Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Karolyna, wczoraj wróciliśmy z majówy (a mieliśmy we wtorek), w sumie tak nie chciałam jechać, a dobrze się bawiłam.
Poza tym nic ciekawego, w ciązy na pewno nie jestem, będę w poniedziałek dzwonić żeby umówić Wróbla na badanie i pchnąć sprawę w końcu. -
nick nieaktualny
-
Karolyna, mój Wróbel ma już badania, ale nasz nowy lekarz powiedział, ze laboratorium które to robiło jest bardzo do dupy. I dał skierowanie do swojego "sprawdzonego".
O matko, toż to miesiąc. Ale jesteś ciekawa - pełna nadziei, czy raczej na odwrót?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa mój mąż miał robione dawno badanie nasienia. Było takie sobie, ale że u mnie wyszł większe problemy to skupiliśmy się na moim leczeniu.
Jestem pełna nadzieibo to nowy lekarz, który już na pierwszej wizycie postawił mi diagnozę, której nikt wcześniej przez tyle lat nie widział. Dostałam leki i jest mała poprawa TSH spadło z prawie 3 do 1.5, insulina spada, waga spadła z 73,3 do 64,1 więc jest nadzieja na Lepsze Jutro
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika25 wrote:karolyna my też chcemy się budowac tzn zaczeliśmy załatwiac papiery... będziemy miec dom na jednym podwórku z teściami, póki co mieszkamy z nimi. I mimo że mamy dobre relacje to nie chciałabym jednak mieszkac z nimi 'na stałe'
plinka lubi tę wiadomość
-
O woow, to super! W takim razie trzymam mocno kciuki!
Najważniejsze że sama widzisz postęp.
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Bo teściowie są fajni, ale na odległość
A tak w ogóle to witam się w ten szaro-bury poranek. Gdzie to piękne majowe słoneczko? -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/55977512b2bb.jpg
Staraczki
POPROSZĘ O DATY TESTOWANIA
dineh
Joannanml
Blueyes
milka30
Karolyna
Lorien
Wróblowa
marciaa
kmala
annde
Madzix88
Sun81
Karola27
Dżoana89
monijaaa
Pola93
Assunta
floreczka
Gigi
Karmel z solą
EA
agu92
MilliSBB
Kaaarolynaaa
Ro
AneTkaa87
mili_moli
MalPog
agnieszka37
Witamy nowe staraczki i zapraszamy do wspólnych rozmów
kinga1185, Anet_86, beeeta, Moyandott, karolinams, Dwudziestolatka, Aga-bombel, Marta123, Jeszcze nie matka, 91Magda, natki89, Monika25, Pola, klaudiaggg,
Wizytujące
05.05. Lunna
08.05. MalPog
18.05. Jaspis
30.05. kmala
Czekamy na Was
Klekotowa, Jedna_z_Wielu, Mela89, Rodzynka, P_aulinaa29, Necia124, Aika, muminka83, Ewi28, Bellisima, kornelka38
Starania zawieszone
Jaspis, MeGi_90
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Majowe testowanie
03.05. Kamelkowo
04.05. karolinams
05.05. Katarzynka92, Anna6
06.05. anciaa
08.05. karollka29, OLAM86
09.05. Aga-bombel
11.05. Zagubiona
14.05. Sarrrra, Ancyś, Sabinkak
17.05. sylwioszka
18.05. amica
25.05. Ineczka
Czerwcowe testowanie
12.06. lollita
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c8324e8e6b.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
MAMY 11 FASOLEK W STYCZNIU
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17SYNUŚ
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17CÓRCIA
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17SYNUŚ
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17CÓRCIA
CÓRCIA
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17SYNUŚ
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17SYNUŚ
CÓRCIA
CÓRCIA
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17SYNUŚ
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17SYNUŚ
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny 30.10.17
MAMY 3 FASOLKI W MARCU – dziewczynki podajcie daty porodów
08.03. Iw-onka - pozytywny
16.03. Indygo – pozytywny
30.03. JaKa – pozytywny
MAMY 2 FASOLKI W KWIETNIU
02.04. Lunna – pozytywny 13.12.2017
18.04. Raven – pozytywny 01.01.2018
MAMY 1 FASOLKĘ MAJOWĄ
03.05. Monika25 – pozytywny
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Osoby, które są na czerwono odezwijcie się.
Na listę będą wpisywane osoby, które udzielają się na naszym wątku. Nie mam ochoty po całym ovu szukać informacji o osobach, które się wpisały, a potem nie dają znaku życia. My tu jesteśmy jak rodzina i martwimy się, jeśli ktoś nam znika bez uprzedzenia.
Cynamonowaaa, EA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
. Ale miałam sen dzisiaj...śniło mi się ze zrobilam 2 testy i oba z II. Piękny sen szkoda ze raczej nie sprawdzi się bo sny to zazwyczaj przeciwnośc rzeczywistosci
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:ja nawet tego nie mogę powiedzieć o rodzicach mojego S. dobrze, że mieszkają 300 km od nas, to przynajmniej nie muszę ich widywać
A tak w ogóle to witam się w ten szaro-bury poranek. Gdzie to piękne majowe słoneczko?
ja chętnie też bym się wyprowadziła nawet 3 tysiące km od nich. ale to chyba mało wykonalne. Kiedyś jak moi bracia wyjechali do Kanady to moja teściowa powiedziała, że Ona nie zgodziłaby sie, żeby Jej dzieci wyjechały za granicę. Rozbawiło mnie to bardzo. Cała Ona! przy cycusiu mamusi siedż i koniec!Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Dzień dobry Kochane
. Ale miałam sen dzisiaj...śniło mi się ze zrobilam 2 testy i oba z II. Piękny sen szkoda ze raczej nie sprawdzi się bo sny to zazwyczaj przeciwnośc rzeczywistosci
znam te sny... póżniej cały dzień jest mi smutno. -
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Cześć Jaspis
ja chętnie też bym się wyprowadziła nawet 3 tysiące km od nich. ale to chyba mało wykonalne. Kiedyś jak moi bracia wyjechali do Kanady to moja teściowa powiedziała, że Ona nie zgodziłaby sie, żeby Jej dzieci wyjechały za granicę. Rozbawiło mnie to bardzo. Cała Ona! przy cycusiu mamusi siedż i koniec! -
nick nieaktualnymarciaa wrote:Witam się po weekendzie.
Wesele było genialne. Nie schodzilam z parkietu xD
Odpoczelam od pracy. A dziś niestety szara rzeczywistość.
Niby mamy zaproszenie do kuzynki mojego S., ale powiedziałam że nigdzie nie jadę. Wypisali zaproszenie dla niego z osobą towarzyszącą, mieszkamy ze sobą 7 lat, mamy 3 letnie dziecko i mimo, że jego rodzina mnie zna, to nie raczyli mnie wpisać na zaproszeniu z imienia i nazwiska. -
nick nieaktualny
-
Aj z tymi "treściami" to niestety kobiety łatwo nie maja (a faceci narzekają na swoich). Jaspis silna mądra kobieta to nie da sobie w kasze dmuchac
Jaspis, Cynamonowaaa lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.