Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka wrote:Didi Witaj. W końcu ktoś w moim wieku. I jak to za późno? Ja tam jeszcze jestem młoda. A że rocznik Czarnobyla to już nic nam nie straszne. Mój mąż też często poza domem. Do czwartku sama.
W piątek idę do gina. Jakoś się nawet denerwuje ta wizyta.
Melunia co do żelu zapomniałam napisać że śliną to tez kiepski pomysł. Natura stworzyła ja do wstępnego trawienia. Hehe
A taka kawiarenka byłaby super. U mnie w okolicy nie ma nic takiego . Dopiero centrum.
Ewa ja też mierze wcześnie. Mój Gość wstał dziś o 5.30 i mówi mamo wstawaj jest dzień. A te temperatury ciążę wskazują słabo według mnie. Z pierwszym dzieckiem byłam pewna że się nie udało bo spadała do lini poziomej. Na 37 wskoczyła na stałe dopiero w 6tygodniu. Więc to tak tylko pogladowo.
Pozytywne nastawienie dziewczynki. Jesteśmy MEGA MEGA PLODNE. OWULACJE PODWOJNE jak nie POTROJNE . Któraś komoreczka musi zapylic
Czyli mówisz Konieczynka że pomimo że spadła tempka mamy jeszcze szansę? Kurczę tak bym chciała, ale jakoś tak w ogóle tego nie czuję. No zobaczymy czy przyjdzie @ do końca tego tygodnia -
nick nieaktualnyJa wszystko o morderstwach i trupach. Teraz "trupia Farma" na świeczniki. Ale mam jedną genialna erotyczna książkę. Polecam s.e.k.r.e.t.
Kobieta realizuje swoje fantazje seksulane w bractwie. PolecamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 08:40
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90, ja z erotyków czytam teraz serię UWIKŁANI
Paula 90 lubi tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Czyli mówisz Konieczynka że pomimo że spadła tempka mamy jeszcze szansę? Kurczę tak bym chciała, ale jakoś tak w ogóle tego nie czuję. No zobaczymy czy przyjdzie @ do końca tego tygodnia
Oby @ nie przyszła i też będziesz wysyłać wiruski
Od kiedy tu jestem na forum to cały czas sobie powtarzam, że tej dziewczynie się udało, zaraz później kolejnej to i nam wszystkim się uda w swoim czasie tylko chwilkę musimy poczekać tak żeby cieszyć się po koleiSandersik lubi tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Paula 90 wrote:U mnie dokładnie to samo. Przydałoby się takie zaciszne miejsce z kawą i ciszą żeby móc oddać przyjemności czytania
-
nick nieaktualnyDziękuję
Będę sobie zapisywać Wasze propozycje. Ja rzadko czytam takie książki, głównie horrory, thrillery i kryminały. Plus Harry Potter, którego kocham miłością wieczną od dziecka. Ale coś dla odmiany by się przydało.
Ja za to Wam polecam cykl Saga o Gutowie. Bardzo fajna. Plus można dostać audiobook, który czyta Anna Dereszowska. Zakochałam się w tych książkach ze względu na jej głos. I tam jest właśnie taka cukiernia, do której chętnie bym poszła
-
nick nieaktualny
-
Mi się @ spóźnia, ale wiedziałam, że tak będzie, bo mam zawirowania w pracy i nic mi go tak nie przesuwa jak stres i dlatego umówiłam się na taki termin do gina, bo innego nie było już w tym miesiącu.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Ewa89_89 wrote:Oby @ nie przyszła i też będziesz wysyłać wiruski
Od kiedy tu jestem na forum to cały czas sobie powtarzam, że tej dziewczynie się udało, zaraz później kolejnej to i nam wszystkim się uda w swoim czasie tylko chwilkę musimy poczekać tak żeby cieszyć się po kolei
Dziękuję kochane za wsparcie Staram się nie nakręcać tym, że narazie jej nie ma, ale to bym chociaż jakiś cień na teście (allegro) chyba zobaczyła, a wczoraj nawet cień cienia nie zobaczyłam. No ale poczekam to zobaczę.
Ja tez odkąd jestem tutaj z Wami to jednak te rozczarowania są nieco mniejsze, w końcu wszystkie jesteśmy płodne tylko to nie są nasze miesiące do zajściaEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:
Kropeczka, Melunia - mi się marzy taka kawiarnia w moim mieście, z książkami, cichą muzyką, miękkimi fotelami, cichymi zakątkami i z ocienionym tarasem porośniętym bluszczem. Z lampkami na małych stolikach, pięknymi, grubymi zasłonami na ścianach. Żeby była pyszna, ale tania kawa, pyszne ciasteczka (takie malutkie babeczki na przykład na jeden gryz, żeby nie pobrudzić książek). Przychodziłyby tam starsze osoby i młodzi, kulturalni ludzie. Raz w tygodniu byłoby spotkanie z autorem jakiejś książki albo seans filmowy. A ekspedientką byłaby kochana, ciepła starsza Pani, która mówiłaby do wszystkich "Złotko". U mnie na osiedlu sami starsi ludzie, którzy nie mają się gdzie podziać. A ja nie mam gdzie iść na kawę z książką. Muszę iść 2km do rynku i zwykle zostaję na własnym balkonie.
Ehhh, rozmarzyłam się
Paula ja się też rozmarzyłam! jak czytałam Twój post to normalnie sobie wyobraziłam, że jestem w takim miejscuPaula 90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnySandersik wrote:No to teraz już zdecydowanie złudzeń nie mam, czekam cierpliwie na @
Teraz te testy mnie wprowadziły w osłupienie. Żeby w 10 dniu cyklu. Dla jaj zrobiłam, chodź czułam że jestem. Było inaczej. Po prostu wiedziałam.ja je kupuje w sklepie internetowym razem z owulacyjnymi. Będę się ich trzymać.aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik wrote:No to teraz już zdecydowanie złudzeń nie mam, czekam cierpliwie na @
Dziewczyny, ja myślę jednak, że nie ma reguły. Każda z nas jest inna, nie powinnyśmy się do nikogo porównywać. Mojej przyjaciółce test pokazał dwie kreski dopiero 5 dni po spodziewanej miesiączce, a cykle miała jak w zegarku. Także co kobieta, to inny przypadek. -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Dzień dobry Wszystkim Jacy wszyscy rozświergotani z rana U mnie dzisiaj znowu brzydko i tylko spać się chce