Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola_M wrote:Oj leci leci. A Ty chyba następną w kolejce do porodu. Jesteś gotowa psychicznie fizycznie?
Pierwsze dziecko będziesz mieć to takie duże emocje:)
Ale łatwiej pierwsze rodzic
Paru rzeczy jeszcze nam brakuje, ale na spokojnie dokupimy
Menka piękne zdjęcie! Nasza mała nie dała się sfotografować w czwartek, ale waży już 1837g ❤️Daffi lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Następna będzie Kropeczka, w lutym a czy gotowa? Ciężko powiedzieć, czasami myślę, że nie, przeraża mnie to właśnie ze względu, że to pierwsze dziecko
Paru rzeczy jeszcze nam brakuje, ale na spokojnie dokupimy
Menka piękne zdjęcie! Nasza mała nie dała się sfotografować w czwartek, ale waży już 1837g ❤️
Wiem że pierwsza kolej Kropeczki A potem Twoja:) zleciało to wszystko bardzo szybko nawet nie wiem kiedy sama byłam w ciąży dopiero A tu już tyle dziewczyn w ciąży na wątku nowych A za chwilę kolejne beda:)
A to że czegoś Ci jeszcze brakuje do wyprawki to się nie przejmuj ważne żeby było w co ubrać dziecko resztę się będzie dokupywac zresztą też później stwierdzisz co Ci potrzebneMarza89 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Daffi wrote:Kropeczka, marza, chasia, mama, paula i kto jeszcze? Pogubilam sie w ciazach.
Meluśka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 14:13
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:Jeszcze Didi ale jakoś zamilkła ostatnio, na majówka h też się nie odzywa
Meluśka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lajni85 wrote:U mnie raczej ciężko... Przyrost od wczoraj z 53,7 na 58,3... Progesteron 24,88...
Lajni85 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Drobinke trzeba umieścić w ciężarówkach, bo nadal w staraczkach jest
Lajni na spokojnie, zobaczysz jak ładnie urośnie beta po 48h czy 72 hLajni85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ojej mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku. U nas na kwietniowkach tez nie bylo dawno Mamy. Az sie martwie czy wszystko jest ok.
A ja myślałam że nikt się mną nie przejmuje
Absolutnie wszystko ok. Tfu tfu... Jakoś tak od świąt tyle zajęć... Ze skupilam się na czymś innym. Za szybko czas leci. Wrócę do Was...jak będę mieć coś ciekawszego do napisania niż to, że się robię niedołężna i coraz większa:D
Aaaaaa!! Pamiętajcie o WOŚP!! Wspieramy jutro sercem i portfelem kto może
❤️ Dla Naszych maluszków!Malwa133, Marza89, Drobinka91, Esti lubią tę wiadomość