Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:No racja Abi kto nie ma problemu jest juz w ciąży, tak jak pokazuja statystki. My "małe weteranki" tez damy radę.
Ja juz jestem na metforminie. Dzis niby podaje sobie zastrzyk na pęknięcie pecherzyka, ale nie liczę na cud. W kolejnym cyklu symulacja letrozolem i się okaże... Jak nie to za kilka miesięcy drożność. Ale nastwienie pozytywne
Kaga, do mnie brakuje Ci jeszcze 5 cykli, więc spokojnieKaga lubi tę wiadomość
-
Kaga wrote:Ja na razie jestem bardzo, bardzo spokojna. Wrecz śmiałam się dziś z moim ginekologiem z calej sytuacji. Dawno nie mialam takiego luzu. Fakt jest tylko taki, że ja mam 8 cykl a w rzeczywistosci to juz 10-ty miesiac przez dlugie cykle...
Ale szans na zapłodnienie tylko 8 co prawda przez te długie cykle na pewno Ci się dłuży. Ja przy cyklach 28 dniowych dostawałam szału, więc nie zazdroszczęKaga lubi tę wiadomość
-
Tak, uda się na pewno dobrze, że masz takie podejście
Ja też nie wiem ile u mnie razy owulacja była, bo raz torbiel się zrobiła, a w kolejnych miesiącach testy owulacyjne zawsze negatywne a w cyklu w którym się udało praktycznie nic oprócz temperatury nie sprawdzałam.Kaga lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Kaga, do mnie brakuje Ci jeszcze 5 cykli, więc spokojnie
To ja już mogę się niepokoić bo zaczelysmy starania w tym samym czasie a ja nadal na pusto chodzę...
Umówiłam męża do urologia. Na NFZ na czerwiec. Szybciutko co?
Liczę że już nie będzie musiał na te wizytę iść. -
U mnie jeszcze dokladnie 3 tygodnie i zobaczę męża!
Huuuurrraaaaa!!!! Ale za nim tęsknię!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 00:00
Ania95, Chasia lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyKaga wrote:A u mnei te durne testy owu wychodza pozytwyne. W poniedzialek mialam pozytyw a dzis na monitoringu pęcherzyk, ktory nie ma chyba najmniejszego zamiaru peknac. Do bani z tymi testami :p
Mi nigdy nie wyszedł pozytywny test owulacyjny. Nigdy i żaden A zrobiłam ich ponad 60 przez pół roku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i po wizycie. Pan doktor zdziwiony, że przy moim amh coś rośnie. W 13 dc mam 14 mm pęcherzyk dominujący i 7,5 mm endometrium. Prawdopodobnie w poniedziałek ponowna wizyta i badania hormonów. Wszystko się okaże jak będą wreszcie wyniki badań w diagnostyce bo coś się u nich dzieje i nic nie działa. Mam do doktora jutro dzwonić jak już będę miała wyniki. Ahh i jeszcze chyba mam mięśniaka więc obserwujemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 18:46
-
Ania dobre i 14mm, a endometrium ładne:)
Ciekawe jak będzie z resztą wyników.
Mój ma zbadać kariotypy, także bedzie androlog szukać winy w genetyce, bo nic mu z wywiadu nie pasuje. Z drugiej strony w końcu się okaże czy walczymy z wiatrkami tymi suplementami, czy trzeba po prostu poddać się in vitro.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm