Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny miłego dnia
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
No to ja już melduję się w pracy, w pełni gotowa na nowe dyskusje hihi
Zaczynam się przygotowywać do nowego cyklu, właśnie zakupiłam olej z wiesiołka i aplikatory tego lubrykantu o którym pisałyście, a do tego jeszcze mam zamiar się umówić do mojej ginki w pobliżu owulacji, aby sprawdziła i wyslała na wszystkie badania! Jestem gotowa do działania!
-
nick nieaktualnyDzień dobry i miłego dnia. Zaczynamy dzień od sprawdzenia maili i tego co naskrobałyście tu dla mnie.
Zgadzam się z Dziewczynami - na złość najlepszy jest seks.
A wiecie, że dla nas kobiet na ból głowy najlepszy jest seks? Zwykle mamy napięciowe bóle głowy, po orgazmie mamy rozluźnienie, które rozluźnia też ból głowy.
U mnie 5dpo, 36,6.
Biorę w tym cyklu femibion natal 2 plus (jak zawsze, bo ma wszystkie składniki wskazane jako niezbędne dla staraczek), magnez ( za mało w femibion - dodałam bo miałam skurcze), wiesiołka (drugi cykl brania) i piję syrop z gwajafenezyną (już dłuższy czas).
Kurde coś mnie głowa boli a to jeszcze 8 godzin przede mną. -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Dzień dobry i miłego dnia. Zaczynamy dzień od sprawdzenia maili i tego co naskrobałyście tu dla mnie.
Zgadzam się z Dziewczynami - na złość najlepszy jest seks.
A wiecie, że dla nas kobiet na ból głowy najlepszy jest seks? Zwykle mamy napięciowe bóle głowy, po orgazmie mamy rozluźnienie, które rozluźnia też ból głowy.
U mnie 5dpo, 36,6.
Biorę w tym cyklu femibion natal 2 plus (jak zawsze, bo ma wszystkie składniki wskazane jako niezbędne dla staraczek), magnez ( za mało w femibion - dodałam bo miałam skurcze), wiesiołka (drugi cykl brania) i piję syrop z gwajafenezyną (już dłuższy czas).
Kurde coś mnie głowa boli a to jeszcze 8 godzin przede mną.
ja piję inofolic, ale tak się zastanawiam może nad femibionem bo ma jeszcze dodatkowe witaminy i jod. Gdyby brać to i to to będzie za dużo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi zostalo jeszcze 6godzin pracy . Buuu
Jeszcze dzis mnie tak brzuch i plecy bola calkiem jak na @ a to jeszcze 11 dni . Jakas masakra .
Bede co jakis czas zagladac do was . Buziaki :*14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
Hej dIewczyny,
Ja rowniez mykam do pracy temperatura lekko spadla z37 do 36,93 takze chyba @ jednak sie zbliza no nic poczekamy zobaczymy. Myslicie ze jak mam regularne cykle tez powinnam przyjmowac infolic lub femibion o ktorych piszecie?
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 08:33
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneciu wrote:Hej dIewczyny,
Ja rowniez mykam do pracy temperatura lekko spadla z37 do 36,93 takze chyba @ jednak sie zbliza no nic poczekamy zobaczymy. Myslicie ze jak mam regularne cykle tez powinnam przyjmowac infolic lub femibion o ktorych piszecie?
Milego dnia! -
nick nieaktualny