Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze i tak nic nie wiem hehe
A myslalam ze cos wspomozecie Phiczke xD
Musze czekać na lekarza... Pfff..
Tak długo ale lipa.
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
W marcu dopiero.
Teraz chcialam isc na monitoring to akurat w moim 10dc jest na urlopie i wraca jakos 15dc czy 16. To bez sens zebym szla.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyMalwa133 wrote:Paula jak to się dzieje że już 30 tc? jak się czujesz?
A czuję się ok, dziękuję. Walczę z cukrami ale to "mały pikuś" choć wnerwiajacy. I czas mi się dłuży. Robię na drutach, szydelku żeby zabić czas - muszę leżeć więc minuty się wloką.
Ja tak sobie myślałam, że jak już zajde w ciążę to będzie z górki. A to dopiero się zaczęło
A jak u Ciebie? Tez lecisz jak burza.
-
Phiczek wrote:W marcu dopiero.
Teraz chcialam isc na monitoring to akurat w moim 10dc jest na urlopie i wraca jakos 15dc czy 16. To bez sens zebym szla. -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:A czuję się ok, dziękuję. Walczę z cukrami ale to "mały pikuś" choć wnerwiajacy. I czas mi się dłuży. Robię na drutach, szydelku żeby zabić czas - muszę leżeć więc minuty się wloką.
Ja tak sobie myślałam, że jak już zajde w ciążę to będzie z górki. A to dopiero się zaczęło
A jak u Ciebie? Tez lecisz jak burza. -
Malwa133 wrote:Ale myślę że jak przekorysz 30 To już poleci U mnie dobrze i o dziwo krzywa cukrowa wyszla super i nie musze mierzyc po kazdym posilku
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:a prywatnie do kogos innego? u mnie za 50zl mozna zrobic i wiedziec co sie dzieje w danym etapie cyklu. zawsze to znow miesiac w plecy..
Chcialam do tego 2 co raz mnie moja wyslala do niego ale tez na urlopie. Tak wnioskuje tylko ze misza miec jakoes szkolenia ze obojga ich nie ma.
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Phiczek wrote:Ale ja prywatnie chodze.
Chcialam do tego 2 co raz mnie moja wyslala do niego ale tez na urlopie. Tak wnioskuje tylko ze misza miec jakoes szkolenia ze obojga ich nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:15
-
nick nieaktualnyMalwa133 wrote:Tak, na razie powiedziała mi lekarka że nie mam wskazań do mierzenia, ale zobaczymy co w 24 tc wyjdzie
-
Daffi wrote:Boziuu ja mam jutro kolędę;p
szczerze? wcale bym tego ksiedza nie wpuszczala...
Malwa to trzymam kciuki oby cukry ci nie wariowaly i zebys miala chociaz pod tym wzgledem spokojna ciaze
Daffi to nie wpuszczaj Ja nie przyjęłam w tym roku, bo nie chodzimy do kościoła w tej parafii w której mieszkamy. I nawet kartoteki nie maja naszej. 100 w kieszeni mojej a nie ksiedzowskiej. Ja mam słabe podejście do kolędy, zawsze tylko koperte w kieszeń, poświęci i idzie dalej.
Obecny szef robi mi problem z odejściem z pracy... Moja passa się skończyła.
I podbrzusze mnie boli cały czas, czuje kłucie. Normalne prawda??? -
Daffi
moglabym isc do innego ...
Tylko ze mojej odrazu pokaze wyniki albo temu 2 bo on jej wszystko przekaze ...
O to najbardziej chodzi tez.
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Konieczynka
a czemu problem??
I tak czy siak cb nie bd.
Bo albo odejdziesz albo l4.
To na co on liczy keszcze ??
100 zl w koperte czy wy oszalalyscie...
Gdzie tyle kasy i za co...
Ja dalam 20zl i mam gdziesc czy mu sie podoba czy nie... A jak nie podoba sie to nie musi przychodzic heh* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Konieczynka wrote:Daffi to nie wpuszczaj Ja nie przyjęłam w tym roku, bo nie chodzimy do kościoła w tej parafii w której mieszkamy. I nawet kartoteki nie maja naszej. 100 w kieszeni mojej a nie ksiedzowskiej. Ja mam słabe podejście do kolędy, zawsze tylko koperte w kieszeń, poświęci i idzie dalej.
Obecny szef robi mi problem z odejściem z pracy... Moja passa się skończyła.
I podbrzusze mnie boli cały czas, czuje kłucie. Normalne prawda???