęcherzyki same pekly. Owu była. :) jestem happy
    Jak tu się nie nakręcić?

kmala, muminka83, Jaspis lubią tę wiadomość

<3 Zosia
    tt1d7b8c.pngtt1d80fd.jpgcravings-2017-12-30.jpg
    Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015
  • floreczka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raven, to do dzieła :*

43f51c7715cb244a66028fb6b52f57e9.png
    07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
    10.2016 - wypalanie nadżerki
    03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :D
    Ostatnio nawet nie wiem jak się nazywam. Mam wrażenie że coraz więcej mam na głowie.
    Dwoje dzieci, mąż.... mama męża... itd. Mało czasu dla sibie i prawdę mówiąc nawet zapomniałam o jakichkolwiek objawach. Testuje w wtorek jeśli @ w poniedziałek nie przyjdzie choć pewnie przyjdzie.
    Syna przygotowuje na przesłuchania do Państwowej Szkoły Muzycznej bo przyznam że prywatna nas kosztuje majątek więc byle do 21 kwietnia. Potem niech się dzieje wola nieba.
    Judytka to istny szogun. :P Haha i teraz patrzę na te moje sreberka i zastanawiam się :P czy rzeczywiście chce mieć domowe przedszkole w domu. :P
    Generalne porządki zaczynam od poniedziałku bo ... zwyczajnie nie mam natchnienia.
    Nawet z obiadem poszłam na łatwiznę i robiłam domowe tortille bo nie chciało mi się myślec. Zwalam na kryzys wieku średniego :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    A widzisz,są zajebista wesola parą.Szczescie,aż buchalo od nich.Byłam na wielu slubach,i często te w kościele,nie dorastaly do piet tym w urzędach:-)

Masz rację. 7 late temu sama przeszłam traumę. Z mężem ślubu udzielała nam Podpita Pani Kierownik Urzędu w Zabrzu. Mam na dowód nawet zdjęcia. Mąż przez jej nieuwagę podpisał akt ślubu innej kobiety. Gdyby nie moja interwencja nie wiem jakby się to skończyło. Zjechała nawet mojego brata który był fotografem bo wedłuyg niej powinien robić zdjęcia od początku. Powiem wam że wiocha a nie Pani Kierownik.
    Dzień a raczej uroczystość mi zwaliła. Biorąc jednak pod uwagę że to mój któryś ślub a na tej dacie mi zależało to nie trzasłam drzwiami. Na całe szczęście - jesteśmy wspaniałym małżeństwem a to tylko nas wzmocniło. Teraz się śmiejemy jednak Pani kierownik w niedługim czasie przeniesiona została do innego działu bo lampka tu lampka tam i widać że to jej nie służyło. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 18:06

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Lunna Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ho Dziewczyny <3
    Dziś znowu zapomnialam telefonu. W domu. Dobrze, że mama napisała jak była wziąć naszego pisała, że go zostawiłam w kuchni bo bym chyba wracała 50km do domu..
    Byliśmy u znajomych. Panowie grzebali w aucie w garażu a z kumpelą zajmowałam się jej roczną córcią. Jest taka niesamowita. Na prawdę już widać mały sukces wychowawczy..
    Od dźwigania małej wykręciłam się moim kręgosłupem - cóż, nie musiałam kłamać, a mała już tak pewnie chodzi za 1 rękę, że chyba nawet nie zdaje sobie sprawy, że sama ciągnie i nie asekuruje się już nawet :)
    Wgl to jestem tak roztargniona kazdego dnia, że masakra. Parę razy dziennie szukam telefonu - choć jest na wierzchu lub w kieszeni plaszcza, torebce...
    Dopada jak jestem zmęczona.. mam nadzieję, że to przejdzie albo, że chociaż znajdę na to jakiś sposób...
    Ściskam Was serdecznie.. ♡

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) Widzę, że rozmawiacie o ślubach :) To muszę się pochwalić, że My we wrześniu bierzemy cywilny na plaży w Grecji :) :) :) Oczywiście po wszystkim pochwalę się jakąś foteczką i mam nadzieję, że dzięki temu wyluzujemy się i zapomnimmy chwilowo o staraniach.
    A co do starań to witamy się z Kliniką InVicta w Gdańsku, moja gin skierowała mnie do dr Mariusza Łukaszuka.

Lorien lubi tę wiadomość

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis ja w styczniu naliczyłam 10 fasolek :)

• Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry przy niedzieli. Weekendy zdecydowanie za szybko mijają. Szczerze, to nawet nie mam ostatnio ochoty na seks, w zeszłym miesiącu tyle tego bylo i nic. Jestem zła i smutna jednocześnie. Nic już nie wiem. Poza tym niby mam najlepszego ginekologa w mieście, a kazała mi tylko tsh i toxo zbadać, a jak nie zajde w ciągu 3 miesięcy, to od razu do kliniki. Kurczę chyba coś jest nie tak...

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTkaa87 wrote:
    Jaspis ja w styczniu naliczyłam 10 fasolek :)
    Mi wychodzi 11... Policzylas trojaczki?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kochane :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki. 20 dzien cyklu i progesteron 4,79, a testosteron 53,9 !!!

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie dziewczyny co mnie teraz czeka ? Prolaktyna z obciazeniem ? Czy od razu cos przepisze ?

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. Do mnie wieczorem po nerwach z samochodem zawitała @ także Jaspis kochana jak możesz to przepisz mnie do staraczek. Ja chyba odpuszczam w tym cyklu. Niech się dzieje co ma się dziać. Nie chce żeby miedzy mną i moim A. się cos zaczęło złego dziać bo nie ma dzidziusia a ostatnio ma kiepski nastrój bo uważa ze to przez niego i boi się ze nie może byc biologicznym ojcem wiec chce żeby trochę zluzował i nie myślał o tym. Nie będę mu gadac kiedy są dni płodne itd.

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ