Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A skorpiony jakieś są? Czy tylko ja?
W ciąży też można jeśli Gin pozwala . Pod koniec faktycznie opcje są ograniczone. Ale w 40 tygodniu pomaga wyprosić małego lokatora z brzuszka. U mnie zadziałało -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:A skorpiony jakieś są? Czy tylko ja?
W ciąży też można jeśli Gin pozwala . Pod koniec faktycznie opcje są ograniczone. Ale w 40 tygodniu pomaga wyprosić małego lokatora z brzuszka. U mnie zadziałało
Tak 9 miechow bez... Nie zycze sb tego bo bd naburmuszona chodzicMalwa13 lubi tę wiadomość
-
Lola_M wrote:Hej moze lepiej ze to jajniki jak by nadnercza to nieciekawa sprawa.
Tez nie mialam swojej owu przez testo mialam monitiring i tabletki na owu i wszystko bylo ok tobie tez sie uda.
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam
-
nick nieaktualnyAnia - ja taki miałam depresyjny 6 cs. Teraz już 8 na totalnym luzie. Przecież tego nie przeskoczysz. Jest taka fajna opowiastka o wykładowcy, który zapytał swoich słuchaczy ile waży szklanka wody. Wiele osób się zgłosiło, każdy mówił 200g, 300g itd. Ale wykładowca powiedział: nie ważne ile ona waży. Bo jej ciężar zwiększa się w miarę jak trzymam ją w wyciągniętej dłoni. Jeśli trzymam ją minutę, nawet tego nie poczuje. jeśli godzinę, zacznie boleć mnie ręka. a po całym dniu trzymania szklanki w ręce będę miał kompletnie sparaliżowaną dłoń, rękę i bark. tak samo jest z naszymi problemami. jeśli martwimy się minutę- ok, da się wytrzymać. jeśli całymi dniami myślimy o czymś to stajemy się sparaliżowani obawami.
na to czy masz owu nie masz wpływu. zresztą nie zawsze owu daje wyraźne sygnały.
głowa do góry i mi tu nie smutaćAnia95, MammaN, Kropeczka85, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam
Ania Kochana może jeszcze nic straconego :*
Owulka może jeszcze się jak najbardziej pojawićAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam
Im wiecej sie denerwujesz tym gorzej... Nerwy w konserwy i wyslemy fo innego kraju
Głowa do gory i nie smutkaj:*Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj w stanie depresyjnym w tym cyklu chyba owulacji nie ma. W 12 i 13 dniu cyklu pojawila sie blada kreska. Myslalam, ze owulacja sie zbliza, a teraz juz calkowita biel sluz mialam jednego dnia i to tez byl gesty... Jestem wypompowana. Nie mam na nic sil przez to wszystko. Niedlugo bede do Was pisac z psychiatryka. Jak niektorzy moga sie starac po kilka lat nie wiem... Ja juz przy 8 cs wymiekam
Kochana ponoć najlepszym sposobem na zajście jest właśnie odpuszczenie nie myśl o tym, idź na żywioł. Może jakieś wakacje, mini urlopik? Zaszalejcie a zobaczysz od razu pod serduszkiem będzie fasolka
Nie samutkaj się :*Ania95, MammaN lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Wam dziewczyny :* jestescie mega super babeczki
Probuje nie myslec, probuje dac na luz, ale nie potrafie mam nadzieje, ze to jeden taki dzien smutku, a jutro przyjdzie znow nadzieja i sila, zeby walczyc i sie nie poddawac.
Jestescie superMarza89 lubi tę wiadomość
-
Jesli sie sugerujesz testami owu to nie waro na to tracić czasu. One sa w ogole mało wiarygodne. Owu mogla byc czasem jest malo co zauwazalna nawet sluzu moze byc malo.
A dziweczyny co do orgazmu przy staraniach to chyba warto wydaje mi sie ze mi to pomo glo zajsc w ta ciążę.Marza89 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualnyAnia dziewczyny mają rację, coś mogło się też po prostu przesunąć Zobacz na mnie, ja tak miałam niczym się nie przejmuj odpuść testy i idź na żywioł i na pewno się uda. Nasze organizmy nie działają jak w zegarku taka jest prawda, a biologia to biologia nie obliczymy wszystkiego
-
nick nieaktualny