Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kobietki tez nie mogłam dzisiaj spać do tego zmiana godz wstawania akurat dzisiaj kiedy obstawialam skoki i jest tylko nie wiem czy to nie kwestia mierzenia o inne godz zobaczymy
Karmel wszystkiego najlepszego fasolki oraz spokoju i lepszej pracy, która da tobie spokój psychiczny bo to ważne
Ktoś dzisiaj testuje?
Sabinkak jak samopoczucie?Karmel z solą lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dzień dobry!
Dziękuję wszystkim za piękne slowa, mam nadzieję, że choć część się spełni
Jadę już do pracy, oczywiście pada, więc chęci brak. W tym cyklu mało seksów, więc nie liczę na nic, w czerwcu M. nie będzie i lipa. Trochę szkoda, ale muszę odpocząć od tego wszystkiego, za dużo stresów.
Choć kwiecień slaby w fasolki, oby maj narobił!
Życzę miłego dnia -
Dzień dobry!
Witam po długim weekendzieNic a nic nie odpoczęłam, ale wybawiłam się za wszystkie czasy
A teraz powrót do pracy... Na szczęście to tylko dwa dni
Karmel przyjmij spóźnione życzenia: zdrówka, miłości i tej wymarzonej fasolki, 100 lat! -
Dzień doberek :>
Nie wiem, czy przez ten długi weekend o mnie zapomnieliście, ja niestety nie dam rady Was nadrobić, ale po ilości stron wnioskuje, ze dużo naskrobałyście.Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam odcięta od neta, więc nawet nie mogłam wejść tak o, podczytać.
Jakieś sensacje?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:plinka budujemy od podstaw. Będą to dwa domy złączone garażem - w jedym my w drugim teściowie. I co raz bardziej mnie to przeraża... Kiedyś miałam z teściowa dobre relacje, a teraz zaczynają robić się kiepskie i mam wątpliwości.
Właśnie jak przeczytałam że w jednym Wy w drugim teściowie to pomyślałam sobie "uuuuuuu". Ja mam dobre relacje z teściami ale duży wpływ ma na to fakt że dzieli nas 300kmCynamonowaaa, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Karolyna, wczoraj wróciliśmy z majówy (a mieliśmy we wtorek), w sumie tak nie chciałam jechać, a dobrze się bawiłam.
Poza tym nic ciekawego, w ciązy na pewno nie jestem, będę w poniedziałek dzwonić żeby umówić Wróbla na badanie i pchnąć sprawę w końcu.Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyplinka wrote:Właśnie jak przeczytałam że w jednym Wy w drugim teściowie to pomyślałam sobie "uuuuuuu". Ja mam dobre relacje z teściami ale duży wpływ ma na to fakt że dzieli nas 300km