X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Marza ale jestes zimowa :-) czyli i tak nasza hehe
    Przecież tu wszystkie są nasze :P

Marza89 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Marza ale jestes zimowa :-) czyli i tak nasza hehe
    Nie mogło być inaczej! :D

Phia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Przecież tu wszystkie są nasze :P
    Nooo wiadomo hehe nasze i moje:*

Marza89, Malwa13 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli wszystkie dzieci nasze są? :D

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Czyli wszystkie dzieci nasze są? :D
    Wlasnie to samo mialam napisac :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Wlasnie to samo mialam napisac :-)
    Za dobrze się tu dogadujemy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu wszystkie swoje sa to i dogadac sie idzie :-D

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skorpiony jakieś są? Czy tylko ja?
    W ciąży też można jeśli Gin pozwala . Pod koniec faktycznie opcje są ograniczone. Ale w 40 tygodniu pomaga wyprosić małego lokatora z brzuszka. U mnie zadziałało

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    A skorpiony jakieś są? Czy tylko ja?
    W ciąży też można jeśli Gin pozwala . Pod koniec faktycznie opcje są ograniczone. Ale w 40 tygodniu pomaga wyprosić małego lokatora z brzuszka. U mnie zadziałało
    Jesli lekarka pozwoli to czemu sb odmawiac przyjemnosci :-)
    Tak 9 miechow bez... Nie zycze sb tego bo bd naburmuszona chodzic :-)

Malwa13 lubi tę wiadomość

• madzikow Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola_M wrote:
    Hej moze lepiej ze to jajniki jak by nadnercza to nieciekawa sprawa.
    Tez nie mialam swojej owu przez testo mialam monitiring i tabletki na owu i wszystko bylo ok tobie tez sie uda.
    :* dzięki Karola, to już po prostu czekam i daję się wykazać lekarzowi, komuś trzeba w końcu zaufać.

Starania od połowy 2017, czynnik męski.
    AD Clinic/Angelius dr Cholewa
    PICSI krótki protokół
    Mamy ❄ na zimowisku
    Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm <3
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym :( w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel :( sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam :( :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - ja taki miałam depresyjny 6 cs. Teraz już 8 na totalnym luzie. Przecież tego nie przeskoczysz. Jest taka fajna opowiastka o wykładowcy, który zapytał swoich słuchaczy ile waży szklanka wody. Wiele osób się zgłosiło, każdy mówił 200g, 300g itd. Ale wykładowca powiedział: nie ważne ile ona waży. Bo jej ciężar zwiększa się w miarę jak trzymam ją w wyciągniętej dłoni. Jeśli trzymam ją minutę, nawet tego nie poczuje. jeśli godzinę, zacznie boleć mnie ręka. a po całym dniu trzymania szklanki w ręce będę miał kompletnie sparaliżowaną dłoń, rękę i bark. tak samo jest z naszymi problemami. jeśli martwimy się minutę- ok, da się wytrzymać. jeśli całymi dniami myślimy o czymś to stajemy się sparaliżowani obawami.

na to czy masz owu nie masz wpływu. zresztą nie zawsze owu daje wyraźne sygnały.

głowa do góry i mi tu nie smutać ;)

Ania95, MammaN, Kropeczka85, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym :( w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel :( sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam :( :( :(

Ania Kochana może jeszcze nic straconego :*
    Owulka może jeszcze się jak najbardziej pojawić :)

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Kochana troche spokojniej do tego podejdz...
    Im wiecej sie denerwujesz tym gorzej... Nerwy w konserwy i wyslemy fo innego kraju :-)
    Głowa do gory i nie smutkaj:*

Ania95 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Kochana ponoć najlepszym sposobem na zajście jest właśnie odpuszczenie ;) nie myśl o tym, idź na żywioł. Może jakieś wakacje, mini urlopik? Zaszalejcie a zobaczysz od razu pod serduszkiem będzie fasolka :D
    Nie samutkaj się :*

Ania95, MammaN lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam dziewczyny :* jestescie mega super babeczki <3
    Probuje nie myslec, probuje dac na luz, ale nie potrafie :/ mam nadzieje, ze to jeden taki dzien smutku, a jutro przyjdzie znow nadzieja i sila, zeby walczyc i sie nie poddawac.
    Jestescie super <3

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Jesli sie sugerujesz testami owu to nie waro na to tracić czasu. One sa w ogole mało wiarygodne. Owu mogla byc czasem jest malo co zauwazalna nawet sluzu moze byc malo.

A dziweczyny co do orgazmu przy staraniach to chyba warto wydaje mi sie ze mi to pomo glo zajsc w ta ciążę.

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dziewczyny mają rację, coś mogło się też po prostu przesunąć :) Zobacz na mnie, ja tak miałam ;) niczym się nie przejmuj odpuść testy i idź na żywioł i na pewno się uda. Nasze organizmy nie działają jak w zegarku taka jest prawda, a biologia to biologia nie obliczymy wszystkiego :)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie przejelam, bo zawsze mialam wyrazne oznaki zblizajacej sie owulki. Teraz uzylam conceive plus i nagle zadnych sygnalow :( jestem wsciekla, ze to tyle musi trwac. Wolalabym miec krotkie cykle, bo szybciej by przychodzila kolejna szansa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Nie denerwuj się :) przyjdzie ovu na bank :)

Ania95 lubi tę wiadomość

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ