Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ej wiecie co? Jestem 9 dpo, CZY MUSZĘ CZEKAĆ DO DNIA SPODZIEWANEJ @? normalnie aż mnie nosi żeby zrobić już.
Czekaj!!! Bądź cierpliwa!! Zobaczysz jedna kreske i bedziesz miec dola a po co?????? Na cud, trzeba czekac!!!Zorganizowana:) lubi tę wiadomość
-
Dombrusia znam Twój ból, też mam nawracające infekcje zwłaszcza po zbliżeniach.. Ale na szczęście jest coraz rzadziej Ale ja mam też problemy z prawą nerką więc to może od tego Mam nadzieję że u Ciebie też W KOŃCU minie
Nesia87 aaaa jejku gratulacje! Jak się czujesz?
Ja dzisiaj 4 dc, z mężem czekamy do końca małpy i bierzemy się za produkcję -
Zgredek wrote:Czekaj!!! Bądź cierpliwa!! Zobaczysz jedna kreske i bedziesz miec dola a po co?????? Na cud, trzeba czekac!!!
Zgredku, dziękuję za ustawienie mnie do pionu :* masz rację, czekam.
@Aika naprawdę narka może mieć coś wspólnego? Ja też mam czasem problem z nimi, ale nawet bym nie pomyślała.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Zgredku, dziękuję za ustawienie mnie do pionu :* masz rację, czekam.
@Aika naprawdę narka może mieć coś wspólnego? Ja też mam czasem problem z nimi, ale nawet bym nie pomyślała.
No u mnie się okazało że mam poszerzony układ kielichowo - miedniczkowy prawej nerki, co powoduje u mnie zastój moczu w nerce, gdzie zbierają się bakterie i bum! Infekcja gotowa -
Aika wrote:Dombrusia znam Twój ból, też mam nawracające infekcje zwłaszcza po zbliżeniach.. Ale na szczęście jest coraz rzadziej Ale ja mam też problemy z prawą nerką więc to może od tego Mam nadzieję że u Ciebie też W KOŃCU minie
Nesia87 aaaa jejku gratulacje! Jak się czujesz?
Ja dzisiaj 4 dc, z mężem czekamy do końca małpy i bierzemy się za produkcję
Ja też czekam do końca @ żeby brać się za produkcję na początku zawsze mam dużo zapału, później już gorzej chyba mamy ten sam dzień cyklu -
AneTka87 wrote:Nesia87! Moje serdeczne gratulacje!! Oby ciąża dobrze przebiegała. Kiedy idziesz do lekarza? Koniecznie pisz o objawach ciąży i powiedz w którym miesiącu starań się udało?
Dziewczyny ja z moim M ostatnio co dwa dni, teraz spróbujemy codziennie
A udało się w 3 cyklu po ciąży biochemicznej. A tak ogólnie staramy się od lataWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:54
-
nick nieaktualnyNiesia86 wrote:Zgredek, lepiej poczekać do przynajmniej 12 dpo. A najlepiej do terminu @
U nas w tym miesiącu co 2 dni i sie udało w poprzednim cyklu codziennie i nici.. -
elpiss87 wrote:Ja też czekam do końca @ żeby brać się za produkcję na początku zawsze mam dużo zapału, później już gorzej chyba mamy ten sam dzień cyklu
No u mnie jest podobnie Ale nie można się poddawać a który to Wasz cykl starań? Ilu dniowe masz cykle? -
Aika wrote:No u mnie się okazało że mam poszerzony układ kielichowo - miedniczkowy prawej nerki, co powoduje u mnie zastój moczu w nerce, gdzie zbierają się bakterie i bum! Infekcja gotowa
Oj to nieciekawa sprawa co lekarz mówił? Może powinnaś brać coś moczopednego? Np. Pić czerwona herbatkę
@Niesia86 jak Ukochany zareagował?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Oj to nieciekawa sprawa co lekarz mówił? Może powinnaś brać coś moczopednego? Np. Pić czerwona herbatkę
@Niesia86 jak Ukochany zareagował? -
Wróblowa wrote:Oj to nieciekawa sprawa co lekarz mówił? Może powinnaś brać coś moczopednego? Np. Pić czerwona herbatkę
@Niesia86 jak Ukochany zareagował?
Dostałam na razie jedynie antybiotyk który już skończyłam brać jakiś czas temu i niby coś pomógł, ale wczoraj skończyłam brać trzy dniową kurację NeoFurginą- znowu Biorę żurawinę i piję często herbatę żurawinowo-malinową
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, założyłam wątek a nic o sobie nie napisałam:) mam 28 lat i staramy się z mężem od 3 cykli. Podstawowe badania przed ciążowe wyszły w porządku. Prolaktyna delikatnie ponad normą, ale lekarz na razie mówił ze nie ma sensu tego zbijać. I to tyle:)
Nesia86 - Gratulacje! -
nick nieaktualny
-
@Niesia86 Trzymam za Was mocno kciuki!
@Aika fu, herbaty żurawinowo - malinowej bym "nie zniesła"
Ja mam dziś dzień zwątpienia, tempka była ładna 37, wczoraj 36,95 a dziś już 36,90. Boje się, że już teraz będzie raczej tendencja spadkowa. Eh. :<
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.