Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba zwariowalam, ale od ponad tygodnia boli mnie brzuch na okres, temp ok 37.1, a @ nie ma... I zaczelam tak myśleć, czy nie za wcześnie zrobiłam betę... Jeszcze koleżanka mnie utwierdza w tym przekonaniu...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Lajni powtórz betę albo przynajmniej sikaj bo już powinno być widać
Ale by było zaskoczenie że jednak jest ciąża:)
Miss robiłam badania po miesiącu bez leków, bo miałam kryzys psychiczny, natomiast starałam się dopracować czas między posiłkami i przygotowywałam sobie jedzenie do pracy. Także zastąpiłam dietąLajni85 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Lajni ja to też dalej nie mam @ ale temp była niska, więc się nie łudzę, ale przy wysokiej temperaturze nie zastanawiałabym się nad powtórką testu:)
Lajni85 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak się zastanawiam do jakiś 2 tygodni chcemy powtórzyć badania nasienia a dzisiaj żeby się rozgrzać planujemy zaliczyć saunę myślicie że może to mieć duży wpływ na wynik? Od poniedziałku marzeń w pracy i potrzebuje porządnego rozgrzania inaczej zaraz coś mnie złapie już mam lekki katar i drapie mnie gardło a to najczęściej zwiastuje zapalenia gardła u mnie
-
Aniu z tą sauną to nie powinno mieć wpływu na badanie, ale z drugiej strony pomyśl, że gdyby było coś nie tak (czego Wam nie życzę) to będziesz się zastanawiać czy ta sauna nie wpłynęła na wynik. Jeśli nie pojedziecie na saunę, a np. wygrzejesz sie w wannie/zrobisz grzańca, poleżysz pod kocykiem z termoforem to też Ci to dobrze zrobi
Abi szkoda, że te kreski nie robią się coraz bardziej wyraźne:(
Wizytę w klinice polecam, najlepiej wspólną, już z wynikami badań. Wtedy albo coś zaleci lekarz dodatkowo i dorobicie badania, albo wstępnie oceni możliwości i narzuci jakiś czas na konkretne krokiStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualnyWiem że znalazłabym jakiś zamiennik dla sauny ale jest to dla mnie bardzo relaksacyjne i mam już ochotę tam pojechać zrobić coś dla siebie. No nic zaryzykujemy w końcu i tak się żyje pije alkohol i inne nie rezygnuje się całkowicie z tego. Najwyżej wyniki będą w "realnych" warunkach robione
-
Myślę, że na te plemniki obecne teraz sauna nie zadziała, może na te nowe co powstają, to będzie ich trochę mniej, wtedy jakby za 3m-ce by to było widać. My normalnie na termy jechaliśmy miesiąc temu, żeby odpocząć. Zanotuj tylko datę sauny w kalendarzu:)Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Aniu myślę że ten pojedynczy wyskok na saunę nie będzie miał znaczenia
Tak samo jak na plemniki nie wpłynie pojedynczy wyskok na rower, pojedyncze moczenie się w wannie godzinami
Co innego gdybyście robili to np raz w tygodni, w sensie regularnie wtedy trzeba by było z tego zrezygnować...
Abi dopóki nie ma @ to jest nadzieja pamiętaj mąż idzie do Bociana w Białymstoku? Czemu nie idziecie razem na wizytę? Czy zapisał się do lekarza typowo od męskich spraw tyle że w klinice?
My planujemy na wiosnę wybrać się na badania do Kriobanku mąż nasienie a ja drożność i w zależności od wyniku albo dalej klinika albo próbujemy naturalnie