Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Kochana moja ❤️
A ja myślałam że nikt się mną nie przejmuje
Absolutnie wszystko ok. Tfu tfu... Jakoś tak od świąt tyle zajęć... Ze skupilam się na czymś innym. Za szybko czas leci. Wrócę do Was...jak będę mieć coś ciekawszego do napisania niż to, że się robię niedołężna i coraz większa:D
Aaaaaa!! Pamiętajcie o WOŚP!! Wspieramy jutro sercem i portfelem kto może
❤️ Dla Naszych maluszków!
No i jak sie nie przejmowac naszą Mamą?
Odpoczywajcie i rosnijcie. Zaraz wyruszamy na ostatnią prostą. -
nick nieaktualnyWczoraj dostałam @ po pięknych 29 dniach cyklu zaraz wykupie badania do zrobienia i jutro lecę do laboratorium przed pracą. W tym cyklu monitoring i badania Lubego. Co prawda wiem że pójdzie on na "zmarnowanie"
bo trzeba wykryć czy jest owulacją czy nie ale mam.nadzije że od następnego cyklu zaczniemy naprawdę działać już ze wsparciem medycznymMissKathy92, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi.. Fakt.. Mi się powoli włącza syndrom wicia gniazdka. Już mnei kusi trochę remontowanie drobiazgów w domu, tu złożenie czegoś, przeniesienie, naszykowanie czegoś.. Ale się powstrzymuje jeszcze. No i bezsennosc nocna przyszła... Tyle z nowości 3 trymestru:)
Daffi lubi tę wiadomość
-
E tam, u mnie to raczej mało możliwe, żeby się udało jak plemników jak kot napłakał. Bardziej już żyję myślą, że trzeba na zabieg odkładać kasę i na kolejne badania. No ale w taki sposób też w końcu osiagniemy cel
Mama wicie gniazdka to fajny etap:) poza tym zawsze coś można jeszcze pogonić w domu, bo jest konkretny argument, że musi być coś naprawione i dzięki temu w końcu jest zrobioneStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:madzikow też macie "męski problem"? Czym "karmisz" Męża? jakie suplementy?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualny
-
madzikow wrote:Jak Wam leci weekend Dziewczyny? Phia, gdzie się podziewasz?
Phia kilka dni temu się z nami pożegnała. Nawet taki "twardziel" potrzebuje oddechu od naszych narzekań i badań. Mam nadzieje że wkrótce wróci z II.
Ja dziś prawdopodonie mam owulacje. Wczoraj męża dopadłam więc niby szanse są, dziś już wyjechał na kilka dni. Ale po wynikach nasienia nie łudzę się że będę w ciąży po wczorajszym.
Wybieralismy farby do nowego domu. I tak mnie ściska w gardle jak wchodzę do pokoju dla Maleństwa, które nie chce się pojawić. To wszystko miało inaczej wyglądać. Wybralismy taki delikatny błękit, neutralny kolor. Mój ojciec robi nam wykończeniówke i nazywa ten pokój gościnnym. Więc gościu - pojaw się proszę. -
Konieczynka wrote:Phia kilka dni temu się z nami pożegnała. Nawet taki "twardziel" potrzebuje oddechu od naszych narzekań i badań. Mam nadzieje że wkrótce wróci z II.
Ja dziś prawdopodonie mam owulacje. Wczoraj męża dopadłam więc niby szanse są, dziś już wyjechał na kilka dni. Ale po wynikach nasienia nie łudzę się że będę w ciąży po wczorajszym.
Wybieralismy farby do nowego domu. I tak mnie ściska w gardle jak wchodzę do pokoju dla Maleństwa, które nie chce się pojawić. To wszystko miało inaczej wyglądać. Wybralismy taki delikatny błękit, neutralny kolor. Mój ojciec robi nam wykończeniówke i nazywa ten pokój gościnnym. Więc gościu - pojaw się proszę.
mam nadzieje ze zolnierze meza daly rade wczoraj!Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Koniczynka też mam takie dylematy w głowie po co wybudowany dom i pokoje dla dzieci jak żadne się nie pojawiło jeszcze...
Falami na forum wraca temat badań i czekania na ||. Czasem faktycznie potrzeba oddechu i potem się wraca także czekamy na Ciebie PhiaStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Zrobiłam test owu. Pozytywny. Więc owulka dopiero jutro. Biedne żołnierzyki tyle nie wytrzymają.
Jest opcja ze mąż jutro wróci.
Czy mówić mu o tym teście? Nie chce zrobić z niego byka rozplodowego który ma być na każde wezwanie. Podpowiecie coś?
Miał wrócić w środę wieczór. Pracuje u nas na budowie. Wolne z pracy wziął i maluję pokój dla GOŚCIA.
Do tego w krzyżu mnie lupie. Aj. -
Koniczynka nie mów o teście, ale możesz się zakręcić koło Męża, że ostatnio było fajnie i chcesz jeszcze, bo już Ci go brakuje;)Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualnyMoje wyniki z 3dc dla ginekologa:
TSH 1,970 µIU/ml (0,270-4,200)
FSH 4,9 mIU/ml (3,5-12,5)
LH 8,2 mIU/ml (2,4-12,6)
Estradiol 37 pg/ml (12,4-233)
Progesteron 0,53 ng/ml (0,057-0,893)
Następne badania w 13 dc i tego samego dnia wizyta z usg. Zobaczymy co się tam dzieje. -
madzikow wrote:Koniczynka nie mów o teście, ale możesz się zakręcić koło Męża, że ostatnio było fajnie i chcesz jeszcze, bo już Ci go brakuje;)
Wlasnie w tym rzecz że nie ma go w mieście. Ma 40km do mnie i niby blisko ale daleko. Żeby był w domu to już bym myślała w które Sexi ciuszki wskoczyć. -
Ania2014 wrote:Moje wyniki z 3dc dla ginekologa:
TSH 1,970 µIU/ml (0,270-4,200)
FSH 4,9 mIU/ml (3,5-12,5)
LH 8,2 mIU/ml (2,4-12,6)
Estradiol 37 pg/ml (12,4-233)
Progesteron 0,53 ng/ml (0,057-0,893)
Następne badania w 13 dc i tego samego dnia wizyta z usg. Zobaczymy co się tam dzieje.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm