Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:No racja Abi
kto nie ma problemu jest juz w ciąży, tak jak pokazuja statystki. My "małe weteranki" tez damy radę.
Ja juz jestem na metforminie. Dzis niby podaje sobie zastrzyk na pęknięcie pecherzyka, ale nie liczę na cud. W kolejnym cyklu symulacja letrozolem i się okaże... Jak nie to za kilka miesięcy drożność. Ale nastwienie pozytywne
Kaga, do mnie brakuje Ci jeszcze 5 cykli, więc spokojnieKaga lubi tę wiadomość
-
Kaga wrote:Ja na razie jestem bardzo, bardzo spokojna. Wrecz śmiałam się dziś z moim ginekologiem z calej sytuacji.
Dawno nie mialam takiego luzu. Fakt jest tylko taki, że ja mam 8 cykl a w rzeczywistosci to juz 10-ty miesiac przez dlugie cykle...
Ale szans na zapłodnienie tylko 8co prawda przez te długie cykle na pewno Ci się dłuży. Ja przy cyklach 28 dniowych dostawałam szału, więc nie zazdroszczę
Kaga lubi tę wiadomość
-
Tak, uda się na pewno
dobrze, że masz takie podejście
Ja też nie wiem ile u mnie razy owulacja była, bo raz torbiel się zrobiła, a w kolejnych miesiącach testy owulacyjne zawsze negatywnea w cyklu w którym się udało praktycznie nic oprócz temperatury nie sprawdzałam.
Kaga lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Kaga, do mnie brakuje Ci jeszcze 5 cykli, więc spokojnie
To ja już mogę się niepokoić bo zaczelysmy starania w tym samym czasie a ja nadal na pusto chodzę...
Umówiłam męża do urologia. Na NFZ na czerwiec. Szybciutko co?
Liczę że już nie będzie musiał na te wizytę iść. -
U mnie jeszcze dokladnie 3 tygodnie i zobaczę męża!
Huuuurrraaaaa!!!! Ale za nim tęsknię!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 00:00
Ania95, Chasia lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyKaga wrote:A u mnei te durne testy owu wychodza pozytwyne. W poniedzialek mialam pozytyw a dzis na monitoringu pęcherzyk, ktory nie ma chyba najmniejszego zamiaru peknac. Do bani z tymi testami :p
Mi nigdy nie wyszedł pozytywny test owulacyjny. Nigdy i żadenA zrobiłam ich ponad 60 przez pół roku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i po wizycie. Pan doktor zdziwiony, że przy moim amh coś rośnie. W 13 dc mam 14 mm pęcherzyk dominujący i 7,5 mm endometrium. Prawdopodobnie w poniedziałek ponowna wizyta i badania hormonów. Wszystko się okaże jak będą wreszcie wyniki badań w diagnostyce bo coś się u nich dzieje i nic nie działa. Mam do doktora jutro dzwonić jak już będę miała wyniki. Ahh i jeszcze chyba mam mięśniaka więc obserwujemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 18:46
-
Ania dobre i 14mm, a endometrium ładne:)
Ciekawe jak będzie z resztą wyników.
Mój ma zbadać kariotypy, także bedzie androlog szukać winy w genetyce, bo nic mu z wywiadu nie pasuje. Z drugiej strony w końcu się okaże czy walczymy z wiatrkami tymi suplementami, czy trzeba po prostu poddać się in vitro.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm