Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Czasami to mnie tak wkurza, że nie wiem co ja mam zrobić żeby się udało jeszcze z tym moim tsh to pewnie trochę potrwa
Kochana nie ma co się wkurzać, trzeeba tą złość w bzykanie zamienićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 21:39
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Kochana nie ma co się wkurzać, trzeeba tą złość w bzykanie zamienić14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Moje dziecko śpi od 15 minut. Za to tatuś od 30i z seksu nici.
Jakby były to plodne to może bym się dobierala...
Widziałam cykl z ovu około 40 dnia. Masakra. Ale wiecie co? To był ten szczęśliwy cykl. Takie pocieszenie dla niecierpliwych.
Co do suplementow to moja wykładowca z bromatologii (nauka o zywieniu) zawsze polecała cynk na płodność. Miała hopla na tym punkcie. I doktorat heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 22:12
-
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:Ja jutro idę na badanie tsh i we wtorek do endokrynologa... aż się boję
-
Phia wrote:Bzyku na wieczor musi buc
I całe szczęście bo taka porażka odebrałaby mi chęci hahaPlamka_92, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle naskrobalyscie. Ile mnie nie bylo? Od 13? Zwariowaly.
Dziewczyny zycze udanych testow. Ja dopiero okolo 20 bede testowac... 3 zaczynaja mi sie plodne
Ja mam masakre... co zjem to mi sie wszystkim odbija. Niech to sie skonczy! Juz espumisan drugi wieczor biore bo mam takie wzdecie... i jeszcze mi kwas podchodzi... nie potrzebnie kebsa jadlam na meczu... tylko bede miala noc z glowy...
-
nick nieaktualny