Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:źle ci tutaj
Ależ oczywiście że nie
Tylko predzej czy później rozpiska zaginie
Chociaż na ciążowym się spotkamy to będzie nasz wątek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 12:48
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:ja wczoraj z rana zrobiłam ciasto na galaretce z jagodami i śmietana
bym was tym poczęstowała, ale mój dopadł się wczoraj i szczerze nie ma czym dzielić
słodka dupa z niego
O jeny mój tak samo 1/3 blachy za jednym zamachem i zara ciasta nie ma..Phia lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
A ja siedzę właśnie u rodziców, świętujemy dzień ojca
A mój zbiera czereśnie
Ja mam najdalej do Was wszystkich bo jestem z Suwałk to tam gdzie zawsze jest najzimniej
Ja sobie zrobiłam screena żeby mieć Wasze imiona wszystkiePlamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Właśnie nie wiem co robić na wtorek jestem umówiona na rezonans magnetyczny o 19 i nie wiem czy powtórzyć Betę czy zaczekać jeszcze do wtorku czy okres przyjdzie. Boje sie powtórki z poprzedniego cyklu (zrobiłam betę tez dwa dni wcześniej i wyszła negatywna to mąż namówił mnie na powtórzenie ale tez była negatywna i wieczorem przyszła @) Najgorsze jest przeżywanie dwa razy porażki Mam mieszane uczucia. Może poprostu sama doszukuje sie jakichkolwiek objawów ciąży.11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Kasiulka dobrze pamiętam z tego całego porannego nadrabiania, że Twój miał wczoraj urodziny?
Bo chciałabym życzyć Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i strzelenia najważniejszego gola w życiu!Kasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Kasiulka dobrze pamiętam z tego całego porannego nadrabiania, że Twój miał wczoraj urodziny?
Bo chciałabym życzyć Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i strzelenia najważniejszego gola w życiu! -
Kasiulka90 wrote:Jesteś niesamowita!!! Dziękuję serdecznie! Ucieszył się Jedziemy właśnie na uroczysty urodzinowy obiad do Krakowa z kolegami, ale pociąg ma 2 godziny opóźnienia Jakiś wypadek Samochód+pociąg=zapewne jakiś zgon ;(
Mam nadzieję, że reszta dnia będzie zdecydowanie milsza :*Kasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kasiulka to udanego weekendu w krakowie! Uwielbiam to miasto gdyby nie Ci wszyscy turyści. Często tam jeździliśmy razem z Adrianem jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem, takie nas romantyczne wypady nas się trzymały:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 13:32
Kasiulka90 lubi tę wiadomość