Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:melunia, myślałam o tym co napisałaś, że @ taka słaba i że w pierwszej ciąży miałaś takie krwawienie. i powtórzyłam sobie test, bo u mnie taka @ słaba, że na wkładkach leciałam. ale nic - negatyw. zaczęłam się martwić, dzisiaj Polacy grają, fajnie będzie walnąć piwko z mężem
a potem może jakiegoś sportu na ogrzanie po zimnym browarze.
ja byk jestem. sama zboczona ROGACIZNA
A no ja tez mam zamiar po wyjsciu kumpla zabrac sie za mojego
W nocy poszalal to mi ochoty narobil na następne psoty haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się wlasnie z moim spięłam... Zawsze jest tak jak on chce... Pierwsze mówił że jedziemy razem. Później się ofuczał ze w sumie jak niedoszła bratowa nie wchodzi w rodzine i jak wszysyc na nią nadawali bo mojemu bratu zrobiła koło pióra to po co sie tam pchać. Ale mama mnie prosiła że nigdy nie wiadomo czy sie nie zejdą z bratem bo piszą ze sobą i po prostu żebym nie skreślała i była miła...
Po prostu zawsze w każdej kwestii jest tak że mój ma swoje na wierzchu. Wszyscy znajomi są jego i tylko do nich chodzimy a ja do swoich chodze sama. Nawet filmy on wybiera. W każdej kwestii jak tak popatrze to on wygrywa... No sie w wkurzylam bo ile mozna...
I stwierdził że pojedzie ale wracamy po 16 zeby na ten mecz wyrobic... Boże widzisz i nie grzmisz... -
nick nieaktualnyEhhh ci faceci...
Nie denerwuj sie kochana bo to nez sensu... A co do meczu byscie przyjechali o 17 to tez byscie zdarzyli... Bez przesady to tylko mecz...
Twoi znajomi nie sa inni.. Tacy sami jak jego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 12:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja w sumie mojego nie ciągne do "swoich" znajomych a on nie ciągnie mnie do swoich. czasem jak jest jakaś większa impreza to się spotykamy całą ekipą. w sumie zresztą niewiele mamy znajomych, bo poucinaliśmy trochę kontaktów. ludzie byli zainteresowani znajomością tak długo jak ja wszystko organizowałam i za wszystko płaciłam. odcięłam się, przestałam zapraszać i się ucięło.
mamy dosłownie garstkę bliskich osób i to z nimi się trzymamy.
mój za to w innych sprawach próbuje się rządzić. czasem mi się udaje go przekonaćale czasem nawet moja gimnastyka zawodzi. faceci bywają fest palantami.
byłyśmy z siostrą na zakupach, deszcz nas złapał, ale przeczekałyśmy w sklepie.
i tak fajnie leniwie płynie popołudnie:)
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:ja w sumie mojego nie ciągne do "swoich" znajomych a on nie ciągnie mnie do swoich. czasem jak jest jakaś większa impreza to się spotykamy całą ekipą. w sumie zresztą niewiele mamy znajomych, bo poucinaliśmy trochę kontaktów. ludzie byli zainteresowani znajomością tak długo jak ja wszystko organizowałam i za wszystko płaciłam. odcięłam się, przestałam zapraszać i się ucięło.
mamy dosłownie garstkę bliskich osób i to z nimi się trzymamy.
mój za to w innych sprawach próbuje się rządzić. czasem mi się udaje go przekonaćale czasem nawet moja gimnastyka zawodzi. faceci bywają fest palantami.
byłyśmy z siostrą na zakupach, deszcz nas złapał, ale przeczekałyśmy w sklepie.
i tak fajnie leniwie płynie popołudnie:)
Pasuje nam obojgu ich towarzystwo hehe
A teraz jeszcze mam was xD
Przerodzi sie w blizsze towarzystwo i gdzie my sie pomiescimy hehe
U mnie na chacie damy rade haha chybaPaula 90, Marza89 lubią tę wiadomość
-
madzikow wrote:Ja też się melduję, nie pisałam rano, bo nietomna byłam. Byliśmy na wizycie, w sumie to czeka nas dalsza diagnostyka, rozpisane badania i dalej czekanie... Jedyne co to bardziej przybita jestem, że to nie nadnercza tylko jajniki, no i czeka mnie monitoring, bo po wynikach badań nie wygląda jakby do owulacji dochodziło:(
Hej moze lepiej ze to jajniki jak by nadnercza to nieciekawa sprawa.
Tez nie mialam swojej owu przez testo mialam monitiring i tabletki na owu i wszystko bylo ok tobie tez sie uda.
A tak to dziewczyny zboczone jestescie hehe... robicie ochote a w piatym miesiacu ciazy to juz nie takie proste zadnych hard core.
Tak w ogole tez koziororzec jestem Karolina i mieszkam 60 km od krakowa.
Czytam was na tym forum bo to jedyne gdzie sie cos dzieje i takie ciekawe tematy chociaz poczytac moge. Poza tym zwiazalam sie z tym forum bylam tu od poczatku :pMarza89 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam!
Cześć Lola :*
Phia mam czereśnie z giełdy
Kupiliśmy walizki, mój granatową a ja tak różową, że po oczach bije hahaha
Ja jestem z Rybek, lutowa dziewczyna że mniePhia lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Otoz to... Szybki numerek wam nie zaszkodzi a przynajmniej nerwy spozytkuja sie inaczej
♥️
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny