Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiniorek91 wrote:W poniedzialek ide do ginekologa. Dzis i jutro na kasie kwitne rano w pracy no ale wytrzymam. Boje sie cholernie.
-
Kiniorek91 wrote:I po robocie ...
Ja tylko chce zeby serduszko bylo... A w poniedzialek cokolwiek na usg bylo widac -
Drogie, a ja napiszę do Was ze zmartwieniem. Półtora roku temu straciłam dzieciątko z powodu ciąży pozamacicznej- usunięcie jajowodu. Ostatni okres miałam 18 grudnia. 18 stycznia test pozytywny bhcg 92. 21stycznia bhcg 442. Wczoraj czyli 25stycznia jedno labolatorium się pomyliło i pokazało, że beta spadła do 2,5. Poszłam do ginekologa i on zrobił mi usg i powiedział, że rzeczywiście nie widzi pęcherzyka, ale też ciąży pozamacicznej. Uznał, że widocznie ciąża biochemiczna. Dzisiaj otwieram inne wyniki hcg( z niedowierzania zrobilam drugie wczoraj) a tu się okazuje, że beta hcg 2500. Tam widocznie były przyjęte inne miary, lekarz tego nie zauważył. Czy możliwe, że przy bhcg 2500 jeszcze nie widać pęcherzyka? Już wariuje, a dzisiaj mnie nikt nie przyjmie dzisiaj... dopiero po weekendzie...
-
Ja2019 trudno powiedzieć. Ale skoro masz tak wysoka betę to skądś się wzięła. Ja kiedyś miałam USG w 37dc i lekarz stwierdził że ciąży brak ale zaznaczył że endomertium też nie wygląda na ciążowe. Tak jakby nawet tego pęcherzyka na tym etapie się nie spodziewał.
A testy z moczu jak Ci wychodzą?
Po cichu Ci gratuluję.
Sama mam dostać w wtorek @. Ale już nie liczę na nic. Pół roku temu już bym chodziła wokół testów. Teraz jakoś spokojniej pod tym względem.
Mója koleżanka z pracy poronila w 11tygodniu. Dlaczego to się dzieje? To takie nie fair. Tak się cieszyli.
Melunia będzie dobrze.Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja2019 mnie lekarz w piatek powiexzial ze nie zobaczy nic jak nie bedzie bety powyzje 4tys. Jest jakas szansa ze nie widzial. A badal mnie tydzien temu i tak jao pisalam stawial na owulacje...
Boje sie cholernie. Taki strach co paralizuje ze pojde a tam bedzie pustka i bic nie vedzie widac. Ciesze sie bardzi bardzo cicho zeby przypadkiem nie zapeszyc
-
Konieczynka wrote:Ja2019 trudno powiedzieć. Ale skoro masz tak wysoka betę to skądś się wzięła. Ja kiedyś miałam USG w 37dc i lekarz stwierdził że ciąży brak ale zaznaczył że endomertium też nie wygląda na ciążowe. Tak jakby nawet tego pęcherzyka na tym etapie się nie spodziewał.
A testy z moczu jak Ci wychodzą?
Po cichu Ci gratuluję.
Sama mam dostać w wtorek @. Ale już nie liczę na nic. Pół roku temu już bym chodziła wokół testów. Teraz jakoś spokojniej pod tym względem.
Mója koleżanka z pracy poronila w 11tygodniu. Dlaczego to się dzieje? To takie nie fair. Tak się cieszyli.
Melunia będzie dobrze.
Konieczynka luz najważniejszy! )
[/url] -
Konieczynka zrobisz jak ja xD pojdziesz bo bedziesz chciala sprawdzic i zobaczysz tluste dwie krechy...
Wczoraj zanowili kfc i sie skusilam. I nie wiem czy to stres przed jutrem, hormony czt kfc ale mam od rana rewolucje zeladkowe ... Plus pierwsze wymioty mam za soba -
Drogie polecialam do szpitala i okazalo sie ze widac pecherzyk ciazowy, a te dwie bety znacza to samo tylko w roznych przelicznikach:) lekarz sie pomylil :)teraz tylko po luteinie mam jasno brazowe plamienia a wczesniej byly poprostu biale resztki. I znowu wymyslam zmartwienia... ale moze to przez te usg dwa razy pod rzad... eh byle do 4 miesiaca:)
Applejoy, Daffi, Konieczynka, didi123, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:I jak Angelisia? Dzisiaj przyszła @? Może miałaś biochem? Ściskam mocno :*
Mialam jeszcze do wczoraj włącznie te plamienia a dzisiaj juz nie mam nic, bylo trochę krwi ale nic więcej. Żadnego bólu brzucha jak przy zwykłej @. Zapisalam sie na środę do gin. A te plamienia to trwały 4 dni, nawet nie potrzebowałam zbytnio wkładki bo tylko na papierze było. Mam nadzieję że się wszystko okaże co i jak -
Dziewczyny jestem w ciąży!!!!
Test z II aż nie wierzę.
Zrobiłam betę 228 Progesteron 38Lajni85, didi123, Drobinka91, Applejoy, Ag1988, Kropeczka85, Ania95, MissKathy92, Phiczek, madzikow, Esti lubią tę wiadomość