Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
U mnie też zdrowy styl życia pełną parą. Zawsze lubiłam aktywność fizyczną i sylwetkę mam dobrą, ale jakoś tak od naszej poróży poślubnej w sierpniu ciężej mi było regularnie ćwiczyć.
Traz już ćwiczę 5-6 razy w tygodniu, samodyscyplina wróciła, zdrowo się odżywiam.
Wczoraj mi wpadło 50 km na rowerze
Kupiłam też fajne multiwitaminy dla kobiet starających się i dodatkowo superfood do picia - nazywa się amazing grass haha.
W zdrowym ciele zdrowy duch
Pozdrawiam z pracy w niedzielę!Kaga, madzikow, Lajni85, MissKathy92 lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Kaga bardzo się cieszę, zawsze jak się trafi ktoś konkretny to czujesz jakby wiatr w żaglach teraz byle leki działały i było wszystko ok to szybko się Wam uda
Kaga lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Jestem po wizycie u ginekologa, mam mieszane uczucia. Leki brać dalej, mam 11 dc i na monitoringu nic nie widać
Mąż ma brać Dostinex przynajmniej pół roku o dopiero badanie robić. A my dopiero w połowie tego czasu ech...
No i szybko szybko i nic więcej się nie dowiedziałam. Zostaje teraz Mężowi się skupić na leczeniu. W czwartek androloga ma, żeby mu usg zrobił i w ogóle żeby coś mądrego może powiedział jak to z tym nasieniem jest i o ile można go poprawić. Modlę się o cierpliwość naprawdęStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ag1988 wrote:Spokojnie! Moze zaczniesz obserwować swoje ciało i spróbujesz wyczuć kiedy masz owulacje. Możesz tez stosować siemię lniane i olej z wiesiołka (do owulacji), zeby polepszyć śluz. Spokojnie, bo gdybys misiala starać sie dłużej to zwariujesz! A byłaś u lekarza na podstawowych badaniach?
Ag1988, też muszę iść do endokrynologa. Mam zrobić dużo badań i podobno w klinikach w Gdańsku jest najszersza oferta na rynku..
Jak sprawdzę, dam znać -
Madzikow super że zmieniasz swoje życie ja też staram się pilnować i ćwiczę regularnie jak nie dla dzidzi to dla siebie
Dokładnie sporo nas dziś wizytuje ja swoją wizytę mam o 20 dopiero zaraz wskakuje na rowerek domowy i troszkę się poruszam później kąpiel, kolacja i wizyta trochę się stresuje i modlę się żeby było ok -
madzikow wrote:Wątek coś przymiera...
Więcej ciężarnych się tu udziela niż staraczek.
Tylko ja wizyty nie mam. Hehe ale muszę się umówić bo chce skierowanie do diabetologa. Tylko na wszystko czasu brak.
Dziś w podlym nastroju jestem. Ale jutro też jest dzień...
Oboje z mężem mieliśmy zmienić dietę. Póki co słabo idzie. -
nick nieaktualnyJa jutro jadę rano na badania już wykupiłem sobie Estradiol, progesteron, LH, prolaktynę do tego dostałam serię zalecanych badań więc dobrana jeszcze HIV i toksoplazmoze. Potem.jedziemy do kliniki na badanie nasienia a o 17 wizyta i usg porównanie badań i obrazu zobaczymy co będzie dalej
Esti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ania, my też jutro powtarzamy badanie nasienia wizyta o 16 15 więc około 19 będzie wynik. Zobaczymy czy coś się zmieniło.
Malwa, ja to już się chyba pogodziłam ze czeka mnie długaaaa droga. 19 lutego badam drożność i mam nadzieję że będzie ok, aby się cykl nie poprzestawiał bo będę musiała przełożyć termin. -
nick nieaktualny