Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadzikow wrote:hej dziewczyny☺ nawijacie jak szalone☺ ale za to super się nadrabia, prawie mecz to ja przeglądam Wasze posty i nadrabiam info o mnie. Jestem Magda, mieszkamy pod Krakowem, z mężem w październiku minie nam 5 lat po ślubie, a zaczynaliśmy jak mieliśmy po 18;) dziś się odstresowywałam z rana robiąc drożdżówki i sprzątając całe mieszkanie, dlatego dopiero teraz zaglądam tu do Was.
Z nowości u nas to niestety kiepskie wyniki nasienia:( od razu zaciągnęłam mojego na badania hormonów i w sumie wyszła prolaktyna za wysoka. Jutro mamy rano endokrynologa, więc się okaże co dalej...
Wichura wielkie gratulacje:*
Miss wyniki nie wyglądają za dobrze, ale trzymaj się diety i leków, a potem zaleceń z wtorkowej wizyty u lekarza i wszystko się będzie poprawiać:*
każdej z osobna życzę wszystkiego dobrego, a przede wszystkim przyjemności z czułości i starań
my też zakupiliśmy żel consesive, ciekawe czy coś pomoże razem z ovarinem -
nick nieaktualnymadzikow wrote:hej dziewczyny☺ nawijacie jak szalone☺ ale za to super się nadrabia, prawie mecz to ja przeglądam Wasze posty i nadrabiam info o mnie. Jestem Magda, mieszkamy pod Krakowem, z mężem w październiku minie nam 5 lat po ślubie, a zaczynaliśmy jak mieliśmy po 18;) dziś się odstresowywałam z rana robiąc drożdżówki i sprzątając całe mieszkanie, dlatego dopiero teraz zaglądam tu do Was.
Z nowości u nas to niestety kiepskie wyniki nasienia:( od razu zaciągnęłam mojego na badania hormonów i w sumie wyszła prolaktyna za wysoka. Jutro mamy rano endokrynologa, więc się okaże co dalej...
Wichura wielkie gratulacje:*
Miss wyniki nie wyglądają za dobrze, ale trzymaj się diety i leków, a potem zaleceń z wtorkowej wizyty u lekarza i wszystko się będzie poprawiać:*
każdej z osobna życzę wszystkiego dobrego, a przede wszystkim przyjemności z czułości i starań
my też zakupiliśmy żel consesive, ciekawe czy coś pomoże razem z ovarinem
Nic się nie martw wszystko się uda wyregulowac spokojnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Tak troche temat z innej beczki, laseczki powiedzcie mi co sądzicie o tych testach ciążowych co są dołączane do testów owulacyjnych z allegro? Mają one dużą czułość? Używałyście? Czy zawsze te z aptek?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Malwa13 wrote:Witam wieczorową porą
to kto szaleje dzisiaj?
ja mam @, ale jak to Melunia napisała dziąsła mi nie krwawia
jak to powiedziałam mojemu to sie tak cieszył
Malwa13, Phia lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Sandersik wrote:Tak troche temat z innej beczki, laseczki powiedzcie mi co sądzicie o tych testach ciążowych co są dołączane do testów owulacyjnych z allegro? Mają one dużą czułość? Używałyście? Czy zawsze te z aptek?
Phia, MammaN lubią tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
PaolaD wrote:Ja mam je... I dzisiaj jestem w 23dc i test wyszedł już z dwiema widocznymi kreska i. W poprzedniej ciąży też wszystkie wyszły. Także za tą cenę polecam.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Paola ha chyba nie zrozumiałam! ? Masz pozytywny test ciążowy???
ale jeszcze w pon bete zobaczę bo w pt była 22. I na spokojnie bo to 3 tydzień... Trzeba przekroczyć ten 7 8 tydz żeby przyszedłl spokój :* trzymajcie kciukasy
Phia lubi tę wiadomość
7tydz [*]
Phia wrote:Ja tam nie jestem przekonana do kupowania testow przez neta... Sama nie wiem czemu.. Ale jesli dla was sa okej to super
Widze teraz ciszakazda zajmuje sie swoim Panem
Powodzonka moje kochane :*Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Phia wrote:Gdzie go kupie
Phia lubi tę wiadomość
7tydz [*]
PaolaD wrote:Tak tak pisałam ostatnio ze widziałam cień cienia :p a dzisiaj już kreseczka śliczna
ale jeszcze w pon bete zobaczę bo w pt była 22. I na spokojnie bo to 3 tydzień... Trzeba przekroczyć ten 7 8 tydz żeby przyszedłl spokój :* trzymajcie kciukasy
PaolaD lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnyPaolaD wrote:Tak tak pisałam ostatnio ze widziałam cień cienia :p a dzisiaj już kreseczka śliczna
PaolaD lubi tę wiadomość
-
PaolaD wrote:Tak tak pisałam ostatnio ze widziałam cień cienia :p a dzisiaj już kreseczka śliczna
PaolaD lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Mój nachlany poszedł spać...sobota jak zwykle. Dlatego też dla mnie niestety już seks nie istnieje. Albo nie ma możliwość , albo chęci... Zawsze byłam mało rozwiązła, a teraz po latach to już w ogóle nie wiem co to stosunek ;(
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
madzikow wrote:oczywiście że trzymamy☺ będzie piękny przyrost bety i wszystko się uda
Tak jak obiecałam będą zaciazone nowe staraczki. Już w trójkę tam idziemy. Następne proszę działać!!!!PaolaD, Marza89 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc