Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Abi a Ty w którym cyklu starań zaszłas w ciąże biochemiczna?
Moim zdaniem dobry pomysł żeby zapisać się razem jeśli czujesz że to ten czas na kolejny krok to czemu nie?
Ja miałam czekać jeszcze ten rok ale doszłam do wniosku że wolę działać jak u nas nie dzieje się zupełnie nic -
No to widzę też masz takie podejście jak ja- zaczynamy na wiosnę żeby nas nie zawialo haha
Podobno właśnie jak zaczyna się brać metformine to wtedy jest największą szansa na ciąże u mnie się nie sprawdziło więc problem jest gdzie indziej raczej
Zaczynaliscie tak samo jak my od początku 2018roku prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 14:29
-
Abi my w sumie też od grudnia bo wtedy mi się zaczął 1cs więc jedziemy na tym samym wózku z tym że u mnie nigdy nic nie ruszyło dlatego chce te drożność zrobić
-
ABI90 wrote:Dokładnie ta sama historia mi narazie drożność odradza dwóch ginów. Pożyjemy zobaczymy co to będzie dalej. Może warto dać sobie jeszcze te 2-3 cykle do wiosny hehe
Witaj Paulina12
Ja daję sobie jeszcze te cykle do wiosny na ogarnięcie badania męża i wizytę u gina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLajni co się stało? Co do metformaxu to nie wiem czy przypadek, ale zaszła w ciążę w cyklu w którym zaczęłam to brać. Diabetolog mówił że dużo kobiet po nim zachodzi w ciążę, ale ja tylko cukier miałam trochę za wysoki insulina ok. Abi jestem pewna, że uda się znowu jak raz zaskoczyło:)
-
nick nieaktualny
-
Aniu nie mam rozeznania w tych klinikach niestety.
Lajni co to się podziało? Zdrowia!
U mnie też po metforminie nie zaskoczyło i myślę czy oprócz leczenia męża jeszcze coś robić... póki co mój lekarz odwołał wizytę z niedzieli i muszę szukać innego terminuStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Leży na neurologii na pewno do poniedziałku, jak nie dłużej.. Miał ciśnienie 170/110 i od razu skierowanie. Tomografia ok, krew ok, teraz czeka na rezonans i angiografię tomografii komputerowej. Dostaje kroplowke za kroplowka, ale widać, że już lepiej się czuje!!! Na szczęście
Dzięki Dziewczyny ;*01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Zrobiłam dziś krzywa cukrowa. Wynik na czczo na glukometrze 106.
Z krwi żylnej na czczo 93
Po godz 67
Po dwóch 67.
Wyjasnia to mój ból głowy.
I nie mam wyniku krzywej insulinowej. A robiłam razem. Ogólnie dziwnie bo w necie mam napisane że zlecobo jedno badanie. A były 2 krzywe. Jedna na NFZ a insulinowa płatna. I nie wiem teraz czy coś pogmatwali i nie zrobili tego drugiego oznaczenia...
Jutro się okaże. Będę dzwonić. Nerw mnie tylko chwycił
Maz też odebrał wyniki. I ma cholesterol za wysoki.
Starość nas dopada. -
nick nieaktualny