X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ej wiecie co? Jestem 9 dpo, CZY MUSZĘ CZEKAĆ DO DNIA SPODZIEWANEJ @? :( normalnie aż mnie nosi żeby zrobić już.

Czekaj!!! Bądź cierpliwa!! Zobaczysz jedna kreske i bedziesz miec dola a po co?????? Na cud, trzeba czekac!!!

Zorganizowana:) lubi tę wiadomość

• barbarah Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    No hej hej co prawda ja już jestem na jednej grupie ale nie zaszkodzi dołączyć do kolejnej grupy staraczek roku 2017:-)

Dombrusia ty zawsze masz takie długie cykle?

Aniołek 07.2017
  • Aika Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia znam Twój ból, też mam nawracające infekcje zwłaszcza po zbliżeniach.. Ale na szczęście jest coraz rzadziej :) Ale ja mam też problemy z prawą nerką więc to może od tego :/ Mam nadzieję że u Ciebie też W KOŃCU minie :)

Nesia87 aaaa jejku gratulacje! Jak się czujesz? <3

Ja dzisiaj 4 dc, z mężem czekamy do końca małpy i bierzemy się za produkcję :D

m85awv1.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek wrote:
    Czekaj!!! Bądź cierpliwa!! Zobaczysz jedna kreske i bedziesz miec dola a po co?????? Na cud, trzeba czekac!!!

Zgredku, dziękuję za ustawienie mnie do pionu :* masz rację, czekam. :D
    @Aika naprawdę narka może mieć coś wspólnego? Ja też mam czasem problem z nimi, ale nawet bym nie pomyślała.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Aika Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Zgredku, dziękuję za ustawienie mnie do pionu :* masz rację, czekam. :D
    @Aika naprawdę narka może mieć coś wspólnego? Ja też mam czasem problem z nimi, ale nawet bym nie pomyślała.

No u mnie się okazało że mam poszerzony układ kielichowo - miedniczkowy prawej nerki, co powoduje u mnie zastój moczu w nerce, gdzie zbierają się bakterie i bum! Infekcja gotowa :(

m85awv1.png
  • elpiss87 Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Dombrusia znam Twój ból, też mam nawracające infekcje zwłaszcza po zbliżeniach.. Ale na szczęście jest coraz rzadziej :) Ale ja mam też problemy z prawą nerką więc to może od tego :/ Mam nadzieję że u Ciebie też W KOŃCU minie :)

Nesia87 aaaa jejku gratulacje! Jak się czujesz? <3

Ja dzisiaj 4 dc, z mężem czekamy do końca małpy i bierzemy się za produkcję :D

Ja też czekam do końca @ żeby brać się za produkcję ;) na początku zawsze mam dużo zapału, później już gorzej :( chyba mamy ten sam dzień cyklu ;)

• Niesia86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka87 wrote:
    Nesia87! Moje serdeczne gratulacje!! Oby ciąża dobrze przebiegała. Kiedy idziesz do lekarza? Koniecznie pisz o objawach ciąży i powiedz w którym miesiącu starań się udało?
    Dziewczyny ja z moim M ostatnio co dwa dni, teraz spróbujemy codziennie ;)
    Idę 10 ale nie spodziewam się zeby było już coś widać. Ale musze bo po poronieniach i przy problemach z tsh lepiej wcześniej.
    A udało się w 3 cyklu po ciąży biochemicznej. A tak ogólnie staramy się od lata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:54

mjvyhdgeeq171665.png
    74dipiqv7w09jy2t.png
  • Niesia86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa lepiej poczekać do przynajmniej 12 dpo. A najlepiej do terminu @

U nas w tym miesiącu <3 co 2 dni i sie udało :) w poprzednim cyklu codziennie i nici..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:55

mjvyhdgeeq171665.png
    74dipiqv7w09jy2t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesia86 wrote:
    Zgredek, lepiej poczekać do przynajmniej 12 dpo. A najlepiej do terminu @

U nas w tym miesiącu <3 co 2 dni i sie udało :) w poprzednim cyklu codziennie i nici..
    Ja też planuje w tym miesiącu co drugi dzień chyba żę bedzie spadek to nie wytrzymam i tez bedzie! :D

• Aika Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elpiss87 wrote:
    Ja też czekam do końca @ żeby brać się za produkcję ;) na początku zawsze mam dużo zapału, później już gorzej :( chyba mamy ten sam dzień cyklu ;)

No u mnie jest podobnie :/ Ale nie można się poddawać ;) a który to Wasz cykl starań? Ilu dniowe masz cykle?

m85awv1.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    No u mnie się okazało że mam poszerzony układ kielichowo - miedniczkowy prawej nerki, co powoduje u mnie zastój moczu w nerce, gdzie zbierają się bakterie i bum! Infekcja gotowa :(

Oj to nieciekawa sprawa :( co lekarz mówił? Może powinnaś brać coś moczopednego? Np. Pić czerwona herbatkę :P
    @Niesia86 jak Ukochany zareagował? :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Niesia86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Oj to nieciekawa sprawa :( co lekarz mówił? Może powinnaś brać coś moczopednego? Np. Pić czerwona herbatkę :P
    Ciężko powiedzieć.chyba podchodzi z rezerwą narazie bo już dwa razy była radość a potem rozczarowanie. Do tego od kilku dni syn daje nam popalić, więc ciężko sobie wyobrazić życie z dwójką...;)

mjvyhdgeeq171665.png
    74dipiqv7w09jy2t.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:

Dostałam na razie jedynie antybiotyk który już skończyłam brać jakiś czas temu i niby coś pomógł, ale wczoraj skończyłam brać trzy dniową kurację NeoFurginą- znowu :( Biorę żurawinę i piję często herbatę żurawinowo-malinową :D

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem nowa, przyjmiecie?

• Aika Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martynaa21 wrote:

Witaj :) Powiesz coś o sobie?

m85awv1.png
  • Zorganizowana:) Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martynaa21 wrote:
    witamy:)

3jgxtqywnbdr5lmk.png

5889a860211f8.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam wszystkim, czy można się do Was dołączyć? :)

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • Zorganizowana:) Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, założyłam wątek a nic o sobie nie napisałam:) mam 28 lat i staramy się z mężem od 3 cykli. Podstawowe badania przed ciążowe wyszły w porządku. Prolaktyna delikatnie ponad normą, ale lekarz na razie mówił ze nie ma sensu tego zbijać. I to tyle:)

Nesia86 - Gratulacje!:)

3jgxtqywnbdr5lmk.png

5889a860211f8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 23 lat i staramy się z mężem od 8 cyklu. Dodam że miałam problem z tarczyca, po ostatnich badaniach wyszło wszystko w normie. Już nie wiem gdzie szukać problemu..

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Niesia86 Trzymam za Was mocno kciuki! :)
    @Aika fu, herbaty żurawinowo - malinowej bym "nie zniesła" :D

Ja mam dziś dzień zwątpienia, tempka była ładna 37, wczoraj 36,95 a dziś już 36,90. Boje się, że już teraz będzie raczej tendencja spadkowa. Eh. :<

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ