Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane moje
Ja jestem w ciężkim szoku, też nie wierzyłam w ten cykl bo skoro w dwunastu poprzednich się nie udało to dlaczego miałoby teraz się udać? A jednak
Byłam tydzień temu u gina i mnie odeslal do kliniki niepłodności- organizm się chyba zbuntowal i na przekór się udało
Ten tydzień będę żyć jak na szpilkach- powtórzę bete w czwartek i sobotę I będę się modlić o ładny przyrostzuzi_c, Applejoy, Esti lubią tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Tetis jak czytałaś ostatnie parę stron ja też nie wierzyłam w ten cykl. U nas wyniki męża były kiepskie. Ale wziął się za siebie i zrobił bobasa.
Rzucił palenie, jadł suplementy i orzechy brazylijskie itd.
Trzymam za Was wszystkie kciuki.
Hej Phia. Miło że jesteś* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Malwa133 wrote:Wątek ozyl
Ktoś musiał rozchulac towrzystwo
Teraz opowiadać co mnie ominęło jak mnie nie bylo* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
AG właściwie krótko od badań nasienia. Bo w grudniu robiliśmy. I morfologia 4%, ruch postępów szybki 2% i wolny 11%. Ale rzucił palenie, dwa razy w tygodniu sport (nie licząc sexu) i warzywa. Dużo warzyw!
A może to ja wrzuciłam na luz. Choć nie tak do końca bo testy owu robiłam. Ale totalnie nie wierzyłam że się uda.
Melunia. Objawów poza kreskami na teście nie mam. Cycki bolą masakrycznie i cały czas czuje podbrzusza. Cmi jak na okres, aż niepokoi. Ale pamiętam jak zagnieżdżane bolało w pierwszej ciąży.Ag1988 lubi tę wiadomość
-
18:04 Przemcio przyszedł na świat.2840g i 51cm do kochania. Ma pokrzywioną nóżkę, bo nie miał miejsca, a tak wszystko ok 10ptk.
Trzecia CC bardzo ciężka. Straciłam bardzo dużo krwi, trzeba było podawać specjalistyczne leki i spadało mocno ciśnienie, ale damy radę teraz wisi przy cycusiu i pije aż miło słuchać
Dziękuję W wszystkie za kciuki i trzymam za Was!!!
Miss bardzo się cieszę Kochana! Gratulacje!!!aktap91, Ag1988, Phiczek, Ania95, MissKathy92, Isaura81, Malwa133, Lola_M, ABI90, Daffi, Applejoy, Konieczynka, Drobinka91, Marza89, Kaga, didi123, madzikow, Ewa89_89, Paula 90, Esti lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paulina2811 wrote:Dziewczyny mam pytanie
Dziś mam 35 dc, testy pozytywne, na usg 2 mm pęcherzyk. Czy nie jest on za mały na ten dzień? I czy to na pewno oznacza ciążę?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Drobinka91 wrote:Co tu się dzieje, same dobre wiadomości cieszę się praktycznie tak samo jak ze swoich dwóch kresek gratuluję dziewczyny, tych II, wizyt, przeprowadzki i pracy! Baaardzo się cieszę Jednocześnie informuję, bo nie wiem czy tu to pisałam, że u mnie na 100% będzie synek