Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, no co wy, nie możecie nldu na starania przecież bęem tego zrobić ;( zaraz się popłaczę, Wróblowa, Karolka, to forum bez was już nie będzie takie samo
Nie ma co się łamać, lekarze was ponaprawiają i zaraz będziecie miały swoje fasolki
głowy do góry. A w czasie leczenia przecież nawet jak nie będziecie testować i tak będziecie staraczkami, bo ze względu na starania biegać po lekarzach.
Poza tym komu będziecie się chwalić poprawiającymi się wynikami i z kim gadać o badaniach? Przecież po to tu jesteśmy, czy jest dobrze czy źle
Przemyślcie proszę jeszcze decyzję o odejściuJaspis lubi tę wiadomość
-
Ja już nie raz, nie dwa myślałam o tym by dać sobie spokój z Forum. Ale to nie jest dobry pomysł. Ciągle wracam, bo chcę się dowiedzieć co u Was, wymienić się doświadczeniami... Nie ma momy o odchodzeniu. Czekamy aż każda z nas zostanie mamusią!
U mnie @ się rozkręciła się na dobre. Wczoraj miałam mega bóle... dawno takich nie miałam. Zastanawiam się czy bromergon mógł na to wpłynąć.
Dodatkowo pojawił się też skrzepy dzisiaj. Ale wyczytałam w necie, że przy niskim progesteronie tak jest. Eh... po świętach idę znowu do ginekologa. Nie dam mu spokoju.Lunna lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżo u mnie skrzepy to normalne od 2 dnia. Tak już 17 lat niezmiennie a wszystko jest ok. U nas w rodzinie wszystkie tak mamy ze str mojej mamy
Ejj laski nie no..
Ja rozumiem duzo, tez duzo przeszłam roznych złych chwil.. ale nie odchodzcie... jestesmy tu jak rodzinka. Do wspierania nie tylko w momentach radosci.. ♡Jaspis, Dżoana89 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem dlaczgo na ytb usuneli klip ale na spotify jest
another day of sun
Milego, słonecznego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualnyEA nie ode mnie bo sie z Toba zgadzam. kazda z nas miala nie jedna chwile slabosci bo dopadl ja krzyzys i ta ogromna bezsilnosc....ale trzeba podniesc sie i walczyc dalej bo czasami tak "beznadziejne przypadki" zachodza w ciaze i to naturalnie ze to zakrawa naprawde o cud. ja czasami po prostu uciekam na pare dni bez slowa bo wiem ze i tak wroce wiec nigdy sie nie zegnam bo jestescie mi "baby" poprostu potrzebne zeby jakos przetrwac ten trudny czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 10:46
Lunna, Jaspis, karollka29 lubią tę wiadomość
-
Każda z nas ma gorszą chwilę, do mnie do pracy to chyba same brzuchate przychodzą i się ocierają co chwila!
A jestem tutaj, bo czasami mogę komuś moją wiedzą pomóc, albo uspokoić i ciekawa jestem co u Was, bo Wasze fasolki powodują radość i dają ogromną nadzieję dla każdej z nas
Dziewczyny uszy do góry, cycki do przodu. Jak potrzebujecie to tydzień urlopu Wam damy, ale nie zostawiajcie nas, bo będziemy tęsknić! :*
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Dobra, damy radę. Ktoś musi rodzicom dać wnuka, a że jestem jedynaczka, to jest na moich barkach.
Sabinkak, floreczka, Jaspis, Lunna, Dżoana89, Lorien lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Normalnie Kocham Was:*:*:*:*:*
Każda z nas ma te same problemy, borykamy się z tymi samymi przeciwnościami losu. Ale razem możemy wiele, i przejdziemy przez to RAZEM!starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Lunna wrote:Dżo u mnie skrzepy to normalne od 2 dnia. Tak już 17 lat niezmiennie a wszystko jest ok. U nas w rodzinie wszystkie tak mamy ze str mojej mamy
Ejj laski nie no..
Ja rozumiem duzo, tez duzo przeszłam roznych złych chwil.. ale nie odchodzcie... jestesmy tu jak rodzinka. Do wspierania nie tylko w momentach radosci.. ♡
lunna, przepraszam ze tak dopytuje. Ale jak duże skrzepy miałaś? Zdarzały Ci się takie dosyć duże?
starania od Maja 2016, 28lat,
Wróblowa wrote:Dobra, damy radę. Ktoś musi rodzicom dać wnuka, a że jestem jedynaczka, to jest na moich barkach.
)!!!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ej ciekawa jestem strasznie, co mi powie ten lekarz w piątek. Wczoraj u tych znajomych byliśmy, i żona kolegi Wróbla mówiła że też ją leczył właśnie on. Bardzo sobie chwaliła i podobno nie brał od nich żadnych pieniędzy. Jestem w szoku.
Z tym ze u nich to już tylko in vitro teraz...
Olciak lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Dżoana89 wrote:lunna, przepraszam ze tak dopytuje. Ale jak duże skrzepy miałaś? Zdarzały Ci się takie dosyć duże?
Dżoana89 lubi tę wiadomość