Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Witam wieczorową porą to kto szaleje dzisiaj? ja mam @, ale jak to Melunia napisała dziąsła mi nie krwawia jak to powiedziałam mojemu to sie tak cieszył
Phia lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dzisiaj na dzień przyszłego ojca to im się należy zaliczka taka
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dzisiaj na dzień przyszłego ojca to im się należy zaliczka taka
Oj to dzisiaj bd ladne obowiązki do spelnienia wiec dzis zadnej nie ma byc ma forum haha kazda ma sie swoim Panem zajacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:05
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie chyba chodzi o to przełamanie się, bo nawet czasem sama myślę zeby coś go zaskoczyć albo zmienić, tylko kwestia tego przełamania, ale z Wami to jakoś tak łatwiej i fajniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:06
Malwa13, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny☺ nawijacie jak szalone☺ ale za to super się nadrabia, prawie mecz to ja przeglądam Wasze posty i nadrabiam info o mnie. Jestem Magda, mieszkamy pod Krakowem, z mężem w październiku minie nam 5 lat po ślubie, a zaczynaliśmy jak mieliśmy po 18;) dziś się odstresowywałam z rana robiąc drożdżówki i sprzątając całe mieszkanie, dlatego dopiero teraz zaglądam tu do Was.
Z nowości u nas to niestety kiepskie wyniki nasienia:( od razu zaciągnęłam mojego na badania hormonów i w sumie wyszła prolaktyna za wysoka. Jutro mamy rano endokrynologa, więc się okaże co dalej...
Wichura wielkie gratulacje:*
Miss wyniki nie wyglądają za dobrze, ale trzymaj się diety i leków, a potem zaleceń z wtorkowej wizyty u lekarza i wszystko się będzie poprawiać:*
każdej z osobna życzę wszystkiego dobrego, a przede wszystkim przyjemności z czułości i starań
my też zakupiliśmy żel consesive, ciekawe czy coś pomoże razem z ovarinemPhia, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm