X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż na swoich teściów nigdy nie narzeka :P czego ja o sobie nie mogę powiedzieć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O matko, Jaspis ale bojowe nastawienie. :) ale dobrze, jak zasłużyli trzeba cisnąć. :P
    Ptaszyno, po tym jak usłyszałam, że mój S. ma zrobić badania genetyczne, bo Bartuś nie jest jego synem, to więcej mnie, ani Bartka nie zobaczą.

• floreczka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trochę mnie tutaj ostatnio mniej ale podczytuje, gratuluje nowej fasolki. Jak urwe się dzisiaj z pracy to mam monitoring i podam datę testowania. Pozdrawiam

Jaspis lubi tę wiadomość

43f51c7715cb244a66028fb6b52f57e9.png
    07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
    10.2016 - wypalanie nadżerki
    03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Ptaszyno, po tym jak usłyszałam, że mój S. ma zrobić badania genetyczne, bo Bartuś nie jest jego synem, to więcej mnie, ani Bartka nie zobaczą.
    o mać kufa! no to faktycznie! Masz rację, popieram Cię w 1000000000000000000% !!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    marciaa super, że fajnie się bawiłaś! ;)

Jaspis to przykre jak sie zachowali. Skoro wiedzą, że jesteście razem to co szkodziło Cię dopisać na zaproszeniu :(
    Zrobili to specjalnie. Nie jestem mile widziana w ich rodzinie. Rozwódka z dwójką dzieci, to wstyd i hańba dla tak "porządnej" rodziny

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis no skąd ja to znam? W mojego mężą 'porządnej' rodzinie każda ciotka pytała sie kiedyś ślub i dziecko bo jak to tak bez ślubu żyć? A teraz ani jedna ciociunia nie widzi, że ich dzieci mają dzieci bez ślubu? Nie! bo tylko nas każdy widział. W ogóle 7 lat po ślubie i dziecka nie ma?! matko to to jst dopiero sensacja i temat do plotek w 'porządnej' rodzinie!

• plinka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie najbardziej nie trawię takich "świętojebliwych" ludzi. Co niedziela przykładnie do kościółka a na co dzień patrzą tylko komu życie umilić i dupe obsmarować.

Cynamonowaaa, anciaa, EA lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    o mać kufa! no to faktycznie! Masz rację, popieram Cię w 1000000000000000000% !!!
    a najśmieszniejsze jest to, że po kilku miesiącach od tej akcji, zadzwonili i zapytali, czy już przestaliśmy się gniewać i że zapraszają nas na święta

ja z nimi nie rozmawiam, ale dzwonią do mojego i pytają się co tam u Bartusia słychać. Nie rozumiem tych ludzi.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże... patologia umysłowa.

Cynamonowaaa, Jaspis lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręcę i cycki opadają... serio! czasami ludzi sprawią nam przykrość, a pózniej udają, że przecież nic się nie stało i dlaczego jest nam przykro... :O Tak jak piszesz Wróblowa - patlogia umysłowa, bo inaczej tego nazwać się nie da.

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Ja właśnie najbardziej nie trawię takich "świętojebliwych" ludzi. Co niedziela przykładnie do kościółka a na co dzień patrzą tylko komu życie umilić i dupe obsmarować.
    no mojego matka, to chodzi do spowiedzi i z naszych grzechów się spowiada, a potem ksiądz każe jej nas nawracać :P

a przed świętami, ksiądz każe się z nami pogodzić, no bo tak trzeba, po to by potem znowu nam wygłaszać "kazania" że w grzechu żyjemy :P

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Ja mam wolne do końca tygodnia i zamierzałam odpocząć, ale chyba się nie uda.....

Współczuję wszystkim "złych" teściów. Ja na szczęście nie mogę narzekać, ale zamieszkać obok nich bym nie chciała.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Hej Dziewczyny! Ja mam wolne do końca tygodnia i zamierzałam odpocząć, ale chyba się nie uda.....

Współczuję wszystkim "złych" teściów. Ja na szczęście nie mogę narzekać, ale zamieszkać obok nich bym nie chciała.
    Blueyes a ile jesteście po ślubie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam, bo dzisiaj najstarszy przyprowadza swoją dziewczynę na pierwszą kawkę :D

muszę pokazać się jako dobra "teściowa" :P :P :P

Anna6, Lunna, monijaaa, kmala, EA, MalPog, Lorien lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    no mojego matka, to chodzi do spowiedzi i z naszych grzechów się spowiada, a potem ksiądz każe jej nas nawracać :P

a przed świętami, ksiądz każe się z nami pogodzić, no bo tak trzeba, po to by potem znowu nam wygłaszać "kazania" że w grzechu żyjemy :P

Wesoło nie ma co... :D

foka-smiech-zwierzeta.jpg

haha :D :P

Jaspis lubi tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś jak się w stogach siana gzili a większość dzieci to były "wcześniaki" bo 7 m-cy po slubie się rodziły to grzechu nie było. A teraz jak ludzie świadomie decydują się na dziecko przed slubem to zło największe.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Zmykam, bo dzisiaj najstarszy przyprowadza swoją dziewczynę na pierwszą kawkę :D

muszę pokazać się jako dobra "teściowa" :P :P :P
    Powodzenia teściowo :D Miłego dnia! :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Kiedyś jak się w stogach siana gzili a większość dzieci to były "wcześniaki" bo 7 m-cy po slubie się rodziły to grzechu nie było. A teraz jak ludzie świadomie decydują się na dziecko przed slubem to zło największe.
    Moja teściowa mi kiedyś powiedziała, że ona mnie rozumie, że mi ciężko bo nie mogę zajść w ciążę. To Jej powiedziałam, że skoro Ona 3 mce po ślubie zaszła w ciążę i po porodzie 4mce znowu w ciąży było to mnie raczej nie rozumie. I to był kolejny powód do obrażenia się na mnie :D

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa po ślubie we wrześniu będzie 5 lat, ale parą jesteśmy od 12 lat ( w tą sobotę rocznica :P), a mieszkamy ze sobą od 8 lat.

Moi teściowie są bardzo religijni, ale tak uczciwie. O wielu rzeczach nie wiedzą, bo po co dawać im powód do zmartwień. Z moją teściową jest tak, że jeśli się człowiek trzyma na odległość, to się nie wtrąca. Ale jak już coś więcej wie, to próbuje wpłynąć na mojego męża. Na szczęście dla mnie, moja teściowa uważa, ze jestem świetną partią pod każdym względem (ale jestem nie skromna :P) i zawsze staje po mojej stronie.

Jaspis zachowuj się jak na dobrą teściową przystało! :)

Jaspis, kmala lubią tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:

Mojego męża babcia powiedziała mu, że kiedyś było tak samo - wszyscy korzystali z uciech życia, właśnie na stogach siana czy w krzakach, tyle że wtedy, jak była ciąża, to ludzie się od razu pobierali, żeby wstydu nie było.

‹‹ 994 995 996 997 998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ