Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AdasiowaMama wrote:Szczerze mówiąc to chyba jestem jedną z niewielu którą ten mecz wogóle nie obchodzi. Wiem jestem staraszna ale jakoś tak nie mam pociągu do tegoo.
AdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
AdasiowaMama wrote:Szczerze mówiąc to chyba jestem jedną z niewielu którą ten mecz wogóle nie obchodzi. Wiem jestem staraszna ale jakoś tak nie mam pociągu do tegoo.
AdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Marza to do mnie pytanie czy do Adasiowej, bo już się mega gubię
hahaha
Ale Ciebie też jestem ciekawa
Edit: Juz kojarze, że niedawno @ byłazgubiłam się haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 20:16
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym
w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel
sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam
-
Chasia wrote:ja w tym cyklu mam tak samo jak ty ale temperatura mi skoczyla wmawiam sobie że testy owu z allegro i dokladnie nie pokazały ;p na luzie
No widzisz, ja za każdym razem sobie obiecuję, że zaczynam mierzyć temperaturę, ale jestem chyba za leniwaidę na prościznę i robię tylko testy owu
Już od następnego zacznę -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:No widzisz, ja za każdym razem sobie obiecuję, że zaczynam mierzyć temperaturę, ale jestem chyba za leniwa
idę na prościznę i robię tylko testy owu
Już od następnego zacznę
Kochana powiem Ci że chyba z mierzeniem temp jest nieco lepiej, mozna bardziej obserwować co się dzieje z naszym organizmem. Ja teraz pierwszy cykl mierzę plus do tego testy i chyba przy takiej metodzie zostane. Tym bardziej że mam rozne cykle i lepiej mi owulke wyznaczać -
Ania95 wrote:No widzisz, ja za każdym razem sobie obiecuję, że zaczynam mierzyć temperaturę, ale jestem chyba za leniwa
Już od następnego zacznęto jest szybko
zadzwoni mi budzik wyciągam termometr z pod poduszki i mierzę
wpisuje temp w telefon który tez pod poduszka mam wiec raz dwa i temperaturka zmierzona
Marza89, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Do Adasiowej
Ale Ciebie też jestem ciekawa
Edit: Juz kojarze, że niedawno @ byłazgubiłam się haha
6lipca tak jak termin spodziewanej @ no chyba ze nie wytrzymam . Ale i tak.nie nastawiam sie na pozytyw w tym miesiacu ...Marza89 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Już od następnego zacznę
Tak jak pisze Chasia termometr i telefon pod poduszka . Raz dwa trzy i zmierzone zapisane i wszysko wiadomo .14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
AdasiowaMama wrote:6lipca tak jak termin spodziewanej @ no chyba ze nie wytrzymam . Ale i tak.nie nastawiam sie na pozytyw w tym miesiacu ...