Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcilya wrote:Cześć, ja tu jestem nowa Mieliśmy się z prawie-mężem zacząć starać za ok. 3 miesiące, ale parę czynników się nałożyło i zaczęliśmy już. Pierwszy cykl Niby się nie nastawiałam na "złoty strzał" - mam Hashimoto, dodatnie aTPO i ANA2, do tego dużo stresu w tym miesiącu. Ale już czuję, że będę rozczarowana jak nie wyjdzie. Na razie też próbuję sposobu z nogami w górze
-
Witajcie moje drogie. Bardzo proszę o radę. Otóż już trzeci dzień testuje i wieczorem za każdym razem wychodzi blada druga kreska. Natomiast robiłam dwa innej firmy testy w ciągu dnia i z rana i jeden tej sam co wieczorem i wyszły negatywnie. Jaki może być powód że wieczorem wychodzi blada kreska po 2
-3 minutach a rano nie może ktoś miał podobnie.histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic -
Acilya wrote:Cześć, ja tu jestem nowa Mieliśmy się z prawie-mężem zacząć starać za ok. 3 miesiące, ale parę czynników się nałożyło i zaczęliśmy już. Pierwszy cykl Niby się nie nastawiałam na "złoty strzał" - mam Hashimoto, dodatnie aTPO i ANA2, do tego dużo stresu w tym miesiącu. Ale już czuję, że będę rozczarowana jak nie wyjdzie. Na razie też próbuję sposobu z nogami w górze
Dzień dobry nie będziesz sie nudzić a ze dziś sie sobie przedstawiałyśmy z imienia to zapytam też o twoje Jak masz na imię ?14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
AdasiowaMama wrote:Dzień dobry nie będziesz sie nudzić a ze dziś sie sobie przedstawiałyśmy z imienia to zapytam też o twoje Jak masz na imię ?
Phia lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Haha to podobnie jak my xD
A lodzik podczas gdy twoj prowadzi autko ?? Tez zaliczylas tooo xD
Ania perwersiku Ty Nasz kochany :*
MissKathy92, Phia, Sandersik, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-