Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelunia to nie głupie:* ja jak mam negatywne testy to pod każdym możliwym światłem i kątem sprawdzam... kiedyś po całym dniu pojawiła się kreseczka to też się ludzilam... dziwne by było gdyby nam było wszystko jedno :* tyle objawów co ja sobie wmowilam to szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnoe skrzepy mnie tak odwodzą od tego myslenia najbardziej. Poczekam do wizyty u gin 3.07. W tedy mam miec teortycznie plodne po tym okresie wiec moze wyjdzie ze mamy sie starac od razu.
Wracamy do domu z Ustronia. Napisze jak wrocimy.
Fajnie Was miecPhia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No wlasnoe skrzepy mnie tak odwodzą od tego myslenia najbardziej. Poczekam do wizyty u gin 3.07. W tedy mam miec teortycznie plodne po tym okresie wiec moze wyjdzie ze mamy sie starac od razu.
Wracamy do domu z Ustronia. Napisze jak wrocimy.
Fajnie Was miec -
nick nieaktualnyPhia wrote:Ja swojego nie musiałam namawiac .. Oboje chcieliśmy odrazu... Ogólnie u nas wszystko poszlo szybko... Po roku znajomosci zareczyny a po 2 ślub:-) tylko cos dziecko nie chce sie wykluc...
A wy długo swoich znalyscie przed ślubem???
Pp za tym miał być moim pocieszenie po rozstaniu a wyszło jak wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 15:03
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Nie ma możliwości, żeby którejś się nie udało
wszystkie mamy w ciążę zajść i zajdziemy!
Wszystkim sie uda z pewnością
A ja siedze w Poznaniu w Pestce no placu zabawmłody wariuje z tata a mama odpoczywa
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
A ja dziewczynki własnie skończyłam sobie robić paznokietki i mogę w końcu leżeć i pachnieć
Kurcze jakoś dziwnie mnie dzisiaj brzuch boli, jakby miała się @ zbliżać a jeszcze trochę dni do niej mam i w sumie to nie wiem jak to odbierać
Ja jak najbardziej jestem za spotkaniem gdzieś pośrodku albo jakąś wideokonferencję w grupkach hihibardzo się cieszę że Was wszystkie poznałam, powiem Wam że tak jakoś mi raźniej te cykle przechodzić i w ogóle jakoś fajniej
Strasznie się cieszę z kolejnej fasolki w naszym gronie i moja nadzieja jest coraz większa że każda z nas w końcu zobaczy te dwie kreseczki :*
Kasiulka90, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny