Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Marza ale jestes zimowa :-) czyli i tak nasza hehe
    Przecież tu wszystkie są nasze :P

Marza89 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Marza ale jestes zimowa :-) czyli i tak nasza hehe
    Nie mogło być inaczej! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Przecież tu wszystkie są nasze :P
    Nooo wiadomo hehe nasze i moje:*

Marza89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli wszystkie dzieci nasze są? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Czyli wszystkie dzieci nasze są? :D
    Wlasnie to samo mialam napisac :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Wlasnie to samo mialam napisac :-)
    Za dobrze się tu dogadujemy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu wszystkie swoje sa to i dogadac sie idzie :-D

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skorpiony jakieś są? Czy tylko ja?
    W ciąży też można jeśli Gin pozwala . Pod koniec faktycznie opcje są ograniczone. Ale w 40 tygodniu pomaga wyprosić małego lokatora z brzuszka. U mnie zadziałało

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    A skorpiony jakieś są? Czy tylko ja?
    W ciąży też można jeśli Gin pozwala . Pod koniec faktycznie opcje są ograniczone. Ale w 40 tygodniu pomaga wyprosić małego lokatora z brzuszka. U mnie zadziałało
    Jesli lekarka pozwoli to czemu sb odmawiac przyjemnosci :-)
    Tak 9 miechow bez... Nie zycze sb tego bo bd naburmuszona chodzic :-)

• madzikow Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola_M wrote:
    Hej moze lepiej ze to jajniki jak by nadnercza to nieciekawa sprawa.
    Tez nie mialam swojej owu przez testo mialam monitiring i tabletki na owu i wszystko bylo ok tobie tez sie uda.
    :* dzięki Karola, to już po prostu czekam i daję się wykazać lekarzowi, komuś trzeba w końcu zaufać.

Starania od połowy 2017, czynnik męski.
    AD Clinic/Angelius dr Cholewa
    PICSI krótki protokół
    Mamy ❄ na zimowisku
    Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm <3
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym :( w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel :( sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam :( :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - ja taki miałam depresyjny 6 cs. Teraz już 8 na totalnym luzie. Przecież tego nie przeskoczysz. Jest taka fajna opowiastka o wykładowcy, który zapytał swoich słuchaczy ile waży szklanka wody. Wiele osób się zgłosiło, każdy mówił 200g, 300g itd. Ale wykładowca powiedział: nie ważne ile ona waży. Bo jej ciężar zwiększa się w miarę jak trzymam ją w wyciągniętej dłoni. Jeśli trzymam ją minutę, nawet tego nie poczuje. jeśli godzinę, zacznie boleć mnie ręka. a po całym dniu trzymania szklanki w ręce będę miał kompletnie sparaliżowaną dłoń, rękę i bark. tak samo jest z naszymi problemami. jeśli martwimy się minutę- ok, da się wytrzymać. jeśli całymi dniami myślimy o czymś to stajemy się sparaliżowani obawami.

na to czy masz owu nie masz wpływu. zresztą nie zawsze owu daje wyraźne sygnały.

głowa do góry i mi tu nie smutać ;)

Ania95, nick nieaktualny, Kropeczka85, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym :( w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel :( sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam :( :( :(

Ania Kochana może jeszcze nic straconego :*
    Owulka może jeszcze się jak najbardziej pojawić :)

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Kochana troche spokojniej do tego podejdz...
    Im wiecej sie denerwujesz tym gorzej... Nerwy w konserwy i wyslemy fo innego kraju :-)
    Głowa do gory i nie smutkaj:*

Ania95 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Kochana ponoć najlepszym sposobem na zajście jest właśnie odpuszczenie ;) nie myśl o tym, idź na żywioł. Może jakieś wakacje, mini urlopik? Zaszalejcie a zobaczysz od razu pod serduszkiem będzie fasolka :D
    Nie samutkaj się :*

Ania95, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam dziewczyny :* jestescie mega super babeczki <3
    Probuje nie myslec, probuje dac na luz, ale nie potrafie :/ mam nadzieje, ze to jeden taki dzien smutku, a jutro przyjdzie znow nadzieja i sila, zeby walczyc i sie nie poddawac.
    Jestescie super <3

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Jesli sie sugerujesz testami owu to nie waro na to tracić czasu. One sa w ogole mało wiarygodne. Owu mogla byc czasem jest malo co zauwazalna nawet sluzu moze byc malo.

A dziweczyny co do orgazmu przy staraniach to chyba warto wydaje mi sie ze mi to pomo glo zajsc w ta ciążę.

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dziewczyny mają rację, coś mogło się też po prostu przesunąć :) Zobacz na mnie, ja tak miałam ;) niczym się nie przejmuj odpuść testy i idź na żywioł i na pewno się uda. Nasze organizmy nie działają jak w zegarku taka jest prawda, a biologia to biologia nie obliczymy wszystkiego :)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie przejelam, bo zawsze mialam wyrazne oznaki zblizajacej sie owulki. Teraz uzylam conceive plus i nagle zadnych sygnalow :( jestem wsciekla, ze to tyle musi trwac. Wolalabym miec krotkie cykle, bo szybciej by przychodzila kolejna szansa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Nie denerwuj się :) przyjdzie ovu na bank :)

Ania95 lubi tę wiadomość

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ