Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny podpowiedźcie mi coś. Dostałam propozycje pracy. Za sporo mniejsze pieniądze i nie na stanowisku kierowniczym. Za to wszystko w papierach, spokojna głowa, w moim fachu to znaczy że nie obchodzi mnie NFZ ani inspektorat farmaceutyczny. Nie wiem co gorsze.
Pytanie czy przyznawać się że staram się o dziecko. Mogę być w ciąży za miesiąc lub za rok. A praca od marca i na 4 miesiące okres próbny. -
nick nieaktualnyMoje wyniki w 13 dc :
LH 12,8
Estradiol 102
Progesteron 0,37
Prolaktyna 15
HIV ujemne
Toksoplasmoza niereaktywna
Nie wiem jakie normy mam dać dla tego dnia cyklu czy fazy I czy owulacyjne
Po rozmowie z lekarzem w poniedziałek powtórka z rozrywki badania i później usg tylko jeszcze nie wiem o której mam.sie u niego zjawićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 10:25
-
nick nieaktualny
-
Malwa sama w szoku jestem! Poszlam po test bo wczoraj mialam duuuzo siary w sutkach i piersi mnie bolaly. A mialam nie isc. Stwierdzilam ze hormony. A w koncu sie ubralam. Najwyzej by nie wyszlo. A tu szok i niedowierzanie!
Po 14 jade z K na hcg. Wynik bedzie pod wieczor. Na wizyte jestem umowiona na poniedzialek na 16. Niestety prywatnie 200zl ale nie moge czekac 3tyg az mnie przyjmie u mnie na nfz.
Jeszcze dwa dni na rano mnie czekaja. Ale poprosze o kase mysle ze zrozumieja -
nick nieaktualnyKiniorek91 wrote:Malwa sama w szoku jestem! Poszlam po test bo wczoraj mialam duuuzo siary w sutkach i piersi mnie bolaly. A mialam nie isc. Stwierdzilam ze hormony. A w koncu sie ubralam. Najwyzej by nie wyszlo. A tu szok i niedowierzanie!
Po 14 jade z K na hcg. Wynik bedzie pod wieczor. Na wizyte jestem umowiona na poniedzialek na 16. Niestety prywatnie 200zl ale nie moge czekac 3tyg az mnie przyjmie u mnie na nfz.
Jeszcze dwa dni na rano mnie czekaja. Ale poprosze o kase mysle ze zrozumieja -
nick nieaktualny
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny! Pamietacie moje plamienie "owulacyjne" no to patrzcie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9de733bee714.jpg
Chyba sie jednak gniazdko uwijało !
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Dzisiaj mija mi 34 dc, @ powinnam dostać 26-27 dc ale sie nie pojawiła, zrobiłam 3 testy każdy innej firmy, na kazdym była widoczna bladziutka druga kreseczka, trzeba było sie tylko dobrze przyjrzeć, we wtorek dostalam brązowych leciutkich plamien no i od wczoraj miałam troszkę żywej krwi ale nie bylo jej za dużo i w sumie to trwało do dziś, juz od jakiegoś czasu wgl nie mam nic, tak jakby się nagle skończyło.. wczoraj robiłam bete i wyszła poniżej 2. Wiec to raczej nie ciąża, ale tak nie miałam. Raczej beta tez by już wyszła po takim czasie, jak myślicie? -
Kiniorek91 wrote:Laski! Potwierdzone hcg:)
Łapcie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a752a1c55d94.png -
Ja jestem w szoku. Szczerze myslalam ze to bedzie w okolicach 400 a nie prawie 4tys!
W poniedzialek wizyta bedzie dobrze! Musi byc!
Tak licze i stawiam ze sie udalo 2.01 bo pozniej ❤️ bylo dopiero 14.01
11.01 robilam test i nie bylo nawet cienia.Drobinka91, Daffi, Esti lubią tę wiadomość
-
Angelisia wrote:Hej dziewczyny
Dzisiaj mija mi 34 dc, @ powinnam dostać 26-27 dc ale sie nie pojawiła, zrobiłam 3 testy każdy innej firmy, na kazdym była widoczna bladziutka druga kreseczka, trzeba było sie tylko dobrze przyjrzeć, we wtorek dostalam brązowych leciutkich plamien no i od wczoraj miałam troszkę żywej krwi ale nie bylo jej za dużo i w sumie to trwało do dziś, juz od jakiegoś czasu wgl nie mam nic, tak jakby się nagle skończyło.. wczoraj robiłam bete i wyszła poniżej 2. Wiec to raczej nie ciąża, ale tak nie miałam. Raczej beta tez by już wyszła po takim czasie, jak myślicie?
I jak Angelisia? Dzisiaj przyszła @? Może miałaś biochem? Ściskam mocno :*[/url] -
nick nieaktualny