X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadąc autem koło lasu zamarzyłam żeby mnie wziął na masce samochodu xD

Ogólnie lubie na blacie, i od tyłu... I jakoś tak jak bardziej dominuje a nie powoli że nic nie czuje ;]

Iza co do orgazmu przy owu to mi ginekolog powiedział że dobrze dojść po seksie. Że to pomaga plemnikom w podróży ;) ja sie mojego ginekologa słucham wiec mysle że coś w tym jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dziękuję dziewczyny za wsparcie :* jesteście przekochane i dzięki Wam wierzę że będzie dobrze, przynajmniej staram się wierzyć :/
    Najgorsze jest to że ja przez całe życie byłam zdrowa, przynajmniej mi się tak wydawało :( A teraz wszystko wychodzi, najpierw tsh za wysokie, potem guzki na tarczycy, później podejrzenie pcos i io, teraz problem z wszystkimi meskimi hormonami i być może Hashimoto :( mąż się ze mnie śmieje że przez te badania tylko sobie stresu napędzam i dlatego wszystko wychodzi źle :( ale wolę badać, wiedzieć i działać a nie czekać na cud :/ może jednak nawet u mnie cud się stanie :)

Co do kobiecego orgazmu- czytałam że przy staraniach o dzidzie w dni płodne lepiej żeby kobieta nie dochodziła bo wtedy ph się zmienia i to działa plemnikobojczo trochę - ile w tym prawdy? Nie mam pojęcia

Co do nóg w górze - ja odkąd się staramy to tak robię - min 20 min z nogami na ścianie :) podobno coś tam pomaga ale na pewno nie zaszkodzi :) nie wiem jak jest u was ale ze mnie od razu wszystko wylatuje jak wstanę dlatego wolę poleżeć te 20 minut i mieć pewność że coś tam zostanie :)

Jestescie nie dobre z tym orgazmem D:

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia, Phia ja też bym wolała żeby gin Meluni miał rację :D bo też lubię tak do końca się kochać a nie tylko myśleć "ojej nie można bo dziecka nie będzie" :/ ale teraz już samo dojście męża i pewność że nasienie jest tam gdzie powinno sprawia mi ogromną radość :D

Co do pozycji, ja najbardziej lubię od tylu, na początku strasznie nie lubiłam tej pozycji a teraz inaczej mi nie pasuje :D

Phia lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Na paznokcie to lece w srode :-)

Proponuje isc na karpatke :-D
    zapraszam :D tylko szybko bo mój mąż też uwielbia słodkie :p

Phia lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee to ja lubie różne...
    Urozmaicenie musi byc hehe xD
    Na jezdzca, od tyl, 69, na blacie, krześle itp. bo tylko w lozku by bylo za nudno

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Melunia, Phia ja też bym wolała żeby gin Meluni miał rację :D bo też lubię tak do końca się kochać a nie tylko myśleć "ojej nie można bo dziecka nie będzie" :/ ale teraz już samo dojście męża i pewność że nasienie jest tam gdzie powinno sprawia mi ogromną radość :D

Co do pozycji, ja najbardziej lubię od tylu, na początku strasznie nie lubiłam tej pozycji a teraz inaczej mi nie pasuje :D
    Kobieta zmienna kest :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zwariowane miejsce w którym się kochałyście?

Jak byłam młodsza to byłam bardziej odważna i dałam się mojemu namówić na piknik w parku w zacisznym miejscu :D Mało to miało wspólnego z piknikiem chociaż konsumpcja była :D

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki pikniki sa fajne :-)
    Bardzo przyjemne powiem ci Melunia xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha widze że wiesz o czym mówie :D

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba hehe
    :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inni nas beda czytac to powiedza ze jakieś nie wyrzyte haha ale co tam :-) niech sobie mówią hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 18:31

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A zwariowane miejsce w którym się kochałyście?

Jak byłam młodsza to byłam bardziej odważna i dałam się mojemu namówić na piknik w parku w zacisznym miejscu :D Mało to miało wspólnego z piknikiem chociaż konsumpcja była :D
    U nas to było na spacerze przy wiatrakach :D u moich rodziców na wsi jest kilka wiatraków takich ogromnych i tam fajnie się spaceruje i nie tylko :)
    Jeszcze inne miejsce to w samochodzie a żeby było śmieszniej samochód wielkości malucha :D

Phia lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze z aucie jakos nie wygodnie było haha ale na masce latem czemu nie xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy nie martw sie. Wszystko będzie w porządku :* myślami jestem z Tobą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś ciekawe rozmowy Hihi :D
    Ja lubię urozmaicenie :) mamy nawet ciekawe gry :p

Marza89, Phia lubią tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawić Was na chwilę i proszę :D

To my raczej nudni jesteśmy, albo ja na górze albo Tomek ;) blat lub w aucie w lesie już dawno nie było haha no może od tyłu jeszcze czasami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 19:02

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss trzymam kciuki, głowa do góry Kochana :*

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    To teraz może ja się zapytam coś śmiesznego :) Nie ukrywam, że sama tak robiłam hihihi wierzycie w to, że jak się potrzyma nogi do góry po stosunku to że wtedy lepiej plemniczki dolatują do jajowodów? Trzymałam, ale chyba to nie działa, albo za słabo świecę robiłam? hihihi

Też tak robiłam przy tej owulce, dla pewności, że dotrą szybciej :D

jon7a04.png
  • Acilya Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja tu jestem nowa :) Mieliśmy się z prawie-mężem zacząć starać za ok. 3 miesiące, ale parę czynników się nałożyło i zaczęliśmy już. Pierwszy cykl :) Niby się nie nastawiałam na "złoty strzał" - mam Hashimoto, dodatnie aTPO i ANA2, do tego dużo stresu w tym miesiącu. Ale już czuję, że będę rozczarowana jak nie wyjdzie. Na razie też próbuję sposobu z nogami w górze :P

9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
    uwo93e3kvtyzyw16.png
    1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Zostawić Was na chwilę i proszę :D

To my raczej nudni jesteśmy, albo ja na górze albo Tomek ;) blat lub w aucie w lesie już dawno nie było haha no może od tyłu jeszcze czasami ;)
    Aj tam Odrazu nudni... Nie kazdy lubi urozmaicenia:-)

Marza89 lubi tę wiadomość

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ