Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:Ej, zastanawiam się po co lewatywa do badania macicy i jajowodów. Ale chyba już wiem - żeby się nie zesrać ze stresu, albo z bólu.
o reszcie wspominać nie będę
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
marciaa wrote:dziewczyny a czy rodzinny może przepisać bromka?
Jeśli go przyjmowałaś i się skończył to możesz poprosić i raczej nie powinien robić problemu tylko wypisze na 100%(najlepiej mieć z sobą wyniki badań) a jeśli nie brałaś to raczej nie wypisze. -
Bromergon moze wypisac rodzinny. Pytanie czy sie zgodzi jesli nie bylas z tym u gina lub endokrynologa. Tu potrzeba jakiegos schematu dzialania. Jaka dawka, na ile. Tym sie raczej specjalisci zajmuja. Nie wiem, czy predzej by awaryjnie nie wypisal recepty, bo Ci np zginela.
Zagubiona, to moze te leki cos mieszaja. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 10:16
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Assunta wrote:Hej jeszcze przed świętami wbiłam sie do mojej gin na monitoring dziś 13dc pęcherzyk po prawej stronie 19,1mm a endometrium 5,7 mm
Ponowna wizyta jak na liście 18.04.
Chyba troche cienkie to endometrium jak na tak duży pęcherzyk bo ovu zazwyczaj mam 14-16 dc.a gin nic nie mówiła o endo?
-
.
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
.
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
Assunta wrote:W zeszlym miesiacu w14 dc cyklu edometrium mialam jakies 8,7 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 20:08
Assunta lubi tę wiadomość
-
floreczka wrote:Ja lewatywy nie miałam, ale cewnik mi podłączyli
o reszcie wspominać nie będę
Floreczka ja nawet cewnika nie miałamNa badanie miałam zgłosić się rano, na czczo i po siusiu
-
Jaspis słońce moje najdroższe
Dojrzałam już do tego jakże poważnego kroku - wpisz mnie proszę na testowanie na 1 maja
Lekarz mówił, że jestem stuningowana, jajowody drożne, wczoraj test owu pokazał pozytyw, dziś pierwszy raz od nie wiem ilu lat śluz płodny (i to jaki!), mój ukochany wrócił z kilkudniowej delegacji i ładnie się dziś przywitaliśmysrzelę więc sobie testa, a co!
Jaspis, agu92 lubią tę wiadomość
-
Troszkę zmienię wam statystyki jeśli chodzi o płeć. Jednak na ostatnim usg potwierdził się jeden chłopak i dwie dziewczynki
jeden chłopak conajmniej jest na 100% bo tak wyszło z badania krwii. No a te dziewczynki wyszły na ostatnim usg ale jeszcze teoretycznie może się zmienić ale myślę, że już tak zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 23:30
kmala, anciaa, Lunna, MalPog, EA, Jaspis, agu92, Lorien lubią tę wiadomość
-
MalPog wrote:Floreczka ja nawet cewnika nie miałam
Na badanie miałam zgłosić się rano, na czczo i po siusiu
Kimmy wrote:Troszkę zmienię wam statystyki jeśli chodzi o płeć. Jednak na ostatnim usg potwierdził się jeden chłopak i dwie dziewczynki
jeden chłopak conajmniej jest na 100% bo tak wyszło z badania krwii. No a te dziewczynki wyszły na ostatnim usg ale jeszcze teoretycznie może się zmienić ale myślę, że już tak zostanie
Hej piękne:-)jeszcze chwilka i wolne:-)
Moja tempka znów poszła w górę ,dalej brak @,brzuch się cały czas odzywa.Badz tu mądry.Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Kimmy wrote:Troszkę zmienię wam statystyki jeśli chodzi o płeć. Jednak na ostatnim usg potwierdził się jeden chłopak i dwie dziewczynki
niech dzidze rosną zdrowo a Tobie życzę jak najmniej stresu
-
Assunta, podejrzewam że ten cykl będzie bezowulacyjny. Albo owulka będzie bardzo późno i to moze być wina tej dawki ketonalu, którego zeżarłam w czasie @.
Dawno nie miałam takiego cyklu.
Lunka, wizyta dziś o 17:20 albo 17:30 (serio nie pamiętam) trochę zaczynam się stresować, ale spoko, nie daję się.
Kimmy, super taki jeden rodzynek, przynajmniej mąż będzie miał jakieś wsparcie wśród samych kobit hahahahaha
Milli, życzę z całego serduszka szczęsliwego zakończenia wykresu. :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.