Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
12.02.
Tyle ze ja WIEM ze od bhcg nie zalezy termin porodu. Po prostu mam wrazenie po ostatnim usg ze termin moze byc wczesniejszy, na co hcg tez moze wskazywac. Nie jestem az tam glupia zeby wyrokowac z jego poziomu ze termin bede miala na sierpien a nie na pazdziernik.
I jestem ogarnieta. Czekam spokojnie. Nie chodze z nerwow po scianach. Zdrowo sie odzywiam. Spie ile trzeba i oprocz l4 to funkcjonuje normalnie. I ciesze sie z kazdego malego objawu ktory przybliza mnie coraz bardziej do swiadomosci, ze tym razem sie udalo. Juz nie histeryzuje. Co bedzie to bedzie. Moze sie i w grudniu jak dla mnoe urodzic. Ale zeby bylo i bylo zdrowe -
"Zapomniał wół jak cielęciem był"
Ktoś tu zapomniał jak panikował przy becie.
Melunia
a ty nie przepraszaj za nic bo każdy wszystko przeżywa inaczej
Właśnie kupiłam wodeczke ktora chetna na drina
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Phia lej. Po dzisiejszym dniu chętnie bym walnela. Ale muszę zadowolić się zapojka.
Pochwalę się. Zaprowadził am mego lobuza do dentysty i dwa zęby zrobiliśmy. Ale tylko dlatego że dostał gaz rozweselajacy.
Inaczej nie ma opcji żeby mu zajrzeć w buzię. Jeszcze 3 do leczenia się nadają. I biedny usnął w drodze powrotnej a samochodem to 2 min.
I zmieniam robotę. Od marca nowa ja. Zwykły szary magister sprzedający piguly i prezerwatywy duuuuzo mniejsza odpowiedzialność za prawie te same pieniądze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 17:12
Esti lubi tę wiadomość
-
Phiczek wrote:Daffi
Haha 1 drink i cb nie ma -
Daffi
Taczke mam na podworku hehe
Zapakujemy i odwieziemy
Didi
Nie ma problemuDaffi, didi123 lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny