Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Kasiulka dobrze pamiętam z tego całego porannego nadrabiania, że Twój miał wczoraj urodziny?
Bo chciałabym życzyć Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i strzelenia najważniejszego gola w życiu!
Podłączam się do życzeńwszystkiego najlepszego dla męża
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Wichura wrote:Wróciłam, wypoczeta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b131fa733f5.jpg
A teraz idę płakać że szczęścia
Ogromne GRATULACJE!! :-*11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Wichura wrote:Wróciłam, wypoczeta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b131fa733f5.jpg
A teraz idę płakać że szczęścia:*
-
Marza89 wrote:A może by tak wątek założyć a to byłoby na wstępie, taki nasz
Też myślałam o założeniu wątku naszego własnegomoże jak pozachodzimy w ciąże to wtedy założymy wątek, żeby razem być, bo inne są podzielone na miesiące
Marza89, Plamka_92, Sandersik lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Też myślałam o założeniu wątku naszego własnego
może jak pozachodzimy w ciąże to wtedy założymy wątek, żeby razem być, bo inne są podzielone na miesiące
Dokładnie!❤️❤️❤️
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Też myślałam o założeniu wątku naszego własnego
może jak pozachodzimy w ciąże to wtedy założymy wątek, żeby razem być, bo inne są podzielone na miesiące
Nooo a te co nie pozachodza to czoo?? Na bruku chyba nie zostawicieprzygarniecie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 13:59
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co. Ja wiem ze to glupie. Ja wiem ze niemozliwe. Ale...
Z mlodym bylam w ciazy..na bhcg mialam juz 5-6tc gdy sie dowiedziala. Wiec bedac w ciazy mialam okres. Warto zebym zrobila to hcg czy sie lepiej nie napalac...wiecie po tym ze mialam okres w tamtym czasie daje mala nadzieje chocia nie powinnam jej miec. A wiem ze mialam normalny a nie plamienie...
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Wiecie co. Ja wiem ze to glupie. Ja wiem ze niemozliwe. Ale...
Z mlodym bylam w ciazy..na bhcg mialam juz 5-6tc gdy sie dowiedziala. Wiec bedac w ciazy mialam okres. Warto zebym zrobila to hcg czy sie lepiej nie napalac...wiecie po tym ze mialam okres w tamtym czasie daje mala nadzieje chocia nie powinnam jej miec. A wiem ze mialam normalny a nie plamienie...
Jesli tak mialas warto to sprawdzicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 14:19