X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś z Wami mi te cykle i oczekiwanie lepiej lecą :) dzięki Dziewczyny ;)
    Już 4dc a dopiero co był tydzień do @.

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Torciki to ja tez umie piec haha ;-) ty torta, ja salatke, sandersik a ty czo???

To ja cosik dobrego na ciepło Wam przygotuje :) i cale menu mamy ustalone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia przypomnij skąd jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    melunia, myślałam o tym co napisałaś, że @ taka słaba i że w pierwszej ciąży miałaś takie krwawienie. i powtórzyłam sobie test, bo u mnie taka @ słaba, że na wkładkach leciałam. ale nic - negatyw. zaczęłam się martwić, dzisiaj Polacy grają, fajnie będzie walnąć piwko z mężem ;) a potem może jakiegoś sportu na ogrzanie po zimnym browarze.

ja byk jestem. sama zboczona ROGACIZNA :D
    My po drineczku albo 2 dzis heh
    A no ja tez mam zamiar po wyjsciu kumpla zabrac sie za mojego :)
    W nocy poszalal to mi ochoty narobil na następne psoty haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Phia przypomnij skąd jesteś?
    Okolice zielonej gory

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wlasnie z moim spięłam... Zawsze jest tak jak on chce... Pierwsze mówił że jedziemy razem. Później się ofuczał ze w sumie jak niedoszła bratowa nie wchodzi w rodzine i jak wszysyc na nią nadawali bo mojemu bratu zrobiła koło pióra to po co sie tam pchać. Ale mama mnie prosiła że nigdy nie wiadomo czy sie nie zejdą z bratem bo piszą ze sobą i po prostu żebym nie skreślała i była miła...
    Po prostu zawsze w każdej kwestii jest tak że mój ma swoje na wierzchu. Wszyscy znajomi są jego i tylko do nich chodzimy a ja do swoich chodze sama. Nawet filmy on wybiera. W każdej kwestii jak tak popatrze to on wygrywa... No sie w wkurzylam bo ile mozna...
    I stwierdził że pojedzie ale wracamy po 16 zeby na ten mecz wyrobic... Boże widzisz i nie grzmisz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh ci faceci...
    Nie denerwuj sie kochana bo to nez sensu... A co do meczu byscie przyjechali o 17 to tez byscie zdarzyli... Bez przesady to tylko mecz...
    Twoi znajomi nie sa inni.. Tacy sami jak jego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 12:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia a wiesz co jest dobrego na kwasiki takie???
    XD

• AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Melunia a wiesz co jest dobrego na kwasiki takie???
    XD

Sport we dwoje ? :D

14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
    1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otoz to... Szybki numerek wam nie zaszkodzi a przynajmniej nerwy spozytkuja sie inaczej :-)

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie mojego nie ciągne do "swoich" znajomych a on nie ciągnie mnie do swoich. czasem jak jest jakaś większa impreza to się spotykamy całą ekipą. w sumie zresztą niewiele mamy znajomych, bo poucinaliśmy trochę kontaktów. ludzie byli zainteresowani znajomością tak długo jak ja wszystko organizowałam i za wszystko płaciłam. odcięłam się, przestałam zapraszać i się ucięło.

mamy dosłownie garstkę bliskich osób i to z nimi się trzymamy.

mój za to w innych sprawach próbuje się rządzić. czasem mi się udaje go przekonać :P ale czasem nawet moja gimnastyka zawodzi. faceci bywają fest palantami.

byłyśmy z siostrą na zakupach, deszcz nas złapał, ale przeczekałyśmy w sklepie.

i tak fajnie leniwie płynie popołudnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli kobity:D

Phia, Marza89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    ja w sumie mojego nie ciągne do "swoich" znajomych a on nie ciągnie mnie do swoich. czasem jak jest jakaś większa impreza to się spotykamy całą ekipą. w sumie zresztą niewiele mamy znajomych, bo poucinaliśmy trochę kontaktów. ludzie byli zainteresowani znajomością tak długo jak ja wszystko organizowałam i za wszystko płaciłam. odcięłam się, przestałam zapraszać i się ucięło.

mamy dosłownie garstkę bliskich osób i to z nimi się trzymamy.

mój za to w innych sprawach próbuje się rządzić. czasem mi się udaje go przekonać :P ale czasem nawet moja gimnastyka zawodzi. faceci bywają fest palantami.

byłyśmy z siostrą na zakupach, deszcz nas złapał, ale przeczekałyśmy w sklepie.

i tak fajnie leniwie płynie popołudnie:)
    My tez mamy garstke znajomych ale wspolnych... I tylko z nimi sie trzymamy...
    Pasuje nam obojgu ich towarzystwo hehe :-)

A teraz jeszcze mam was xD
    Przerodzi sie w blizsze towarzystwo i gdzie my sie pomiescimy hehe :-)
    U mnie na chacie damy rade haha chyba :-)

Paula 90, Marza89 lubią tę wiadomość

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikow wrote:
    Ja też się melduję, nie pisałam rano, bo nietomna byłam. Byliśmy na wizycie, w sumie to czeka nas dalsza diagnostyka, rozpisane badania i dalej czekanie... Jedyne co to bardziej przybita jestem, że to nie nadnercza tylko jajniki, no i czeka mnie monitoring, bo po wynikach badań nie wygląda jakby do owulacji dochodziło:(

Hej moze lepiej ze to jajniki jak by nadnercza to nieciekawa sprawa.
    Tez nie mialam swojej owu przez testo mialam monitiring i tabletki na owu i wszystko bylo ok tobie tez sie uda.

A tak to dziewczyny zboczone jestescie hehe... robicie ochote a w piatym miesiacu ciazy to juz nie takie proste zadnych hard core.

Tak w ogole tez koziororzec jestem Karolina i mieszkam 60 km od krakowa.

Czytam was na tym forum bo to jedyne gdzie sie cos dzieje i takie ciekawe tematy chociaz poczytac moge. Poza tym zwiazalam sie z tym forum bylam tu od poczatku :p

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Karolcie z dodatkiem:-D
    Aj tam odrazu zboczone :-)
    Imie znamy hehe skad jestes tez wiemy to jeszcze moze znak zodiaku :-p

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam! :D
    Cześć Lola :*
    Phia mam czereśnie z giełdy ;)
    Kupiliśmy walizki, mój granatową a ja tak różową, że po oczach bije hahaha
    Ja jestem z Rybek, lutowa dziewczyna że mnie :D

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo tu Karolin :)
    Lola jesteś moją imienniczką :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Otoz to... Szybki numerek wam nie zaszkodzi a przynajmniej nerwy spozytkuja sie inaczej :-)
    Ania jesteś bezbłędna :D ♥️

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza ale jestes zimowa :-) czyli i tak nasza hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tu duzo Karolinek i duzo Aneczek :-D

Plamka_92, Marza89 lubią tę wiadomość

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ