Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dzisija rano mierzylam temperature 37 stopni, plus pobolew mnie podbrzusze nie typwe klucie jak przy owulacji troche lagodniejsze ale jakbys cos tam sie dzialo.
Nie wiem czy to przygotowania do @..zobaczymy w czwartek.
Po za tym ja nie mam prawie zadnych objawow, oprocz tego ze chce mi sie spac, ale to chyba ta pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 18:15
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Sandersik wrote:Od wczoraj pojawiły mi się co jakiś czas takie dziwne bóle miesiączkowe, ktorych nigdy nie mialam przed @ tylko dokladnie w dniu @ dostawałam bóli. Dodatkowo wczoraj mi się pojawily żyłki na piersiach, ale dzisiaj są już mniej widoczne. I temp mi wzrosła do 37.00 więc nie wiem jak to odczytywać
Mi też piersi się większe zrobiły i pełniejsze, ale przed okresem też tak mam...
Żyłki też widziałam ale słabe są, po temp. nic nie widzę
Ach... To chyba ie będzie mój cykl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 18:33
-
Aneciu wrote:Ja tez dzisija rano mierzylam temperature 37 stopni, plus pobolew mnie podbrzusze nie typwe klucie jak przy owulacji troche lagodniejsze ale jakbys cos tam sie dzialo.
Nie wiem czy to przygotowania do @..zobaczymy w czwartek.
Po za tym ja nie mam prawie zadnych objawow, oprocz tego ze chce mi sie spac, ale to chyba ta pogoda -
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Mi też piersi się większe zrobiły i pełniejsze, ake przed okresem też tak mam...
Żyłki też widziałam ake słabe są, po temp. nic nie widzę
Ach... To chyba ie będzie mój cykl...
A co ja mam powiedzieć... Zylki widoczne zawsze ;-( a cycki mi sie nie chca zrobic wiekszemoj by byl zadowolony haha
bol piersi kilka dni przed okresem zawsze... Bol jajanikow przy ovulce hehe i gdzie ta ciaza ??? Moze poszukam u mojego Pana w brzuszkuMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:No właśnie takie z dup...y te objawy
Niby coś a jednak nic, więc czekam na @ i zobaczymy co los przyniesie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Moze u was cos ale u mnie to takie normalne objawy gdzie nawet bym sie niczego niedoszukiwala
Mowlam mężowi ze dzis u niego w brzuszku szukam malenstwa to sie gadzina nabijal ze mnie
:* -
Ja testować będę dopiero 23.07. Niektóre z was może z dwa razy zdarza testować. Choć życzę żeby wszystkie do tej pory już miały pozytywne testy ciążowe.
-
Sandersik wrote:Od wczoraj pojawiły mi się co jakiś czas takie dziwne bóle miesiączkowe, ktorych nigdy nie mialam przed @ tylko dokladnie w dniu @ dostawałam bóli. Dodatkowo wczoraj mi się pojawily żyłki na piersiach, ale dzisiaj są już mniej widoczne. I temp mi wzrosła do 37.00 więc nie wiem jak to odczytywać
Trzymam kciuki, żeby to była fasolka!!! :*Sandersik lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Sandersik, Anecia, Marza kciuki zaciśnięte na maxa za II krechy!!! :*
Ja się czuję beznadziejnie. Cały czas te silne bóle w podbrzuszu, zgaga cokolwiek do ust wezmę (schudłam już 2kg dzięki temu) i oczy na zapałkach.
Miło mi Was bardzo poczytać, ale weny na wejście w dyskusje aktualnie brak.
Miłego wieczoru Babinki, kibicujcie ładnie!
:*Marza89, Phia lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Sandersik, Anecia, Marza kciuki zaciśnięte na maxa za II krechy!!! :*
Ja też! Ja też trzymam kciukiAle emocje będą niebawem
Phia, PaolaD, Marza89 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny