X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia, ja słyszałam, że po owulce najlepiej się wstrzymać z seksem, żeby maleństwo miało większe szanse na zagnieżdżenie. Szczerze? W cyklu w którym zaszłam kochałam się na okrągło przez cały cykl. A przy staraniach zalecałam się do tego i dupa, nic nie zaskoczyło.

Ja też wiele razy się zastanawiałam co zrobiłam nie tak... Obwiniałam siebie o to. Teraz już wiem, że tak miało być.
    Nie warto zawracać sobie tym głowy tylko iść na przód i działać dalej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia ze co...
    Bez orgazmu po ovu hehe nie rob sb jak :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:36

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje kochane, bo się tutaj troszkę smutaśno zrobiło! Nie będę Wam pisać, że wiem co czujecie, ponieważ nie przeżyłam tego co Wy, jesteście dla mnie tak mocnym wzorem siły kobiecej że sobie nawet tego nie wyobrażacie!

Utrata takiego małego maleństwa, pomimo tego, że są to początki muszą być okropne, ponieważ tak na serio kobieta jest wstanie pokochać to ziarenko jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek! I jest to dowód tylko na to, jak bardzo kobiety są silne nie tylko psychicznie ale i duchowo, bo wiara zawsze w Nas jest, niezależnie od tego co dostajemy od losu.

Izuś nie nakręcaj się wujkiem Google, można w nim znaleźć wszystko to co sprawia, że zaczynamy wątpić. Musisz zobaczyć co powie Ci lekarz, będzie wszystko dobrze! Zobaczysz! A napewno nie możesz pisać, ze jesteś dzieckiem nieszczęścia! Głowa do góry!

Phia, Ania95, MissKathy92, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Phia mówie Ci. Właśnie tak jak pisze Ania. Żeby była większa szansa na zagnieżdżenie. Ściągam sobie ta apke Flo żeby zaznaczać wszystko jak należy. Licze że będzie lepsza niż moj kalendarzyk

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    No Phia mówie Ci. Właśnie tak jak pisze Ania. Żeby była większa szansa na zagnieżdżenie. Ściągam sobie ta apke Flo żeby zaznaczać wszystko jak należy. Licze że będzie lepsza niż moj kalendarzyk

Ta apka mi wyznacza na dziś owulację, a testy dopiero się rozkręcają :P poza tym śluz jeszcze nie ten...

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz może ja się zapytam coś śmiesznego :) Nie ukrywam, że sama tak robiłam hihihi wierzycie w to, że jak się potrzyma nogi do góry po stosunku to że wtedy lepiej plemniczki dolatują do jajowodów? Trzymałam, ale chyba to nie działa, albo za słabo świecę robiłam? hihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:

Pfff.... Mam sie powstrzymywać jak mam ochote hehe chcecie żeby moj mial przekichane xD ... Kobieta bez bolca dostake pierdolca :-) troche brzydkie ale prawdziwe hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:42

Sandersik, MissKathy92, madzikow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Apka fajna jest:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    To teraz może ja się zapytam coś śmiesznego :) Nie ukrywam, że sama tak robiłam hihihi wierzycie w to, że jak się potrzyma nogi do góry po stosunku to że wtedy lepiej plemniczki dolatują do jajowodów? Trzymałam, ale chyba to nie działa, albo za słabo świecę robiłam? hihihi
    Szczerze pare razy hehe ale tylko dlatego ze tak mi bylo mega wygodnie hehe girki na scianie a glowka na brzuszku mojego :-)

Sandersik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra prawda! Mój K jest z tego sposobu. Teściowa sie nie zabezpieczała nigdy. Nikt jej nie powiedział że może mieć też tyłozgięcie czy coś innego. No i jak po ślubie 3 miesiące nic nie wychodziło to się załamała. Pierwsze była dumna że 3 lata bez wpadki a pozniej już jej przestało to pasować bo myślała że coś nie tak z nią. I koleżanka jej powiedziała żeby trzymała nogi w górze. Nawet 20minut jak wytrzyma. I zaszła do odstrzału. Ja nawet jestem w trakcie czytania porad o pozycjach xD Dziewczyny mówiły że dobrze też jak ma się tyłozgięcie w pozycji na pieska sie kochać. Zobaczymy. Z młodym właśnie tak zaszłam. Nie dość że od tyłu to jeszcze pare minut nogi w górze.

• AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Pfff.... Mam sie powstrzymywać jak mam ochote hehe chcecie żeby moj mial przekichane xD ... Kobieta bez bolca dostake pierdolca :-) troche brzydkie ale prawdziwe hehe

Ha ha ta pierdolca :) nie dalabym radyyy

Phia lubi tę wiadomość

14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
    1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem :)
  • AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedlugo bedziemy stawac na glowie dxiewczyny :)

Sandersik lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Sandra prawda! Mój K jest z tego sposobu. Teściowa sie nie zabezpieczała nigdy. Nikt jej nie powiedział że może mieć też tyłozgięcie czy coś innego. No i jak po ślubie 3 miesiące nic nie wychodziło to się załamała. Pierwsze była dumna że 3 lata bez wpadki a pozniej już jej przestało to pasować bo myślała że coś nie tak z nią. I koleżanka jej powiedziała żeby trzymała nogi w górze. Nawet 20minut jak wytrzyma. I zaszła do odstrzału. Ja nawet jestem w trakcie czytania porad o pozycjach xD Dziewczyny mówiły że dobrze też jak ma się tyłozgięcie w pozycji na pieska sie kochać. Zobaczymy. Z młodym właśnie tak zaszłam. Nie dość że od tyłu to jeszcze pare minut nogi w górze.

To może coś w tym będzie! Chyba będę dalej trzymać nogi w górze hihi trzeba czasem wspomóc te małe zwijki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nawet na głowie mogę stawać byle by się udało.
    Właśnie wyrzuciłam test z niedzieli. Zaczynam nowy rozdział. Tylko żeby ta @ się skończyła... I wiecie co - cycki znowu mnie bolą...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AdasiowaMama wrote:
    Ha ha ta pierdolca :) nie dalabym radyyy
    Facet bez dziury chodzi ponury haha

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia to moze jednak cos w tym jest :-)
    3 lata bez wpadki to tak jak i ja hehe

A to teraz ja zapytam hehe ulubione pozycje??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    No ja nawet na głowie mogę stawać byle by się udało.
    Właśnie wyrzuciłam test z niedzieli. Zaczynam nowy rozdział. Tylko żeby ta @ się skończyła... I wiecie co - cycki znowu mnie bolą...
    Maz niech wymasuje. xD

• AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Facet bez dziury chodzi ponury haha

Jakie to prawdziwee :)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wsparcie :* jesteście przekochane i dzięki Wam wierzę że będzie dobrze, przynajmniej staram się wierzyć :/
    Najgorsze jest to że ja przez całe życie byłam zdrowa, przynajmniej mi się tak wydawało :( A teraz wszystko wychodzi, najpierw tsh za wysokie, potem guzki na tarczycy, później podejrzenie pcos i io, teraz problem z wszystkimi meskimi hormonami i być może Hashimoto :( mąż się ze mnie śmieje że przez te badania tylko sobie stresu napędzam i dlatego wszystko wychodzi źle :( ale wolę badać, wiedzieć i działać a nie czekać na cud :/ może jednak nawet u mnie cud się stanie :)

Co do kobiecego orgazmu- czytałam że przy staraniach o dzidzie w dni płodne lepiej żeby kobieta nie dochodziła bo wtedy ph się zmienia i to działa plemnikobojczo trochę - ile w tym prawdy? Nie mam pojęcia

Co do nóg w górze - ja odkąd się staramy to tak robię - min 20 min z nogami na ścianie :) podobno coś tam pomaga ale na pewno nie zaszkodzi :) nie wiem jak jest u was ale ze mnie od razu wszystko wylatuje jak wstanę dlatego wolę poleżeć te 20 minut i mieć pewność że coś tam zostanie :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam szczerze ze nie mam ulubionej pozycji to zalezy od dnia gdzie i jak to robimy :) a po 6latach i z 1 dzieckiem nadal mozemy robic to wszedzie ....

Ot takie wyznanie :)

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ