Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:A Twój Synuś prawie trzy miesiące ten czas leci strasznie szybko. Buziaki dla Ciebie i Syneczka!
Dzięki mały sobie rośnie powolutku:)
A Tobie życzę szybkiego i bezbolesnego porodu i żeby synek przyszedł na świat cały i zdrowy:)Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Lajni85 wrote:Ag kiedy będą wyniki?
Beta 53,7... Jutro jadę powtórzyć.. Bo w to dalej nie wierzę :p
Po pracy jadę do szpitala podnieść ciśnienie mężowi :pLajni85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrobinka na USG wszystko dobrze, ale jednak na genetyczne muszę iść gdzie indziej, bo tam nie robią i umówiłam się na przyszły piątek, bo już terminy gonią może wtedy pokaże plec serduszko słyszałam, 161
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a86408c7d606.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 13:35
Ag1988, Kaga, ABI90, Drobinka91, MissKathy92, Plamka_92, madzikow, Applejoy, Daffi, Marza89, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ag mój robił badanie w lipcu, morfologia 2%, teraz w styczniu powtarzamy badanie, ciekawa jestem czy coś uległo zmianie, obawiam się aby tylko nie na gorsze
Trzymam kciuki żeby były lepsze!!! ja wróciłam właśnie do domu i się posypałam, pierwszy raz przez ten czas, tak konkretnie, że siedzę i ryczę.. Dobrze, że Mąż wraca dopiero późnym popołudniem z pracy, to się zdążę ogarnąć.. w styczniu mam urodziny, nie ma co "mam prezent".. -
nick nieaktualnyABI90 ja wiem, że to obraz sprzed 3 miesięcy, ale skoro ja miałam takim problem żeby namówić Męża na to badanie, to podejrzewam, że On nie pójdzie powtarzać prędko tego badania.. Chyba że mnie jakoś zaskoczy i teraz jak już wiadomo, że mamy wspólny problem i nie jest to kwestia "mojej głowy/ stresu" .. to może zmieni podejście..
-
nick nieaktualnyDzwoniłam przed chwilą do invimed i dowiedziałem się że nie zrobimy tych 3 badań razem. Mogę połączyć dwa zw sobie np. Fragmentację i badanie nasienia - wynik 3 tygodnie, fragmentację i test wiązania z hialuronianem (jedni badanie 3 tyg drugie 1 tydzień) i co mam w takim razie zrobić? Jak to rozplanowanie? Napisać do ginekologa?
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem pewna, że jeśli słabe wyniki nasienia wynikają że stylu życia to wszystko się uda poprawić :* trzymam mocno kciuki :* Abi kiedy powtarzacie dokładnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:52
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Ania2014 wrote:Dzwoniłam przed chwilą do invimed i dowiedziałem się że nie zrobimy tych 3 badań razem. Mogę połączyć dwa zw sobie np. Fragmentację i badanie nasienia - wynik 3 tygodnie, fragmentację i test wiązania z hialuronianem (jedni badanie 3 tyg drugie 1 tydzień) i co mam w takim razie zrobić? Jak to rozplanowanie? Napisać do ginekologa?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Lajni!!!! Gratulacje Ty niedowiarku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 19:59
Lajni85 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Ja właśnie na 24 sty zapisałam mojego do androloga, skoro nie udało się skonsultować wyników z endo. Mąż też stwierdził, że teraz chyba bardziej na jego leczeniu się musimy skupić, skoro moje wyniki były super. Ja to tylko mam stres, że dalej @ nie maStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Lajni Gratulacje! ❤️ Super wieści!
Teraz z górki, jedna za drugą, nowy rok pięknie się zaczął
Lola, ale ten czas leci, synek taki duży
Kropeczka Ty już 35 tc! Ale to zleciało ❤️
Dziewczyny kciuki za Wasze testowanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 21:42
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Lajni Gratulacje! ❤️ Super wieści!
Teraz z górki, jedna za drugą, nowy rok pięknie się zaczął
Lola, ale ten czas leci, synek taki duży
Kropeczka Ty już 35 tc! Ale to zleciało ❤️
Dziewczyny kciuki za Wasze testowanie!
Oj leci leci. A Ty chyba następną w kolejce do porodu. Jesteś gotowa psychicznie fizycznie?
Pierwsze dziecko będziesz mieć to takie duże emocje:)
Ale łatwiej pierwsze rodzicPcos
-
Witajcie
Poczytuje Was na bieżąco bo mocno trzymam za Was kciuki, szkoda, że nasza weteranka Phia uciekła
Chciałam Wam przedstawić nasza córeczke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9043cee51cc.jpg
Wysyłamy całe mnóstwo wirusów :*
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Daffi, Marza89, madzikow, MissKathy92, Kaga, Drobinka91, Kropeczka85, Esti lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:Witajcie
Poczytuje Was na bieżąco bo mocno trzymam za Was kciuki, szkoda, że nasza weteranka Phia uciekła
Chciałam Wam przedstawić nasza córeczke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9043cee51cc.jpg
Wysyłamy całe mnóstwo wirusów :*
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️