Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A wgl jak myslicie faceci w swoim gronie opowiadają o swoich przebojach w lozku z zonka ??
Mysle ze jest to prawdopodobne
Phia lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Znow przesunieto mi ovulacje przez ovu. Sama nie wiem o co chodzi . za miesiac zaczynam z testami ovulacyjnymi i, mierzeniem szyjki . Tylko nie mam o tym zielonego pojecia ...
Marza89 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
AdasiowaMama wrote:Znow przesunieto mi ovulacje przez ovu. Sama nie wiem o co chodzi . za miesiac zaczynam z testami ovulacyjnymi i, mierzeniem szyjki . Tylko nie mam o tym zielonego pojecia ...
-
Cześć Zboczuszki hehe
Nie spodziewałam się że tu takie rozwiazle towarzystwo się zebrało. Coraz bardziej do was pasuje.
Wichura Gratulacje Super!
Co do @ i seksu jak nas najdzie to mąż mówi że dobry koń i po błocie pociągnie. A pod koniec tych moich 7-8 dni bez problemu. Na początku pod prysznicemPhia lubi tę wiadomość
-
Posta mi ucięło.
Moje koleżanki też posciagliwe. A co do facetów myślę że to większe plotkary od nas.
Wibrator hmmm jakoś nie mam przekonania. -
Lody w samochodzie też były. Ale przed pojawieniem się synka. Teraz jak jedzie z nami to nie do przeskoczenia.
Lato przyszło. Można poszaleć w terenie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co mi moja babcia powiedziała kiedyś? Bardzo mądre słowa, miałam wtedy 15 lat.
"Jak chłop w domu dostanie dobry obiad z dwóch dań to nie będzie szukał po fastfoodach".
I mi to tak utkwiło w głowie. Wtedy akurat gotowałyśmy obiad, ale byłam na tyle "dorosła", żeby zrozumieć puszczone do mnie wtedy "oczko".
Także gotujcie swoim facetom i podawajcie na dobrej zastawie.
To na pewno nie będą szukać fastfoodów a i deserem albo od razu pyszną kolacją się odwzajemnią
Może coś z patelni?
Będę się smażyć w piekle
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczesnie obiad musze zrobi. Bo na 14 do niedoszlej bratowej na kawe i ciacho a to 35km dalej. Pozniej musze przed 17 byc spowrotem w domu zeby wyrobic do znajomych na mecz i jeszcze mlodego umalowac i przebrac. A moj sie nie moze zdecydowac czy jedzie ze man do Knurowa czy nie. Jak pojedzie to mnie bedzie gonic do domu...
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Wiecie co mi moja babcia powiedziała kiedyś? Bardzo mądre słowa, miałam wtedy 15 lat.
"Jak chłop w domu dostanie dobry obiad z dwóch dań to nie będzie szukał po fastfoodach".
I mi to tak utkwiło w głowie. Wtedy akurat gotowałyśmy obiad, ale byłam na tyle "dorosła", żeby zrozumieć puszczone do mnie wtedy "oczko".
Także gotujcie swoim facetom i podawajcie na dobrej zastawie.
To na pewno nie będą szukać fastfoodów a i deserem albo od razu pyszną kolacją się odwzajemnią
Może coś z patelni?
Będę się smażyć w piekle
"Jak ma dobrze w domu to na miasto nie wychodzi" u mnie tak mowia
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Wczesnie obiad musze zrobi. Bo na 14 do niedoszlej bratowej na kawe i ciacho a to 35km dalej. Pozniej musze przed 17 byc spowrotem w domu zeby wyrobic do znajomych na mecz i jeszcze mlodego umalowac i przebrac. A moj sie nie moze zdecydowac czy jedzie ze man do Knurowa czy nie. Jak pojedzie to mnie bedzie gonic do domu...
Do mnie tez wpada na mecz ale tylko kumpel bo jego w pracy hehe
Ja do 15 w pracy... Obiadek moj gotuje... Potem kawka u mamy itp.. I dzien zleciMarza89 lubi tę wiadomość