Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaspis, najlepszy sposób, zeby Cię szybko zoperowali, wypróbowany w rodzinie, to poszukać lekarza z kliniki prywatnie, iść na jedna wizytę, a oni bardzo szybko znajdują termin w szpitalu. Mój tata miał przykurcz ścięgien obu dłoni, dostał skierowanie na operację, pojechał się zapisać, termin w Poznaniu 3 lata !!! i znajoma mu poleciła żeby tak zrobił, i co, po miesiącu był po operacji
-
Jaspis wrote:wiedziałam, że się czeka w kolejce, ale miałam nadzieję, że może na jesieni się uda
Wiadomo,że się czeka, ale to bardzo długi termin. Może popytaj gdzie indziej. Ja jak wiem,że następnego dnia mam szukać specjalisty ze skierowaniem i wydzwaniać po szpitalach to mnie krew zalewa już dzień wcześniej. Znam ten ból.LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
Jaspis Sabinka w sumie dobrze gada. Lepiej wydać jednorazowo te 150zł, a nie czekać i się meczyć rok czasu.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Hejka !
Mam pytanie do dziewczyn operujacych hybrydami. Czy spotkałyście się osobiście z parchami po Semilacu ? Bo mi wyskoczyła strasznie swędząca pokrzywko-wysypka mniej więcej jak położyłam 1 raz Semialca. Tylko najgorzej jest na zewnętrzach dłoni i troszkę poniżej nadgarstka od wewnątrz, co na lakier mi nie pasuje. Jednakże, jest to jedyna nowość jaką ostatnio wprowadziłam. Wały paznokciowe w miarę. Swędziły dwa i już przeszło. -
Karolyna ja słyszałam że Semilac prędzej czy później uczula. Ale nie wiem, ja cały czas Semilakiem pracuje i póki co nic się nie dzieje.
Z resztą na grupie w której jestem na fejs też się dużo dziewczyn skarży na uczulenie z Semi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 12:47
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Jaspis Sabinka w sumie dobrze gada. Lepiej wydać jednorazowo te 150zł, a nie czekać i się meczyć rok czasu.
ech, co się w tym kraju dzieje?
mój przypadek nie jest pilny, mogę 3-6 miesięcy poczekać, ale rok to zdecydowanie za długo -
Wróblowa wrote:Karolyna ja słyszałam że Semilac prędzej czy później uczula. Ale nie wiem, ja cały czas Semilakiem pracuje i póki co nic się nie dzieje.
No właśnie wydaje mi się, że swędziałyby mnie wszystkie palce, a nie dwa...Szkoda mi, bo nakupowałam tych lakierów jak głupia,a są bardzo fajneMówiła mi teraz dziewczyna, że jej pokarmówka wychodziła tylko na dłoniach, o by się i u mnie zgadzało, bo wpitalam za dużo świeżych warzyw.
-
No tak, po najpierw on sam musi zarobić... ale jaja... Boże, po co my płacimy te wszystkie składki, ja nie wiem. Te pieniądze co idą z moich podatków na służbę zdrowia, to już bym wolała przepić.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karolyna mi to nie wygląda na uczulenie Semilakiem.
także faktycznie to moze być wina diety. Raczej by się coś działo w obrębie paznokcia/palcy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Karolyna mi to nie wygląda na uczulenie Semilakiem.
także faktycznie to moze być wina diety. Raczej by się coś działo w obrębie paznokcia/palcy.
No dokładnie. Tylko wiecie, ja czasami trochę dziabie lakierem po ręceAczkolwiek to by było jak z paznokciami- pod odseparowaniu skórek od lakieru swędzenie minęło. Ręce to ja w tej chwili miliard razy myje, więc nie ma szans na resztki lakieru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 12:59
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 13:23
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
karolyna, mi takie coś po sprzątaniu na dłoniach wychodzi, od dawna juz przerzuciłam sie na robienie w rękawiczkach, w dodatku kupuję w rossmanie takie bez latksu i niepudrowane, bo od zwykłych też taką kaszane mam. I pomimo wszystko, jak wiecej robie to i tak mi takie dziadostwo wychodzi
Mam uczulenie na sprzątanie poprostu
Teraz właśnie kończę walczyć z poświątecznymi kwiatkami -
Sabinkak wrote:karolyna, mi takie coś po sprzątaniu na dłoniach wychodzi, od dawna juz przerzuciłam sie na robienie w rękawiczkach, w dodatku kupuję w rossmanie takie bez latksu i niepudrowane, bo od zwykłych też taką kaszane mam. I pomimo wszystko, jak wiecej robie to i tak mi takie dziadostwo wychodzi
Mam uczulenie na sprzątanie poprostu
Teraz właśnie kończę walczyć z poświątecznymi kwiatkami
HAHAHA doooobreTo ja zwalam na mycie garów
SAbinka, ale to tak kur...swędzi(((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 13:12
-
Karolyna bardzo możliwe
mnie każdy płyn uczula
nie ma co, alergia na sprzatanie, musisz małża gonić