Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Tak sie przejelam, bo zawsze mialam wyrazne oznaki zblizajacej sie owulki. Teraz uzylam conceive plus i nagle zadnych sygnalow jestem wsciekla, ze to tyle musi trwac. Wolalabym miec krotkie cykle, bo szybciej by przychodzila kolejna szansa
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
staram sie z mezem o dzidziusia od 2 miesiecy. Pierwszy cykl mimo bardzo duzel bolesnosci piersi i widocznym zyl dostalam @
W tym miesiacu znow sie staralismy. Mam bardzo zauwazalne dni plodne klucie i lepki sluz, Ostatnie dni plodne 12-15.06. Od paru dni pobolewaja mnie jajniki i dol brzucha ale nie mam innych objawow nawet piersi za bardzo nie bola. Za 4 dni powinnam dostac @...zobaczymy jak bedzie tym razem.
Jak u Was dziewczyny?Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
nick nieaktualnyAneciu wrote:Hej dziewczyny,
staram sie z mezem o dzidziusia od 2 miesiecy. Pierwszy cykl mimo bardzo duzel bolesnosci piersi i widocznym zyl dostalam @
W tym miesiacu znow sie staralismy. Mam bardzo zauwazalne dni plodne klucie i lepki sluz, Ostatnie dni plodne 12-15.06. Od paru dni pobolewaja mnie jajniki i dol brzucha ale nie mam innych objawow nawet piersi za bardzo nie bola. Za 4 dni powinnam dostac @...zobaczymy jak bedzie tym razem.
Jak u Was dziewczyny?
Bez nerwow mi tam tylko
My sie staramy ponad 3 lata i cichosza.. Czasami lapie dolka z tego powodu ale niepotrzebnie bo to stresuje a nie powinnam -
nick nieaktualnyAneciu wrote:Hej dziewczyny,
Jak u Was dziewczyny?Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Ja jestem dopiero 4 dpo, także cierpliwie czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 17:52
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Kiedy testujesz?
ginek przepisał mi duphaston na 12 dni i kazał zrobić test
Chociaż korci mnie zrobienie bety przed weekendem bo 30 idę na weseleaktap lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki!
Narazie jeszcze nie martwie sie ze cos jest "nie tak" ale wiadomo jestem nierpliwa tym bardziej jak 4 dni do spodziewanej @.
Jak nie to tez bede testowac w czwarte/piatek!
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Marza89 wrote:Sandersik a masz jakieś objawy?
Od wczoraj pojawiły mi się co jakiś czas takie dziwne bóle miesiączkowe, ktorych nigdy nie mialam przed @ tylko dokladnie w dniu @ dostawałam bóli. Dodatkowo wczoraj mi się pojawily żyłki na piersiach, ale dzisiaj są już mniej widoczne. I temp mi wzrosła do 37.00 więc nie wiem jak to odczytywaćMarza89, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Aneciu wrote:Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki!
Narazie jeszcze nie martwie sie ze cos jest "nie tak" ale wiadomo jestem nierpliwa tym bardziej jak 4 dni do spodziewanej @.
Jak nie to tez bede testowac w czwarte/piatek!
Trzymam kciuki kochana!Marza89 lubi tę wiadomość