Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmykam na zakupy a później chyba do kina skocze
Di później :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 11:07
-
Ania95 wrote:Ja niedługo wychodzę z domu z mężem i też się boję potem tu zajrzeć
Podsumowanie:
Miss-Iza
Plamka-Karolina
Marza-Marzena
Malwa-Paulina
Phia-Ania
AdasiowaMama-Karolina
Chasia-Michalina
Melunia-Kinga
aktap-Patrycja
Mamma-Ula
A ja... Pewnie Was zaskoczę... Jestem Ania
Fajne podsumowanie
Szkoda tylko, że post niebawem zginie Bo takie mamy tempo
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Ja z Katowic
Ja mialam 15 jak sie "oddalam" i z jednym zostalam :p jakos nie zaluje ze nie mam porownania
Melunia kochana! To jesteśmy sąsiadkami bo ja jestem z Będzina! Koniecznie musimy razem zajsc co by razem na spacery na 3 stawy chodzić!
Dziewczyny chcialabym cos wam jeszczd napisać ale caly czas nadrabiam czytanie !
A na imię mam sandraPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Melunia kochana! To jesteśmy sąsiadkami bo ja jestem z Będzina! Koniecznie musimy razem zajsc co by razem na spacery na 3 stawy chodzić!
Dziewczyny chcialabym cos wam jeszczd napisać ale caly czas nadrabiam czytanie !
A na imię mam sandra
Ale Wam fajnie, że część z Was mieszka dość blisko siebie
Możecie kiedyś zorganizować spotkanie i zdam nam foto relację
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Hej dziewczyny, ledwo nadrobiłam zaległości. Dzisiaj od samego rana posprzątałam dom, wyprawiłam męża do pracy i wybrałam sie do mamy na kawę
W między czasie po śniadaniu (tostach) tak mnie zemdliło ze nie obyło sie bez wizyty w toalecie. Nie wiem co o tym myśleć po negatywnej czwartkowej becie. Co do okresu to ani widu ani słychu. Ból piersi pomału przechodzi.11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Kruszyna89 wrote:Hej dziewczyny, ledwo nadrobiłam zaległości. Dzisiaj od samego rana posprzątałam dom, wyprawiłam męża do pracy i wybrałam sie do mamy na kawę
W między czasie po śniadaniu (tostach) tak mnie zemdliło ze nie obyło sie bez wizyty w toalecie. Nie wiem co o tym myśleć po negatywnej czwartkowej becie. Co do okresu to ani widu ani słychu. Ból piersi pomału przechodzi.
To może jest jeszcze nadzieja trzymam kciuki :*