Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
aktap wrote:Dziewczyny, ja myślę jednak, że nie ma reguły. Każda z nas jest inna, nie powinnyśmy się do nikogo porównywać. Mojej przyjaciółce test pokazał dwie kreski dopiero 5 dni po spodziewanej miesiączce, a cykle miała jak w zegarku. Także co kobieta, to inny przypadek.
Podsumowując nie pozostało mi nic innego jak tylko poczekać do końca tego tygodnia. @ powinna przyjść jutro, z reguły nie miałam żadnych opóźnień, może czasem o jeden dzień wcześniej albo później, tak więc czekamMama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Podsumowując nie pozostało mi nic innego jak tylko poczekać do końca tego tygodnia. @ powinna przyjść jutro, z reguły nie miałam żadnych opóźnień, może czasem o jeden dzień wcześniej albo później, tak więc czekam
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Oo horrory Co polecasz?
Mój ulubiony autor to King, więc "To", "Cmętarz zwierząt", "Lśnienie", "Carrie". Ostatnio mnie wciągnęła książka "Umrzeć po raz drugi" Tess Geritssen (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko) choć to nie horror to polecam, przeczytałam jednym tchem, tak mnie wciągnęła. Teraz czytam "Cujo" Kinga i mam jeszcze kilka pozycji na regale z książek prezentów na ślub do których jeszcze się nie dobrałam
Harrego Poterra też uwielbiam + jeszcze wszystkie tomy "Darów anioła"Paula 90, Sandersik lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
melunia91 wrote:No a ja ladnie sie usmiechnelam w dyrekcji przychodni i juz mi sie wyjasnilo jeszcze z wami zostane troche. Hsg 0.58. Przynajmniej teraz na spokojnie bede podchodzic do wsztstkiego
Melunia przynajmniej już wiesz na czym stoisz :*
Działajcie dalej, wierzę że szybko Wam się uda
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Mój ulubiony autor to King, więc "To", "Cmętarz zwierząt", "Lśnienie", "Carrie". Ostatnio mnie wciągnęła książka "Umrzeć po raz drugi" Tess Geritssen (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko) choć to nie horror to polecam, przeczytałam jednym tchem, tak mnie wciągnęła. Teraz czytam "Cujo" Kinga i mam jeszcze kilka pozycji na regale z książek prezentów na ślub do których jeszcze się nie dobrałam
Harrego Poterra też uwielbiam + jeszcze wszystkie tomy "Darów anioła"
O to to! Kinga też uwielbiam. Moje ulubione to Zielona mila i Doktor Sen (kontynuacja Lśnienia).
Skoro Ty polecasz Tess, to na pewno się do tego przytulę. -
didi123 wrote:Mój ulubiony autor to King, więc "To", "Cmętarz zwierząt", "Lśnienie", "Carrie". Ostatnio mnie wciągnęła książka "Umrzeć po raz drugi" Tess Geritssen (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko) choć to nie horror to polecam, przeczytałam jednym tchem, tak mnie wciągnęła. Teraz czytam "Cujo" Kinga i mam jeszcze kilka pozycji na regale z książek prezentów na ślub do których jeszcze się nie dobrałam
Harrego Poterra też uwielbiam + jeszcze wszystkie tomy "Darów anioła"
Kinga uwielbiam Gerritsen też Mam nawet całą kolekcję Anatomia Zbrodni
A Harry Potter, ach moje dzieciństwo
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Paula 90 wrote:Może nie horror, ale ja przymierzam się do "Dziewczyny z sąsiedztwa" Ketchum'a. Ale trochę się boję
Aż sobie wygooglowałam. Dodam do listy może też się skuszę jak już przeczytam wszystko, co mam w domu.
Mój mąż jak ze mną idzie na zakupy to mnie pilnuje, żeby czasem w dziale z książkami nie utknęła. Choć teraz moją większa miłością stały się pazurki. Kupił mi zestaw do hybryd kiedyś pod choinkę i do dziś trochę żałujeMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Paula 90 wrote:O to to! Kinga też uwielbiam. Moje ulubione to Zielona mila i Doktor Sen (kontynuacja Lśnienia).
Skoro Ty polecasz Tess, to na pewno się do tego przytulę.
Polecam! Pożyczałam tę książkę koleżanką (wymieniamy się, aby zaoszczędzić parę $$$) i one mają taką samą opinię, bardzo wciągająca pozycja i do końca trzyma w napięciu. A ja lubię takie książki, że sama coś tam w trakcie czytania obstawiam, a zakończenie kompletnie mnie zaskakuje.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No a ja ladnie sie usmiechnelam w dyrekcji przychodni i juz mi sie wyjasnilo jeszcze z wami zostane troche. Hsg 0.58. Przynajmniej teraz na spokojnie bede podchodzic do wsztstkiego
-
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Polecam! Pożyczałam tę książkę koleżanką (wymieniamy się, aby zaoszczędzić parę $$$) i one mają taką samą opinię, bardzo wciągająca pozycja i do końca trzyma w napięciu. A ja lubię takie książki, że sama coś tam w trakcie czytania obstawiam, a zakończenie kompletnie mnie zaskakuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 09:35
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja kupuje książki z empiku na stronie jak mają promki. Teraz muszę się powstrzymać bo mam już 3 na zapas.. Ale odkryłam strony znak.pl i tania książka. Jak tu się powstrzymać.
Ja czytam głównie romanse i erotyki haha -
nick nieaktualny