Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka wrote:Wow Super Gratulacje. Jak długo wcześniej sie staraliście?
Brawo brawo
Kaga właśnie widzisz, ja pracuje w małej miejscowości i ze wzgledu na mój zawód troche inaczej patrza. Mężowi bez mrugnięcia okiem wypisali na morfologie skierowanie. Ale już krzywa insulinowa to było za dużo. Ehh
Dziękuję :*
Od połowy 2016 roku bez zabezpieczenia. Rok później trafiłam do kliniki. W listopadzie zmieniłam lekarza i to pierwszy cykl u nowego... I to na naturalnym cyklu!01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Ag kiedy będą wyniki?
Beta 53,7... Jutro jadę powtórzyć.. Bo w to dalej nie wierzę :p
Po pracy jadę do szpitala podnieść ciśnienie mężowi :p -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Tylko, ze ja m pcos, brak owulacji... wiec dupa... a miałam 3 stymulacje clo... męczyłam sie, a raczej nie było opcji.. Podłamały mnie te wyniki.. a nie wiem czy do urologa pójdzie...
Ag1988 lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Kropeczka85 wrote:ABI a jak u Ciebie? Jak testy? Ja trzymam kciuki nieustannie! Zresztą jak za wszystkie nasze kochane Staraczki! Tak jak obiecałam nie opuszczę Was póki każda w ciążę nie zajdzie :*
Jej kropeczka Ty już prawie 35 tydz za nie długo poród:) A pamiętam jak się martwilas betaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 12:06
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Lola_M wrote:Jej kropeczka Ty już prawie 35 tydz za nie długo poród:) A pamiętam jak się martwilas beta
Lola_M lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc