Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedstawiam Wam Naszego synka Filipa Jest duży i zdrowy Wszystko ma na miejscu i o dziwo co ma między nogami tym razem pokazał na dzień dobry, choć wcześniej zawsze się chował. Za to dziś chował buźkę, chyba nie lubi zdjęć Waży 488 g i mierzy wszystko zgodnie z terminem z OM.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a748f32416ea.jpgMarza89, Ania95, Applejoy, Malwa133, Daffi, madzikow, Drobinka91, Esti, Lajni85, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Przedstawiam Wam Naszego synka Filipa Jest duży i zdrowy Wszystko ma na miejscu i o dziwo co ma między nogami tym razem pokazał na dzień dobry, choć wcześniej zawsze się chował. Za to dziś chował buźkę, chyba nie lubi zdjęć Waży 488 g i mierzy wszystko zgodnie z terminem z OM.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a748f32416ea.jpg
widze ze masz 23tc i waga 488g ten moj czort w 22+2 mial 573g a w 23+5 juz 684g a dzis 3 tyg od statniego badania 1200g. nie mam zludzen dorodny chlop bedzie
Gratuluje zdrowego syneczka rosnijcie zdrowo do koncadidi123, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDidi gratki!
Cieszę się że najważniejsze rzeczy w najlepszym porządku. Te wszystkie dodatkowe jakoś się zniesie
Ja od wczoraj jestem leżąca no i już machnelam ręką, nie walczę trudno. Trzeba coś zrobić dla młodego. Siebie dać na dalszy plan.
Zreszta co ja bredze.. Każda matka to robi od kiedy jest matką
Więc powinnam być od 13,5 roku przyzwyczajona :pdidi123 lubi tę wiadomość
-
didi123 wrote:Dzięki dziewczyny
Miała być Alicja, a będzie Filip. Twój synek spory, ale my z mężem malutcy jesteśmy to dzieć też olbrzymem pewnie nie będzie -
Daffi wrote:U nas jedynie dziadek dorodny chlop reszta to takie sucharki nie wiem skad te dzieci takie duze mi sie w brzuchu robią ale po czasie nawet nie widac tego. Moja Jula to taki szczypiorek.
Tym gorzej dla Ciebie, bo trudniej urodzić - tak myślę.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Tym gorzej dla Ciebie, bo trudniej urodzić - tak myślę.
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:U nas w sumie też jakiś czas po z tym że to był śluz z z takim bladoróżowym przebarwieniem , jednorazowe a później już nic się nie działo. Ale jedyne czym mogło to być było albo plamienie owulacyjne lub obtarcie
A ogólnie to tylko dobrych wieści z wizyt życzę Wam dziewczyny Te Wasze suwaczki tak szybko się posuwają że nie długo będziecie przychodziły do Nas z wieściami że już urodziłyście Piękne chwile... -
A ja mam problem. Dzisiaj mam 34dc - ostatni taki dlugi cykl miałam we wrześniu . Od poniedziałku mam brązowy śluz. Zrobiłam 3 testy ciążowe - wszystkie negatywne. Ostatnie przytulanki były 1 stycznia więc test powinien już coś pokazać. I teraz nie wiem co mam robić, iść na betę (ale czy jest sens przy 3 negatywnych sikanych) czy cierpliwie czekać na @?08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
taka_mama wrote:A ja mam problem. Dzisiaj mam 34dc - ostatni taki dlugi cykl miałam we wrześniu . Od poniedziałku mam brązowy śluz. Zrobiłam 3 testy ciążowe - wszystkie negatywne. Ostatnie przytulanki były 1 stycznia więc test powinien już coś pokazać. I teraz nie wiem co mam robić, iść na betę (ale czy jest sens przy 3 negatywnych sikanych) czy cierpliwie czekać na @?
W sumie raczej mało prawdopodobne że się udało, skoro 3 testy negatywne. Ale jak zrobisz te betę to przynajmniej może stres puści i zaraz @ przyjdzie. Te plamienia takie zwiastujace. Albo umów się na wizytę jutro jeśli Ci się uda.
I nie za rzadko te przytulanki. Z produkcją plemników jest trochę jak z naszą laktacja. Im większe potrzeby tym większa produkcja.
Fajnie by było gdyby jednak beta wyszła pozytywną. Długo się starcie? Bo widzę że macie za sobą trudne chwile...