X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:40

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Mnie nie da się nie straszyć- sama już się zdiagnozowałam: na 99% mam hashimoto :( to smutne ale prawdziwe... już myślalam że wszystko co na mnie ma spaść to już spadło...oj chyba bardzo się myliłam :(

Moja koleżanka nie miała trudności z zajściem w ciążę przy hashimoto, więc się nie martw :) <3 :*

MissKathy92, Plamka_92 lubią tę wiadomość

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:41

Ania95, MissKathy92, Phia lubią tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Moja siostra tez ma Hashimoto i nie dawno urodzila, nie poddajemy sie! :-)

Wiele osób to ma. Ta choroba jest już wszędzie niestety, ale to na pewno, na 100% nie skreśla Twoich szans na ciążę. Dieta, leki i będzie dobrze :*
    Jesteśmy z Tobą Iza <3

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tu nawet nie chodzi o to że się martwię o ciążę, że będą mega problemy z zajściem... po prostu już mnie szlag trafia że ciągle robię badania i zawsze wszystko wychodzi źle :( tsh skacze jak jakieś popierdolone, mimo że unikam stresu, biore lek tak jak należy i ogólnie wszystko robię dobrze... może poza dietą :( teraz wyczytałam że przy braniu euthyroxu nie powinno się robić przeciwciał bo są podwyższone przez leki, że jeśli przed rozpoczęciem brania leku przeciwciała są ok to można wykluczyć hashi... nie wiem ile w tym prawdy... z tym że ja jeszcze mam guzki na tarczycy z powodu niedoboru jodu, a przy hashi jodu trzeba jak najmniej ;/ no i już kurde sama nie wiem co myśleć

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka ci powiedziala ze to masz. ?? Czy na necie wyczytalas??

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Wiele osób to ma. Ta choroba jest już wszędzie niestety, ale to na pewno, na 100% nie skreśla Twoich szans na ciążę. Dieta, leki i będzie dobrze :*
    Jesteśmy z Tobą Iza <3
    Dziękuję za wsparcie dziewczyny, siedzę i beczę przed lapkiem :( jesteście kochane naprawdę <3

Ania95 lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Lekarka ci powiedziala ze to masz. ?? Czy na necie wyczytalas??
    Oczywiście w necie (proszę, nie bij) ;/

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dziewczyny tu nawet nie chodzi o to że się martwię o ciążę, że będą mega problemy z zajściem... po prostu już mnie szlag trafia że ciągle robię badania i zawsze wszystko wychodzi źle :( tsh skacze jak jakieś popierdolone, mimo że unikam stresu, biore lek tak jak należy i ogólnie wszystko robię dobrze... może poza dietą :( teraz wyczytałam że przy braniu euthyroxu nie powinno się robić przeciwciał bo są podwyższone przez leki, że jeśli przed rozpoczęciem brania leku przeciwciała są ok to można wykluczyć hashi... nie wiem ile w tym prawdy... z tym że ja jeszcze mam guzki na tarczycy z powodu niedoboru jodu, a przy hashi jodu trzeba jak najmniej ;/ no i już kurde sama nie wiem co myśleć

Nie masz wyjścia kochana i musisz czekać cierpliwie na wizytę :) będziemy się śmiały jak się okaże, że wszystko ok i głupia ryczałaś :D :*

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Nie masz wyjścia kochana i musisz czekać cierpliwie na wizytę :) będziemy się śmiały jak się okaże, że wszystko ok i głupia ryczałaś :D :*
    Jakby tak wyszło to bym się ze wszystkiego śmiała ale wiem że jest źle... guzki na tarczycy też sobie sama "wymacałam" :( pewnie dostanę ochrzan od endo że tylko na badania latam ;/ ale to przecież o moje zdrowie chodzi

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Oczywiście w necie (proszę, nie bij) ;/
    Po dupsku bd bic hehe co mi pisalas na pw??
    Lekarka ci powie wszystko... Spokojnie prosze

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wujek Google to ostatnie miejsce w którym powinniśmy cokolwiek szukać ;)
    Ale sama często to robię ;)

Zmykam do kina :*

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Wujek Google to ostatnie miejsce w którym powinniśmy cokolwiek szukać ;)
    Ale sama często to robię ;)

Zmykam do kina :*

Kazda tak robi hehe.... Kobiety :-)
    Udanego seansu :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:04

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie wcisnelam punczka :D
    A co mi tam. W taka pogode przed poniedzialkowa dieta wolno :D na wieczor idziemy do znajomych na mecz.
    Ogolnie dziwnie sie czuje. Wrocilam do domu gdzie jeszcze pare dni temu cieszylam sie ze bede mama drugi raz. I siedze i tak pusto. Jeszcze w rece mi wpadly wyniki z pierwszego hcg... dlaczego tp takie cholernie trudne... lzy sie cisna same do oczu...

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A ja wlasnie wcisnelam punczka :D
    A co mi tam. W taka pogode przed poniedzialkowa dieta wolno :D na wieczor idziemy do znajomych na mecz.
    Ogolnie dziwnie sie czuje. Wrocilam do domu gdzie jeszcze pare dni temu cieszylam sie ze bede mama drugi raz. I siedze i tak pusto. Jeszcze w rece mi wpadly wyniki z pierwszego hcg... dlaczego tp takie cholernie trudne... lzy sie cisna same do oczu...

Wiem co czujesz :( ja mam zdjęcie z USG mojego groszka dzień przed poronieniem. Jak mnie czasem najdzie gorszy dzień to je tulę i płaczę :( myślę, że jakbym miała swoje maleństwo to by bolało mniej...

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Po dupsku bd bic hehe co mi pisalas na pw??
    Lekarka ci powie wszystko... Spokojnie prosze
    Już trochę ochlonelam :( zrozumiałam że po prostu jestem dzieckiem nieszczęścia i muszę się postarać żeby być zdrowa :( byle do wtorku

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie najgorszy czas jest jak moj idzie na nocki :-( nie raz czlowiek ryczy bo sie nie udaje...
    To co wspolne tulasli ?? xD

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Już trochę ochlonelam :( zrozumiałam że po prostu jestem dzieckiem nieszczęścia i muszę się postarać żeby być zdrowa :( byle do wtorku

Nie jesteś dzieckiem nieszczęścia! Co Ty za bzdury nam tu wypisujesz D:
    Jak mówimy, że będzie dobrze to będzie i nie masz się załamywać, bo zawsze wszystko wygląda źle i paskudnie, a potem się okazuje, że wcale nie jest źle, a wręcz bardzo dobrze! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko nieszczescia... Nie pisz bzdur..
    Głowa do gory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś dzieckiem nieszczęścia ;)
    Będzie dobrze, widzisz ja się marzeniami karmie że będzie tak jak ostatnio i mimo wszystko ta @ to tylko taka zmyłka chociaż wiem że pewnie hcg wyjdzie na 0.
    Ty po prostu masz problem i trzeba go zwalczyć ale tu nie chodzi o szczeście czy pecha ale o to że się coś z organizmem dzieje i trzeba przyczyne znaleźć.
    Ja na siebie zwalam i szukam przyczyny dlaczego się fasolka nie utrzymała. Czy dlatego że dużo się przy remoncie napracowała, czy może rzeczywiście przez zrosty po CC czy może wada genetyczna i lepiej że tak się stało.

A miałam się was pytac: słyszałyście że po ovu lepiej nie mieć orgazmu? Gdzieś wyczytałam kiedyś jak się staraliśmy rok temu i mi tak w głowie utkwiło.

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ