Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mili gratulacje
a progesteron z tego co wiem na początku ciąży jak jest dwucyfrowy to jest ok, w czwartek lekarz jeszcze zerknie
-
kaaarolynaaa wrote:Karolcia a znasz przyczynę niepowodzeń?
Prolaktyna. Niski prog moze u mnie wskazywac na brak owulacji przez prolaktyne lub niewydolnosc cialka. Dostalam na oba podejrzenia, bo mam tez wydluzyc/urehulowac cykle, ktore moga miec albo 22 albo nawet 29 dni. Takze zazywam juz 3 tabletki 2 razy dziennie i teraz dojdzie czwarta. Jak stary dziad hehe -
nick nieaktualny
-
Mili! ! Po cichu gratuluję ale napięcie co chwile wchodzę i czekam na twoje wyniki bardzo się cieszę
) każda taka wiadomość mega pozytywnie nastawia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Prolaktyna. Niski prog moze u mnie wskazywac na brak owulacji przez prolaktyne lub niewydolnosc cialka. Dostalam na oba podejrzenia, bo mam tez wydluzyc/urehulowac cykle, ktore moga miec albo 22 albo nawet 29 dni. Takze zazywam juz 3 tabletki 2 razy dziennie i teraz dojdzie czwarta. Jak stary dziad hehe
Oooo kochana to ja jestem mega stary dziad :p biorę tak:
- RANO - Euthyrox, Glucopgage, Accurpro, Metcard, Omega 3 i wit.d3
- POPOŁUDNIE- Glucophage
- WIECZÓR - Glucophage, Accupro, Metocard, Omega 3
Do tego dochodzi luteina przez 10 dni w cyklu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Kyrie elejson....uczulenie na szkocką....pora umierać....
-
kaaarolynaaa wrote:Oj plinka chciałabym gadać bajki.... u nas już 7 lat starań i nic...
w sumie dopiero w marcu mnie zdiagnozowano, ale już brak mi mocy...
Idzie wiosna zlapiesz wiatr w żagle.
Specjalnie z dedykacją dla Ciebie wysyłam mega super hiper ogromnego wirusa ciążowego (*)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 16:38
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
kaaarolynaaa wrote:Oj plinka chciałabym gadać bajki.... u nas już 7 lat starań i nic...
w sumie dopiero w marcu mnie zdiagnozowano, ale już brak mi mocy...
To trzymaj sie tego, ze dopiero od marca zaczynacie prawdziwe starania, bo niezdiagnozowane sie nie liczyCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny