Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, wróciiiiiiiiiiiłam
Pewnie każda teraz działa że swoim lubym
Tak trzymać!
Mój wymęczony i poszedł spać ♥️ hahaAnia95, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nadrobilam po imprezie. Kurde ale sie zle czuje cos. Brzuch mnie boli. Kreci wierci. Odbija. Wzdecie trzyma... wzielam espumisan zeby troche popuscilo... moze do rana przejdzie. Ogolnie cos mi jezdzi i jakos nie fajnie sie czuje... do tego mnie poty zlewaja...
Moj poszedl spac. Pare drinkow i padl w drugim pokoju. Przynajmniej chrapac mi nie bedzie nad uchem. Mlody pieknie wytrzymal z nami. Pogral z wujkami na konsoli i tez sie usmial strasznie. Na jutro juz ma stroj do kibicowania przygotowany.
Kropeczka spokojnie. Przyjda znowu lepsze dni w lozku. Ja czasem mialam 3 miesiace postoju... ale moj jakas blokade zlapal i dalam mu czas. Zawsze warto porozmawiac czy jest jakis problem. U nas byl i jak sie otworzyl to wszystko sie rozwiazalo.
Phia Ty perwersie! O lodzie w aucie slyszalam legendy ale nie robilam nigdyi chyba byl podczas jazdy nie ryzykowala
wole zeby mnie lesniczy przylapal na masce niz dostac mandat za loda poczas jazdy.
Fajnie ze moj tekst o dziaslach poprawia innym humor
-
No dzień dobry kochane! Ja melduję, że niespodziewanie obudziłam dzisiaj swojego, ależ był zaskoczony po skończonym budziku
u mnie dzisiaj wzrost tempki do 37,00 a mam 10dpo wiec odliczam dni aby móc to sprawdzić! MIŁEGO DNIA! I czekam aż wstaniecie! :*
Phia, Malwa13, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane moje !!!
Najlepsza lektura do śniadania, obiadu i kolacji to nasze forum. Mnie wczoraj mąż w otwartym oknie złapał jak wyglądałam za siostrą. Szybki numerek od tyłu. Uwielbiam.
U nas było już chyba wszędzie. Chyba tylko w windzie się nie bzykaliśmy. Były lodziki w trakcie jazdy autem a potem numerek na poboczu, było w biały dzień na Wydmach nad morzem, w lesie, na drzewie, w morzu, jeziorze, basenie, w domu rodziców w trakcie imprezy (impreza na dworze a my w kuchni poszliśmy po napoje), na wszystkich powierzchniach w naszym domu.
Długo by wymieniać. I podobnie jak u Was - to zwykle ja jestem prowodyrem. Nawet jeśli On myśli, że to On
Ostatnio wróciliśmy trochę do łóżka i najlepiej pasuje misjonarska z wysoką poduszką pod pupę. Stymuluje punkt G. Wielokrotne orgazmy murowane.
Co do orgazmu po owulacji: czytałam pracę badawczą (zabijcie nie pamiętam gdzie), że skurcze, które są w trakcie orgazmu są "zasysające" wgłąb macicy. Nawet widziałam film z wnętrza. Szyjka się wygina i zasysa nasienie, dlatego najlepsze są wspólne orgazmy. Czasem, gdy nie uda mi się dojść w tej samej chwili to kończę po chwili sama. Mąż ma pokaz wtedy
Przypomniałyście mi o podnoszeniu nóg do góry po. Zapomniałam ostatnio o tym.
Mój dzisiaj w pracy cały dzień
U nas pada i pada i pada i pada. Siedzę oglądam Zakonnice w przebraniu i piję kawę. Jakoś tak mi się humor poprawił dzięki Wam. Znowu. Jesteście lekiem na całe zło moje Kochane. Każda z Was powinna dostać dwie grubaśne, tłuste krechy na teście ciążowym za charytatywne wyciąganie ludzi z dołka.
Nawet jak do Was nie wpadam to myślę o Was i trzymam kciuki :*Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny