Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam nadrobić zaległości od 26 stycznia a tu tyle cudownych wiadomości!!!!
Aaaaa!! Dziewczyny gratuluję II kreseczek, pięknych bet i pęcherzyków Kropeczko jak to zleciało! Gratuluję synka i zdrówka dla Was :* Phia kochana w końcu jesteś leżę obok męża i uśmiecham się do telefonu a on mi się przygląda i pyta czy że mną wszystko ok? Haha. Ależ sobie humor poprawiłam na dobranoc!MissKathy92, Malwa133, Phiczek lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Melunia, mówią, że mdłości to dobry objaw ja od 6 tyg wymiotowalam praktycznie do teraz, bo jeszcze się zdarza
Ania i Phia na pewno się uda! Każdej z Was! ❤️Phiczek lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Melunia, mówią, że mdłości to dobry objaw ja od 6 tyg wymiotowalam praktycznie do teraz, bo jeszcze się zdarza
Ania i Phia na pewno się uda! Każdej z Was! ❤️
No mnie to cieszy mimo ze mi flakami wywraca xD
A jak biore pregna plus to brac jeszcze kwas foliowy dodatkow? Bo mam kupiony ten taki najlepszy kwas foliowy (tesciowa mnie zaopatrzyla) ale nie chce znowu za duzo go brac -
nick nieaktualny
-
Mnie też chwilę nie było,a tyle się podziało dobrego:)
Gratulacje dla wszystkich mamusiek :*
Cieszę się ogromnie!
Koniczynka mam nadzieję, że Waszym śladem pójdziemy i wyniki mojego M też się dźwigną.. na razie mam chwile zwątpienia i staram się wyrzucać z siebie te myśli podczas ćwiczeńStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
Malwa
Wszystko się okaże wkoncu do endo się zapisałam na jakiś sensowny termin a nie na koniec roku 2019.
Monitoringu nie mam w tym miesiacu bo lekarze na urlopie wiec dalej czekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 14:42
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny