Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja kobiecie też można zrobić dobrze w trakcie jazdy. Łatwiej w automacie ale w manualu też się da. Tylko że mnie za słaby kierowca i oczy zamykam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:To i ja się melduję w tą chłodną niedzielę. Nie miałam siły wstać ale już po prysznicu ( piling pomarańczowy i te sprawy) i tadam jestem
teraz tylko pomysleć o obiedzie, psa na spacer zabrać i może jakieś lody zorganizować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się melduję, nie pisałam rano, bo nietomna byłam. Byliśmy na wizycie, w sumie to czeka nas dalsza diagnostyka, rozpisane badania i dalej czekanie... Jedyne co to bardziej przybita jestem, że to nie nadnercza tylko jajniki, no i czeka mnie monitoring, bo po wynikach badań nie wygląda jakby do owulacji dochodziło:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:55
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikow wrote:Ja też się melduję, nie pisałam rano, bo nietomna byłam. Byliśmy na wizycie, w sumie to czeka nas dalsza diagnostyka, rozpisane badania i dalej czekanie... Jedyne co to bardziej przybita jestem, że to nie nadnercza tylko jajniki, no i czeka mnie monitoring, bo po wynikach badań nie wygląda jakby do owulacji dochodziło:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia, myślałam o tym co napisałaś, że @ taka słaba i że w pierwszej ciąży miałaś takie krwawienie. i powtórzyłam sobie test, bo u mnie taka @ słaba, że na wkładkach leciałam. ale nic - negatyw. zaczęłam się martwić, dzisiaj Polacy grają, fajnie będzie walnąć piwko z mężem
a potem może jakiegoś sportu na ogrzanie po zimnym browarze.
ja byk jestem. sama zboczona ROGACIZNA